İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Yüregimde bir çocuk
Sevinçle hüznü
Bir arada yaşıyor
Bir elinde umut çiçekleri
Digerinde mutsuzluk dikenleri...
Yüregimdeki bu çocuk aglıyor,
Batmış eline
Mutsuzluk dikenleri...
Umut çiçekleri
Gönlünü okşuyor...
Kendisini
Bekleyen geleceği
Umut çiçeklerinde
Biliyor...
Yüregimdeki çocuk
Ellerin de
Umut çiçekleri,
Gözlerinde
Bir ümit ışıgı yanıp sönerken
Kendisine sevgiyle uzanacak
Bir dost eli bekliyor...
Yüregimdeki çocuk
Bir elinde umutsuz dikenleri
Digerinde umut çiçekleri
Gözlerinin içi gülüyor...
Yüregimdeki bu çocuk
Gelecekten umutlu
Hayatla barışık yaşıyor...
Yorum
-
Bu saatten sonra Trabzonspor'un şampiyonluk görmesi için bir kaç mucizenin arka arkaya gerçekleşmesi gerek .
Sadece bu sezon değil , gelecek yıllarda da ...
Umarım önümüzdeki yıllarda Anadolu'dan başka bir takım Trabzonspor'un yarattığı boşluğu biraz doldurur .
Yorum
-
.....
Ne mucizesi abi ? Trabzonsporun şampiyon olması mucizelere mi kaldı yani ? O kadar zor mu yani ?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra Trabzonspor'un şampiyonluk görmesi için bir kaç mucizenin arka arkaya gerçekleşmesi gerek .
Sadece bu sezon değil , gelecek yıllarda da ...
Umarım önümüzdeki yıllarda Anadolu'dan başka bir takım Trabzonspor'un yarattığı boşluğu biraz doldurur .
Ben inanmıyorum öyle olduğuna. Bence En geç 3 sene içinde şampiyon olacağız Allahın izniyle.
Yorum
-
hiç bişiye bukadar hazır olmadı..he busene gelicek tmm diye diye geçti 16 yılım..........inş bundan sonra gelir.inancm tam.....şampiyon olmak için sevmedim seni trabzonsporum ama yine bu gönül şampiyonluk istiyo naparsın....
geliceksen gel artık biz beklemekten yoruulduk...................
Yorum
-
Neden olmasın ki, yeterki şu büyük maçları alalım 10 puana düştü fark, çokta önemli değil fb yi yensek 7 puan bu farkla devreye girsek bikaç nokta takviyeyle neden olmasın,kadromuz hiçte fena değil,sonuçta gs de ortada bugün Kayseride beraberliği zar zor kurtaran fb de.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Arkadaşlar eğer BJK'yi önümüzdeki hafta yenmeyi başarırsak hiçde uzak değil.Kadromuz bu ligde şampiyon olabilecek bir kadro ancak istikrar gerekiyor.Şöyle 6-7 maç üst üste alabilirsek zaten ilk 2 ye gireriz.Hala uzak değil."Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
"Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
43 Kütahya
41 Kocaeli
Yorum
-
Hep inandım, her sene şampiyon oluruz umuduyla bakıyorum. Bekliyorum sabrediyorum ama şampiyonluğada endeksli değilim. İnş en kısa zamanda görürüz 7yide sevincim kat kat büyük olur... heyy gidiii =)))Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum