Sene başından beri içimde şampiyonluk gitti konusunda en küçük bir ilinti olmadı.Bence şampiyon olacağız.4 maçın 4ünü de alacağımızı da sanmıyorum,alamayabiliriz ama şampiyon olacağımıza acayip bir inanış var.İnanmaktan vazgeçmeyin,her şeyin anahtarı ''İNANÇ''tır...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!
Yorum
-
Simdiye kadar futbol tarihinde ikili averajla sampiyon olan takim varmi Allah askina? Hangi ligde yasanmis bu? Ben inaniyorumki bizim ligdede sampiyonluk ikili averaja kalmiyacak! Biz önümüzdeki 4 macida alalim, ezikler mutlaka puan kaybedeceklerdir. Biz nasil kaybettiysek onlarda kaybedecek arkadas! Istanbul, Ankaragücü, Sivas, Karabük. Kulaga kolay gelebilir ama bu takimlar iyi takimlar ve fenerden puan alabilecek takimlar! Hele hele Ankaragücüne dikkat edin, Fatih Tekke ve Gabric bu maca cok asilacaklardir! Allah'in izniyle sampiyon olacagiz, inanmak basarmanin yarisidir.
BU TAKIM HER TÜRLÜ SEREFSIZLIKLERE RAGMEN, HER TÜRLÜ ADALETSIZLIKLERE RAGMEN SAMPIYON O-LA-CAK-TIR! ALLAH BÜYÜKTÜR!.
Yorum
-
Lig tarihimizde ikili averajla olmasa da, gol averajıyla 3 kez şampiyonluk belirlendi. Bu noktaya gelene kadar sorgulanması gereken çok şey var. Evet şampiyonlara karşı oynadığımız 8 maçta 7 galibiyet alarak, bugüne kadar kimsenin başaramadığı bir işe imza attık. Ama 7 beraberliğimizin 6'sının da 3 takıma (Antalya, Eskişehir, Kayseri) ait olduğunu unutmamak lazım. Ve bu 3 takımdan sadece Kayseri ligin ilk yarısında FB'den puan almayı başarabildi. Geri kalan 5 maçta kimse puan alamadı...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
-
malesef benim bu saatten sonra pek umudum kalmadı,,,,adamlar 1 gol yiyor iki dakika sonra gol atıyor,ikinciyi yiyorlar hakemler penaltı veriyor üçüncüyü yiyorlar alex çıkıyor,berabere gidiyor 1 senedir oynamayan guiza gol atıyor,yani yaptıkları tam sinir edici bi durum,,,,
bizde bir alex yok,bir hakem yok,bir 1 senedir oynamayan ve sonradan oyuna girip gol atacak topçumuz yok,....İBB maçında gol yese bile hemen skoru lehine çevirecek topçuları var,olmadı hakem faktörü devreye giriyorr,,,,Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Umut'umu döveceğiz.İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz kaldı 1 ay sonra Trabzona akıyoruz millet.
Yorum
-
7...7 Dedik ömrümüzü yediler.
Ben bundan sonra ikinciliğe razıyım,her maç yeni bi can sıkıntısı yaşamaktansa oturur sankin sakin sonuçlara bakarım.Şampiyon olursak bile fazla sevinmeyeceğim.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Arkadaslar, adamlarin derdi zaten bu, bizi pes ettirmek. 4 macida kazanirsak %100 sampiyonuz, hatta 10 puan bile yetebilir.
Daha ligin 29. haftasi, Fenevin Buca karsisinda ayaklarinin nasil titredigini görmediniz mi??? Bunlar bu baskiyi nasil kaldiracak?
G.Antep maci cok öneml, bu maci alirsak yolu yarilariz. Avni Aker´de artik susan degil, ölümüne destek veren taraftar görmek istiyorum. Allah´in izniyle geliyoruuuuuuuuuuz

“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum