Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık olur olmaz videolaru izlerken gözlerim buğulanıyor.

Gel artık yedi...

Yorum

• 30. haftaya kadar basabas gider gibime geliyor fikstüre bakınca, rakibi beklentilerin altında performans gösteren ve 30. haftayı lider kapatan takım %90 şampiyon olur
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Gel artik 7
        #50 Jackson Avelino Coelho
        #7Miroslaw Szymkowiak
        #61 İbrahima Yattara

Yorum

• Son gol hakemlere karşı,şampiyonluk golüdür.
          O sezon bu sezondur.
          11 hafta kaldı..

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Artık olur olmaz videolaru izlerken gözlerim buğulanıyor.

Gel artık yedi...
            Bazen kızıyorum birilerine "Gelme yedi" demek geliyor içimden ama toprağın altındaki kardeşlerim aklıma geliyor.

Kâzımlar, Mehmet Dalmanlar, Bünyaminler için gel...

Yorum

• Bir Nasihat Gibi Bu Sancılı Hasret , Miyadını Doldurup Biter Bir Gün , Karanlık Aydınlığa Kavuşur Elbet , Siz O Gün Bayramı Kutlamayı Görün.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• 1991 yılı arkadaşlarımın tesbiti,Üniversite okul mezuniyet yıllığımda şu yazar
                "Fanatik Trabzonspolu olan arkadaşımız her sezona şampiyonluk parolası ile başlar haftalar ilerledikçe Bu umudunu gelecek sezonlara taşır."
                20 yıl geçmiş ne değişmiş hiç bir şey sadece bazı yıllarda son haftalara kadar umudumuz sürmüş.
                Ben 7 yeda hazırım 17 yede hazırım ama malesefe hazır olmayan yönetim teknik ekip ve futbolcularmız var.
                Aykut kocaman açıklama yaptığında bir başlık açtım ve konunun çok önemli olduğuna buna önlem alınması gerektiğine dikkt çektim.
                Ne oldu Biz işimize bkacağız oyunlara gelmeyeceğiz denilerek başlık kaptıldı.
                fakat Büyük oyunlara geldiğimiz bugün gün yüzün çıktı.
                Yapılması gereken yönetim bazında FB e yönelik sert açıklamalar ve FB lilere verilen penaltılar,FB lilere verilmyen kırmızı kartlar gündeme getirilmeli,
                Aykutun o açıklamlarından sonra fenerasyona baskı yapıp Aykut ceza verdirilmeliydi.
                Ama FB nin aleyhine bjk konuştu diye fenerasyon başkanı açıklama yapıyor.
                Neden bizmkiler Emreye verilmeyen kartları gündeme taşımıyo.
                İlk devre hakemin eline vurmasını,rakibine senin boğazını keserim harerketlerini geçtim.
                Tabzon maçını nasıl 90 dakika sahada kalıdığının hesabını soramayan yöntimle boşuna hazrlık yapmayın.
                daa yeni kasımp maçı dakika 25 Emre hakem 3 kez hakaret etti.3 kez hakemi azarladı srı kart bile yok,Neden Bu görüntülerle basın toplantısı yapılmaz
                Aziz Sadri beyin arkadaşı ya bize yeter.
                Ben Bu sezon tüm hazırlıklarımı bitirdim.
                5x3 2adet
                6x5 1adet yaptırdığım bayraklrdan 2tanesi memlektim Aybastıda sandığa konuldu,
                bende kendimde kalan bayrağı şu an için sandığa koydum.
                Tüm Fb nin ayak oyunlarına rağme yine umudum olabilidi ama malesef
                Tabzonspor başkanının,Teknik ekibinin ve Umutu çok koştuğu için seven atletizm meralı taaftarlarımızın Umudu var ama ben Dün akşam yarım metreden topu dışarı atn golcüye mahkum 11 maç oynayağımız için Umudum yok.Şu an hazır değilim.
                Sezonu kapatmadım ama 1,2 maç sonra herhalde kepenkler kapanır diye düşünüyorum.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Biz hazırızda futbolcular hazır değil o yüzden seneye erteleyelim.

Yorum

• Senin umudun UMUT ise daha çok bekleyeceğiz,haftalar öncesinden burada birşeyler anlatmaya çalıştık bu takıma takviye yapmak çokmu zordu.

Yorum

• tek bildiğim eğer bu sezon şampiyonluk gelmezse büyük konuşmayayım ama ne kombine alırım, ne maça giderim nede ts ile ilgili herhangi bir iş yaparım. nasıl ki 96 yılında bir sürü kişi takımla ilgi ve alakasını kesti bende bu sene eğer şampiyon olamazsak aynısını yapacağım. yeter artık 32 yaşıma geldim hala tek bir şampiyonluk hatırlamıyorum. kimsede bana taraftarlıktan falan bahsetmesin. yok efendim biz seni şampiyon olasın diye sevmedik sözlerini bıraksın. benim fikri açımdan şampiyon olamayacak yada olmasını istenmeyen bir takımla alakam ve ilgim olmaz. ilk yarıyı 5 ve 9 puan önde kapattığın takımlara eğer şampiyonluğu verirsek bundan böyle bir daha şampiyon olacağız demeyelim. şampiyon olamayacak bir takımıda kimse desteklemez. ts taraftarı her zaman 1.ci olmayı ister, şerefli 2.ciliklerden bıktık artık.

ne zaman şampiyonluğa oynarız ya yönetim saçma sapan hareketler yapar bilerek yada bilmeyerek, yada hakemler bir şekilde çelme takarlar bize. şu takıma avazımız çıktığı kadar bağırdık. golcü golcü golcü dedik. son vuruşları iyi golcü. kenny miller gibi golcü. adam sadece gol atacak başka bir iş yapmasına gerek. birde colman ve selçuk un yerine bir adam. becerip 2 tane adamı alamayan yada bilerek almayan yönetim ve teknik yönetim tek suçludur. ve ben artık başkalarının yaptığı hatalardan dolayı çile, sıkıntı çekmekten bıktım usandım. 30 yıldır her sene eziyet çekmekten bıktım yeter artık!!! ya bu sene yada bir daha hiç benim için.
                      En son toksoy61 tarafından düzenlendi; 28.02.2011, 09:33.
                      Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence kayeseri ve bjk maçlarından 3 paun alırsak epey bir düzlüğe çıkarız...

Düzlüğü geçtim tepe yukarı çıkmasak iyidir...
                        .

Yorum

• Tabi ki hazırız, ilk günki gibi.....Belki 3-4 hafta öncesinden ligi 1. bitirmeyeceğiz, ancak 1 puan fark ile de olsa inşallah şampiyonuz.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Yarab uyut beni bilmiyorum bana bu son 11 haftayı gösterme, dayanamıyorum ümidim her geçen hafta azalıyor yardım et.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• dia emre ve gönül haftayı antrenmana cıkmadan dinlenecek, selçu 2 hafta yok, topuz ortaya hurma sağa çekilecek...

neyseki fenerde dökülmeye başladı
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Beşiktaş v Trabzonspor ......3
                                Trabzonspor v Kasımpaşa .....3
                                Gençlerbirliği v Trabzonspor ....3
                                Trabzonspor v Konyaspor ......3
                                Galatasaray v Trabzonspor .....1
                                Trabzonspor v Bursaspor ......1
                                Eskişehirspor v Trabzonspor .....3
                                Trabzonspor v Gaziantepspor ......1
                                Bucaspor v Trabzonspor ......3
                                Trabzonspor v Büyükşehir Bld. .....3
                                Kardemir Karabük v Trabzonspor .....3

TS :51+ 27 = 78

Gençlerbirliği v Fenerbahçe ....3
                                Fenerbahçe v Konyaspor ........3
                                Galatasaray v Fenerbahçe .....1
                                Fenerbahçe v Bursaspor .......3
                                Eskişehirspor v Fenerbahçe ....1
                                Fenerbahçe v Gaziantepspor ....1
                                Bucaspor v Fenerbahçe .........3
                                Fenerbahçe v Büyükşehir Bld. ....3
                                Kardemir Karabük v Fenerbahçe ....3
                                Fenerbahçe v Ankaragücü .......3
                                Sivasspor v Fenerbahçe .............3

FB:51 +27 = 78

şampiyonluk ikili averaja kalacak bence,,,,, puanlamayı hesaplamadan yaptım bu sonuç ortaya çıktı
                                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X