inş. şu iki deplasmanı alırız allah yardımcımız olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
müze açılımıİlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüzedeki ışıklandırma niye yeşil, sarı ve mavi. bordo-mavi olması gerekmez mi?
oldu olacak yeşil sarı kırmızı yapsınlar böyle saçmalık mı olur
Yorum
-
helal olsun düşünenlere, bakalım alexin 100. golü nedeniyle fbnin müzesine konan formayı 3 gün yayınlayanlar ne yapacakİlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. Bugün saat 16:00'da açılacak olan Şamil Ekinci müzemizden bir görüntü. Arkada 6 adet kupa var. Önlerinde de üzeri boş bir kaide. Bu sene o da dolacak inşallah. İnanıyoruz.

Yorum
-
ayni fikirdeyim.salt basariya endeksli taraftar olunacaksa bugunden trabzonsporu tutmayi birakip gs-fb-bjk türünden birini tercih etsin.ne de olsa fb nin ve gs nin 17 ser sampiyonlugu var,İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnanmayan gelemsin kardeşim bu siteye, benimde inancımı sarsmaya ne hakkınız var? Okumak istemiyorum böyle saçma sapan mesajları... Futbol maçlarını izlemeyi bırakan bıraksın, kime ne? bize ne? ben bu Trabzonspor'u şampiyon olacak diye sevmiyorum. Olsada olmasada seviyorum, karşılıksız seviyorum. İllada sevdiğimin karşılığı olarak şampiyonluğu şart koşmak bana saçma geliyor. Tamam herkes elbirliği ile şampiyon olmaya çalışıyor ama olamasakta Trabzonspor'u bir kalemde silip atamam.
Şurada ümitsizce yazılan mesajların kime ne faydası var? ben söyleyeyim... Bu tip yazıların faydası sadece rakiplerimizin işine gelir. O yüzden bu tip mesajları sileceğim, peşinen söyleyeyim. Tekrar ediyorum Trabzonu bırakan bıraksın, maçları izlemeyen izlemesin ama buraya gelipte bunları yazmasın kardeşim. Kimseye faydası yok yani...
Hayatta para kaybetmek bir şeydir
Şerefini kaybetmek çok şeydir
Ama ümidini kaybetmek her şeydir
Ne oldunuz ya? Daha 14 tane maç var, unutmayın geçen sene şampiyon son maçta belli oldu. Hemde onların bile umudu yokken...
Yorum
-
Şampiyonluklara bizler her zaman hazırız,
Hazır olmayan yönetim:Eğer hazır olsalardı iyi bir golcü alırlardı.
Hazır olmayan Şenol Güneş:Hazır olsa idi ısrarla Umutu oynatıp gollerin kaçmasına müsade etmez.
Hazır olmayan
MUT İnsalar gün geçtikçe Kendini geliştirir,Bu gün geçtikçe Kötüye gidiyor.
Şampiyonluk kaçarsa Umut yüzünden kaçacak başka Türlü Her her halukarda Şampiyon oluruz.
Umuta golcülük öğreteceğiz diye Şampiyonluk kaçabilir.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Cafer Abi bir de olaya şu açıdan bak.. Umut'un da yavaş yavaş atma sırası geliyor, genelde böyle durgun bir dönemin arkasından 1 ay çok iyi gider, işte o dönem bizi şampiyon yapacakİlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞampiyonluklara bizler her zaman hazırız,
Hazır olmayan yönetim:Eğer hazır olsalardı iyi bir golcü alırlardı.
Hazır olmayan Şenol Güneş:Hazır olsa idi ısrarla Umutu oynatıp gollerin kaçmasına müsade etmez.
Hazır olmayan
MUT İnsalar gün geçtikçe Kendini geliştirir,Bu gün geçtikçe Kötüye gidiyor.
Şampiyonluk kaçarsa Umut yüzünden kaçacak başka Türlü Her her halukarda Şampiyon oluruz.
Umuta golcülük öğreteceğiz diye Şampiyonluk kaçabilir.
Yorum
-
İnşallah ama Daha sezon başından beri Umutun bize kazandırdığı doğru dürüst maç yok.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCafer Abi bir de olaya şu açıdan bak.. Umut'un da yavaş yavaş atma sırası geliyor, genelde böyle durgun bir dönemin arkasından 1 ay çok iyi gider, işte o dönem bizi şampiyon yapacak
Burak kaç maç kazandırdı ama Umut genelde Farklı yendiğimiz maçlarda gol attı.
Eğer tek Umuda bağlı ise yandık demektir.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum