Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inş. şu iki deplasmanı alırız allah yardımcımız olsun
    aşkımızı pankartlara yazdık

Formami sırtıma değil ruhuma giydim..!

Yorum

• İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      müzedeki ışıklandırma niye yeşil, sarı ve mavi. bordo-mavi olması gerekmez mi?
      müze açılımı

oldu olacak yeşil sarı kırmızı yapsınlar böyle saçmalık mı olur

Yorum

• her zaman hazırız ama puan farkını tekrar açabilmek için önümüzdeki 4 maçtan 10 puan almamız lazım...
        TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Bir an için gözlerinizi kapatın ve şampiyonluğumuzun ilk saniyesini hayal edin. Sadece o anı düşünün ve mutlu olun. Bırakın olumsuz enerji akıp gitsin vücudunuzdan.
          KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• felaket tellaları lütfen susma erdemini gösteriniz mayısın ortasına kadar sonrasında istediğiniz kadar konuşursunuz....
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• ...ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR...
              üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. Bugün saat 16:00'da açılacak olan Şamil Ekinci müzemizden bir görüntü. Arkada 6 adet kupa var. Önlerinde de üzeri boş bir kaide. Bu sene o da dolacak inşallah. İnanıyoruz.

helal olsun düşünenlere, bakalım alexin 100. golü nedeniyle fbnin müzesine konan formayı 3 gün yayınlayanlar ne yapacak

Yorum

• bence o boş kaideyi şampiyonluk kupası gelecek diye koymadılar, bizim yönetim o kadar ince düşünemez

bizim yönetim ancak kavurmalı pide yemeyi bilir

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İnanmayan gelemsin kardeşim bu siteye, benimde inancımı sarsmaya ne hakkınız var? Okumak istemiyorum böyle saçma sapan mesajları... Futbol maçlarını izlemeyi bırakan bıraksın, kime ne? bize ne? ben bu Trabzonspor'u şampiyon olacak diye sevmiyorum. Olsada olmasada seviyorum, karşılıksız seviyorum. İllada sevdiğimin karşılığı olarak şampiyonluğu şart koşmak bana saçma geliyor. Tamam herkes elbirliği ile şampiyon olmaya çalışıyor ama olamasakta Trabzonspor'u bir kalemde silip atamam.

Şurada ümitsizce yazılan mesajların kime ne faydası var? ben söyleyeyim... Bu tip yazıların faydası sadece rakiplerimizin işine gelir. O yüzden bu tip mesajları sileceğim, peşinen söyleyeyim. Tekrar ediyorum Trabzonu bırakan bıraksın, maçları izlemeyen izlemesin ama buraya gelipte bunları yazmasın kardeşim. Kimseye faydası yok yani...

Hayatta para kaybetmek bir şeydir
                    Şerefini kaybetmek çok şeydir
                    Ama ümidini kaybetmek her şeydir

Ne oldunuz ya? Daha 14 tane maç var, unutmayın geçen sene şampiyon son maçta belli oldu. Hemde onların bile umudu yokken...
                    ayni fikirdeyim.salt basariya endeksli taraftar olunacaksa bugunden trabzonsporu tutmayi birakip gs-fb-bjk türünden birini tercih etsin.ne de olsa fb nin ve gs nin 17 ser sampiyonlugu var,

Yorum

• lütfen izleyin. sunay akının 7. şampiyonluk hikayesi. tüylerim diken diken oldu resmen.
                      Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Şampiyonluklara bizler her zaman hazırız,
                        Hazır olmayan yönetim:Eğer hazır olsalardı iyi bir golcü alırlardı.
                        Hazır olmayan Şenol Güneş:Hazır olsa idi ısrarla Umutu oynatıp gollerin kaçmasına müsade etmez.
                        Hazır olmayanMUT İnsalar gün geçtikçe Kendini geliştirir,Bu gün geçtikçe Kötüye gidiyor.
                        Şampiyonluk kaçarsa Umut yüzünden kaçacak başka Türlü Her her halukarda Şampiyon oluruz.
                        Umuta golcülük öğreteceğiz diye Şampiyonluk kaçabilir.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyonluklara bizler her zaman hazırız,
                          Hazır olmayan yönetim:Eğer hazır olsalardı iyi bir golcü alırlardı.
                          Hazır olmayan Şenol Güneş:Hazır olsa idi ısrarla Umutu oynatıp gollerin kaçmasına müsade etmez.
                          Hazır olmayanMUT İnsalar gün geçtikçe Kendini geliştirir,Bu gün geçtikçe Kötüye gidiyor.
                          Şampiyonluk kaçarsa Umut yüzünden kaçacak başka Türlü Her her halukarda Şampiyon oluruz.
                          Umuta golcülük öğreteceğiz diye Şampiyonluk kaçabilir.
                          Cafer Abi bir de olaya şu açıdan bak.. Umut'un da yavaş yavaş atma sırası geliyor, genelde böyle durgun bir dönemin arkasından 1 ay çok iyi gider, işte o dönem bizi şampiyon yapacak

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cafer Abi bir de olaya şu açıdan bak.. Umut'un da yavaş yavaş atma sırası geliyor, genelde böyle durgun bir dönemin arkasından 1 ay çok iyi gider, işte o dönem bizi şampiyon yapacak
                            İnşallah ama Daha sezon başından beri Umutun bize kazandırdığı doğru dürüst maç yok.
                            Burak kaç maç kazandırdı ama Umut genelde Farklı yendiğimiz maçlarda gol attı.
                            Eğer tek Umuda bağlı ise yandık demektir.
                            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Son 13 hafta..

Enbüyük rakibimiz fb..

adamlar 2. yarıya çok hızlı başladı..

Yorum

• yeri değil ama bizim ileri uçta burak oynasa umutta biraz geride pres yapsa daha mı iyi olur acaba?
                                Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim