Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ‎20+10+20+11= 61

Evet bu ne demek ??? Şu demek ! 2010/2011 sezonu bizim sezonumuz !

Bu Sene ŞAMPİYON TRABZON !!

Ötesi Yok Bunun!!!!
    En son Serhat tarafından düzenlendi; 26.12.2010, 00:35.

Yorum

• matematiksel olarak şansımız çok yüksek.
      75-78 arası puan toplayan şampiyon olur
      42 puanımız var bursaspora 5 fenere 9 puan fark atılmış
      yanı biz 34 puan toplarsak Fener 44 bursa 40 puan toplamak zorunda
      ligin 2.yarısı zorlu geçeçiğini düşünürsek bu kadar puan toplayacaklarını sanmıyorum.
      17 maç hepsini kazansan 51 puan eder.
      51 puandan 44 puan toplamak zor.

Yorum

• Hadi çocuklar bu sene bitsin bu iş.Çok özledik

Yorum

• bu mesajımı bir yerlere not edin...hatta duvarda bir yerlere asın

TRABZON istanbul daki 3 maçtan 2 beraberlik 1 galibiyetle dönecek (fb maçı berabere bitecek )
          içerdeki bursa maçı berabere bitecek,,,

şampiyonluğu 31 hafta garantileyecek (12 puan farkla )
          son 3 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet alıp ligi 5-6 puan farkla ŞMP bitirecek
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fenerbahçe Antalya'da puan kaybeder..
            hayır bence çok rahat yenecek
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• 2.yarının ilk 2 maçından yanı ankaragücü ve fenerbahçe maçından 4 puan çıkarırsak
              Şampiyo.. oluruz

Yorum

• Evet 7 ye hazırız, masraf fazla olacak ama

Yorum

• Ligin 2.yarısı futbol dışı dinamikler de devreye gireceğinden hazırlıklı olmamız lazım bu tehlikelere..Ben halen daha temkinliyim...
                  ölümüne trabzon !

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu mesajımı bir yerlere not edin...hatta duvarda bir yerlere asın

TRABZON istanbul daki 3 maçtan 2 beraberlik 1 galibiyetle dönecek (fb maçı berabere bitecek )
                    içerdeki bursa maçı berabere bitecek,,,

şampiyonluğu 31 hafta garantileyecek (12 puan farkla )
                    son 3 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlik 1 galibiyet alıp ligi 5-6 puan farkla ŞMP bitirecek
                    Zafer abi senin tahminlerin tutuyo genelde inşallah gönlünce olur bu taraftar çok özledi o heyecanı o mutluluğu son şampiyonluğu göremeyenler ise o duygu nasıl diye yaşamak istiyor inşallah bu sene olacak.

Şampiyon olsakta olamasakta sonuna kadar Trabzonsporluyuz.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• 2 yari hakemler uzerinden pis oyun kokulari gelecek gibi bun yöentimimiz önlem almali. Nasil masa oyunlarinla 26 sene sampiyon olmadiksa yine aynisni yapmaya calisacaklar.
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Ben hazırlıklara başladım...
                        İstanbul-Trabzon gidiş-dönüş biletlerini gözlem altına aldım...

En kısa zamanda bilet işlerini halletmek lazım arkadaşlar... Sonra ne olacağı belli olmaz... Gerçi herhalde BMN bu sefer uçak kaldırır Sabiha Gökçen'den diye düşünüyorum ama, biz işimizi yine de sağlama alalım...
                        Derin Trabzonspor
                        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• 95-96 senesini en acı yaşayanlardan biriyim fakat o zamanla şimdiki zaman cidden bir değil. aslında ilk yarı çok büyük bir iş yaptık. 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet korkunç bir başarı. o zamanlarda çok nadir puna kayıpları oluyordu, deplasmanlarda istanubl takımları gerek taraftar gerek futbol olarak üstünlük kuruyordu ama şimdi öyle değil. deplasmandan puan çıkarmak çok güç, ilk yarı bizim sağladığımızı başarıyı sağlayabilecek bir takım da net olarak yok! bakın ikinci yarı 40 puanı geçebilecek bir takım kesinlikle olmayacaktır. hatta ben 35 puan bile yapacak bir tkaım göremiyorum. haliyle biz fener ve bjk ye kaybetmeden, kayseri ve bursayı yenerek rahat bir şekilde ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. hakemler de eskisi gibi değil baya bir adil davranmaya çalışıyolar ama tabi yine de tam anlamıyla olmuyor. 96daki FB-İstanbulspor maçını hatırlayan var mıdır?
                          OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            2.yarının ilk 2 maçından yanı ankaragücü ve fenerbahçe maçından 4 puan çıkarırsak
                            Şampiyo.. oluruz
                            Bende Aynı düşüncedeyim ama tabiki 6 puan aldığımız takdirde o zaman kutlamara başlıyabiliriz.
                            Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• İkinci yarıdaki 17 maç sürecinde camia olarak kenetlenirsek,çatlak seslerin çıkmasına engel olursak şampiyonluk kaçınılmazdır..
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• 7.,bu sene
                                Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                                UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim