Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz haziriz ama Sadri Sener ve Yönetimi hazir mi? Devrearasi transferlerinde bunu görürüz. Niye elestiriyorum? Cünkü Sadri Sener ile 94-96 yillari arasindaki zihniyet ayni. Eger gereken adimlar zamaninda atilmis olsa, su anda 2 nokta transferimizin kimler oldugunu bilirdik!

Dipnot: 1996 yilinda sampiyonlugu yapmadigimiz transfer veya transferler yüzünden kaybettik diyoruz ama yanlis. Cünkü biz o sampiyonlugu 95 yilinda da kaybetmistik. 94/95 sezonunun ilkyarisini 35 puanla BJK´nin 4 puan gerisinde tamamlamistik. Eksikliklerimiz varmiydi? Evet aynen bugün ki gibi ama yaptigimiz transfer var mi? Hayir
    Halbuki ligin 22. haftasinda BJK ile macimiz vardi yani bir nevi sampiyonluk maci...maci kaybettik ve puan farki 8´e cikti, kazansaydik veya kaybetmeseydik?
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      96yı yaşamış abilerime, amcalarıma, dedelerime çok üzülüyorum gerçekten. Bu sene, onların senesi olsun.
      o büyük acıyı yaşadık malesef dün gibi aklımda ne büyük travmaydı. O günden beri hayatımız iflah olmadı inşallah bu sene alaağız şampiyonluğumuzu

Yorum

• Hazırız hazır...
        Tüm gece bekledim, uyuyamadım...
        Bi 5 ay daha sabredebilirim bu bekleyişe umarım....

Ammaaa, sakın 96 gibi olmasın, aman dikkat.. Birini zor kaldırdık o travmanın, ikincisine çoğumuzun yüreği dayanmaz valla...
        Derin Trabzonspor
        HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• bugün en yakın rakibimizden 5 puan öndeyiz. 96 da son 5 maçta 4 puan öndeydik ve şampiyonluğu kaybettik. Vanspora yenilerek fb yi şampiyon yaptık. yoksa fb maçına 4 puan farkla çıkmış olsak fb yi çok rahat yenerdik. o zamanlar takım üzerinde basın ve bizim yerel halk o kadar baskı kurdu ki takıma zarar verdik. daha fb ile oynamadan şampiyonluğu ilan edenler oldu. şimdi yine öndeyiz ama 96 yılını yaşayanların aklında hala soru işaretleri var. bende onlardan biriyim. hala daha şampiyon olacağımızı kafamda kestiremiyorum . bir hayal gibi rüya gibi geliyor bana. o zamanlar 16-17 yaşlarında en fanatik olduğum dönemlerdi. bir mağlubiyeti bile kaldıramaz ağlardım. hele ki şampiyonluğun kaçmasının üzerimizdeki etkisi başka taraftarlarca bilinemez kolay kolay.

o yüzden daha ilk yarıdan takımı şampiyon ilan edenler bence çok yanlış yapıyolar. matematiksel olmayan hiçbir ilani kabul etmiyorum. ts taraftarı soğukkanlı ve mantıklı hareket etmeli. hemen gaza gelmemeli ve takımı sterese sokmamalı. daha ne şampiyon olduk nede başka bir şey. koskoca 17 maç daha var. sadece puan avantajımız var o kadar. sonuna kadar ciddiyet yoksa bedeli ağır olur.
          Dünyada İsrail ne ise; Türkiyede fenerbahçe o'dur! Dünyada Türkiye ne ise; Türkiyede Trabzon O'dur!

Yorum

• Vallahi helal olsun kardeşim, çok güzel yazmışsın.
            Temkini elden bırakmamak lazım. Benim bünyem artık 96'nın tekerrürünü kaldırmaz.
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• çok akıllı olmalıyız entrikalar başladı ve çok artarak devam edecek biz sadece birlik olursak bize bişey olmaz tuzalara kapılmamalıyız aman ha
              Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• 96 yı yaşayanlardan biriyim bende çok detaylı hatırlamasamda 11 yaşlarındaydım o zamanlar
                O yüzden temkinli duruyorum ister istemez )
                Takıma güvenim sonsuz asla şüphem yok ama o yıllarda dönen oyunları hatırladıkça insan ister istemez düşünüyor..
                Ama umarım artık devran dönmüştür sıra bizde inşallah
                Hep beraber bu sene bu takımı şampiyon yapacaz Allah'ın izniyle...
                "3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
                Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."

Yorum

• 96 sözleri çok geçmeye başlamış..

O yıl her şey üst üste geldi..Bence fazla kaşımamak lazım.

Artık durumu daha farklı görüyorum..Taraftar daha bilinçli.Örneğin 96'da takımı şiddetle takip eden kişilerin %90'ı 12 yıl önceki şampiyonluğu görmüş, ve aşağısına tahammül edemeyen taraftarlardı.

Artık tıpkı ben gibi şampiyonluk görememiş bir çok taraftar işin stres ve baskı ile olmayacağını anladı.Yeri geldi abilerimiz bize anlattı, yeri geldi bizler "Abi bu iş böyle olmaz" dedik..

Trabzonspor taraftarındaki ilerlemeden başta Şenol Güneş olmak üzere bir çok isim bahsetti..

Ama daha dün Burak Yılmaz röportajında "Deplasmanda rakibi kolay çözüyoruz, evimizde aynı şeyi yapamıyoruz.Taraftarımız takımına çok bağlı ama daha sabırlı ve destekleyici olmalılar" diyor..

Kendisi kırmadan bir mesaj veriyor..Ceyhun'un şutuna yaptığınızı bize yapmayın, kafamız allak bullak oluyor demek istiyor..

Lütfen daha sabırlı olalım..

Bu yıl en iyi takım biziz..En karekterli ve düzgün futbol oynayan biziz.Her şeyimizle şampiyonluğu hakediyoruz..

Bu yıl 2. yarı aynı tempoyu gösterirsek şampiyonluk hayal değil..

Emin olun bu takım çok baskılı maçlar çıkardı ve eski takımlarımız gibi değil, yeter ki biz onların omuzlarındaki yükü azaltalım..

Unutmadan..96'daki travmanın bir benzeri 2010 travması oldu Fenerbahçe için..Bizi mecbur yenmek olmanın stresiyle, taraftarın itmesiyle üzerimize kontrolsüzce geleceklerdir.Geçen seneki maçı hatırlayıp hemen 2 gol atıp rahatlamamız lazım diyeceklerdir..

Bunun neresi güzel diyorsanız, Trabzonspor üzerine gelen takımları sever diyorum
                  En son Çağatay_ tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 12:14.
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• özellikle bu sene çok hazırız ama 96 yılını çok iyi hatırlayanlardan biri olarak, yine de temkinliyim bu konuda, ilk 4 maç 10 puan gelirse bence 7 de gelir...
                    TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• Fenerbahçe Antalya'da puan kaybeder..
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• bu sene şampiyonluktan başka bişey istemiyorum tarafatar inanmış futbolcular inanmış camia inanmış başka birşey düşünemiyorum rüyalarıma giriyor ALLAH ın izniyle şampiyonuz......
                        2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• 96 kiyaslamasini yapanlardan biriyim hatta buna 95 yilindan basladim. O yildan ders almadik, bu 96´da sampiyonlugumuza mal oldu. Aslinda olurduk ama FB´nin lobisini yenemedik! Bugün Senol Günes´in Aykut´a verdigi cevap iste o yüzdendir. O dönem sustuk ve kaybettik.

Simdi Kadro kiyaslamasina gelelim:

1996 kadrosu ilk onbir olarak tamdi!
                          2010 kadrosu, gercek bir Santraforumuz yok, Ortasolda oynayan adamimiz yok(Orijinallikten bahsediyorum).

1996, kaleci olarak Viktor veya Nihat´tan iyi olmayan Metin Mert´i aldik Istikrarli sekilde sakatlanan Ünal´in yerine kimseyi almadik..yedek kulübesinden tek katki saglayan adam Soner Boz

2010´da ise hala iki eksik adamimiz var ama kulübe az cok daha zengin cünkü bazi mevkilerde yigilma var.

Travmaya gelince: Bu sezon gereken transferleri yapmayip sampiyonlugu kaybedersek, Yönetimlere olan inancimi tümüyle yitiririm.

Ama eksikliklerimizi giderip akabinde sampyion olamazsak "herseyi yaptik ama olamadik" der ve gelecek sezon icin yeni bir planlama yaparim. Cünkü bu kadro eninde sonunda sampiyon olur

Dipnot: Eger bugün basimizda Senol Günes gibi bir hocamiz olmasa, bir baskasi olsa, inanin bu Yönetim transfer mransfer yapmazdi (hala yapmadiya) ama Senol Günes tek güvencem

Herkese hatirlatirim, bu sezon rakibimiz FB´den cok Bursa olacak!!! Onlarin Federasyon´dan nasil desteklendiklerini anlatmama gerek var mi?
                          En son Fanatik34 tarafından düzenlendi; 24.12.2010, 23:31.
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Yorum

• Çok korkuyorum ya olamazsak diye, Sergen yalçının bir lafı aklıma geliyor. Trabzon bu sezon şampiyon olamazsa birdaha olamaz demişti. Aklımdan çıkmıyor yahu.
                            Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok korkuyorum ya olamazsak diye, Sergen yalçının bir lafı aklıma geliyor. Trabzon bu sezon şampiyon olamazsa birdaha olamaz demişti. Aklımdan çıkmıyor yahu.
                              biz tarihte çok ettik bu lafları busene olamassak daha olamyz diye daha 2 sene önce ersun döneminde oldu yok öyle bişey biz büyük camiayız küllerimizden doğarız. Ama busene bu iş olacak inşallah bukadar yakınken olmaması için aşırı bi gayret sarfetmek gerekiyor.

diyelimki fb 12 galibiyet 3 beraberlik alsa bu rez,l deplasman formuna rağmen anca 39 puan toplayabilir 33+39=72 ve gayet iyimser bi tablo bu bze ozaman 10 galibiyet 1 beraberlik dahi yetmekte. Fener çok kırılgan bi durumda şuanda antalya da eğer özdilek saçma işlere girişmezlerse puan kaybedeceklerdir. Bize karşıda pek bi şansları oldunu düşünmüyorum galip geleceğimiz bir maç gibi duruyor.

Bu şartlarda sadece bursa kalır gibi rakip olarak eğer cincon az biraz toparlanırsa 2. hafta bursadanpuan alabilirler. ozamanda yanlız yürüyüşümüz zirve yolunda devam eder. Bence şampiyonluk yolu çok açık Allah utandırmasın

Yorum

• Eziktasi Türkiye´nin Chelsea´si ne benzetiyorum..Adamlarin yillik geliri 50-60milyon€ civarinda belkide daha fazla! Ama takimi Schuster gibi sadece kücük takimlari calistirabilecek birinden medet umuyorlar

Bu bizim artimiz, Schuster görevde kalsin

Aykut Kocaman ise tam bir komedi...yakinda Piskologlar zaten el atar

Bursa´ya gelince...sadece bir macta tam anlamiyla hakkiyla düdük calacak bir hakemle dagilirlar ama bu, bu sezon olmaz gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim