Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    7 sende 7 mesende SEVDAMSIN..şimdi inanıyoruz yarında inanıcaz..İnanmasak bunca yıl neden bekleyelimki
    Evet bunca yıl bekledi bu taraftar ...Unutma Trabzonum biz her zaman seninleyiz
    Habu Sevdaluk 7 Beni
    HarekeTSirası bizimdur !
    ANS 61 DNMSZ

Yorum

• ...Tamam ama şampiyon olamıyorsunuz ki...

Trabzonspor'lu olmayan ve cümlesinde bunları kullananlara cevap vermeyi çok seviyorum.

7. şampiyonluğa hazırız !
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Evet 7 ye hazırız.Trabzonsporumuza her zaman güveniyoruz.Arkadaşlara kalıtılıyorum 7 bu sene gelemese bile(ki ben sonuna kadar inanıyorum)Trabzonsporumuzun yanındayız.

Yorum

• bugun geseli bir arkadas beni butun hafta gormedik ten sonra... Ehhh Erkan, Trabzona neoluyo? hafif pis bir gulumsemeyle, benim cevabim : Gulme gulme sizin ustunuzdeyiz ... ve gulumsemesini cok pis bir sekilde kestim, yenmemiz sart...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• devre arasında bir golcü alsaydı kesin şampiyonduk.bal yapmayan arı gibiyiz.un,şeker,irmik var helva yapamıyoruz.yönetime tek eleştirim gol kısırlığı çektiğimiz kabak gibi ortadaydı çok iyi bir golcü devre arası transfer edilmeliydi.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• hep destek verirsek az kaldı 7ye bu sene bizim senemiz olacak
              YOU WİLL NEVER WALK ALONE!!!

Yorum

• bu zamana kadar sabrettik bekledik artık bitsin bu hasretin sonu dedik ve bu sene bu hasret ibitirmeye çok yaklaştık ve yine inanıyoruz inanmaya da devam edicez...bu sene 7 gelio inş...

Yorum

• SAMPIONSUN TRABZONUM BU SENE:meşale2:
                  25# Alan Carlos Gomez da Costa
                  Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• Evet, hazır mıyız?
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• Trabzon evinde kral!

Trabzonspor'un, Süper Lig'de kendi evinde oynadığı maçlarda 3 büyüklere karşı üstünlüğü bulunuyor.

@tsmustafakemal
                      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu başlık niye hep arkalarda kalıyor
                        @tsmustafakemal
                        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İnŞaallah İnŞaallah
                          ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• allahım bu kadar insanın duasını kabul et aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                            ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• amin amin arkdaşlar her maç öncesi dua edin hasızlıklara karşı...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Garanti demek inandığını göstermektir bence
                                İnşaAllah ve evellAllah'ın izniylen ŞAMPİYONUZ bu sezon sonunda arkadaşlar...!

LÜTFEN buna tüm kalbimizle inanalım ve lütfen takımımızın üzerinden dualarımızı eksik etmeyelimmm..!!!

ŞAMPİYON TRABZONNNNNNNNNNN!!

+ (6+1=7)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X