Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Öyle bir iki maç kaybettik diye yelkenler suya inecekse Trabzonlu'luğumuza yazık diyorum ben. Hane inatçıydık. Hane inadına Trabzon'du. Hane sezon başı anlaşmıştık yensende yenilsende taraftarın seninle! ydi.

İnadına Trabzon!
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• 7 olmayacaksa bile 2.likte önemli . Öyle elinin tersi ile itecek bir olay degil. ALL OR NOTHING yanlis tutum. (Biz severiz bu tutumu)
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ya bu takımda demek ki bir sorun var arkadaşlar! fb ye ankaraya kök söktüren aynı takım değil miydi, ilk yarı allem edip kallem edip maçları kazanan bu ekip değil miydi, ne oldu da bu hale geldik diye düşünmek lazım ve kendimize de pay çıkarmak lazım!!
        tribünlerin çoştuğu 10 dk içinde 3 pozisyona girdik sonra sustu tribünler, öyle on dakkalık taraftarlığı herkes yapar beyleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr, aloooooooooo, size diyoruuuummmmmmm!!! desteğe devam!!!!!!!!
        Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
        my name is onur....
        Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bu takımda demek ki bir sorun var arkadaşlar! fb ye ankaraya kök söktüren aynı takım değil miydi, ilk yarı allem edip kallem edip maçları kazanan bu ekip değil miydi, ne oldu da bu hale geldik diye düşünmek lazım ve kendimize de pay çıkarmak lazım!!
          tribünlerin çoştuğu 10 dk içinde 3 pozisyona girdik sonra sustu tribünler, öyle on dakkalık taraftarlığı herkes yapar beyleeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr, aloooooooooo, size diyoruuuummmmmmm!!! desteğe devam!!!!!!!!
          takimin performansi mac esnasinda olan tribünlerdeki coskuyami bagli. tribün ekstra güc veriyor tabi ama ekstra güc iste fazlasi degil. ha 10 dk ha 20 ha 90 dk yeterki cirkin olaylari yuhlama olaylarini staddan uzak tutalim.
          En son 6Şafak Aydın1 tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 07:40.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Öyle bir iki maç kaybettik diye yelkenler suya inecekse Trabzonlu'luğumuza yazık diyorum ben. Hane inatçıydık. Hane inadına Trabzon'du. Hane sezon başı anlaşmıştık yensende yenilsende taraftarın seninle! ydi.

İnadına Trabzon!

tebrikler.
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam Tunga mesajı aldım.
              Bu sezon Benim İçin Bu başlık bitmiştir.Bidaha Bu başlığa gelmem.
              Cafer abiyide seviyoruz Tungayida seviyoruz. Sorun yok.
              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• şampiyonluğa inanaıyoruz ama. bu gidişle zor gibi. takım bu stresi kaldıramayacak. sonuna kadar bordo mavi

Yorum

• Bir stad dolusu adamı çekirdek çıtlatırken gördükçe çoğunluğun hazır olduğuna inanmıyorum

Yorum

• GS maçını da kaybedersek önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayalım. Ben büyük ihtimalle, eğer sihirli bir değnek takıma değmezse, kazanamayacağımızı düşünüyorum. İnşallah yanılırım.

Papy ve Göksu' yu takıma monte edelim örneğin.Aslında sağ bek ve son beke birer montaja ihtiyaç var ama oralara monte edilecek aday bile kalmadı.

Yorum

• Şundan eminimki..
                      Sezon sonu geldiğinde Konya maçını gülerek hatırlıycaz, hane hemen hemen herkesin umutlarının tükendiği, şampiyonluk sözlerinin ertelendiği maç var ya diye.
                      Bizler burda inancımızı kaybedersek, futbolcularımızdan ne bekliyorsunuz...
                      Lütfen destek olalım lütfen, en azından sadece bu sezonluk köstek olmayın.
                      Yendiğimiz maçlardan sonra o Cevat Kol denen zat bile bu takıma destek oluyor, nerde kadı o zaman bizim taraftarlığımız, kötü gününde bu takıma futbolculara sahip çıkmıycazda ne yapıcaz.
                      Hayden uşaklar bizler inandık, arkanızda değil yanınızdayız, herşeye rağmen...
                      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• ...bİz ....İ-na-ni-yo-ruz...

BU DA BENDEN OLSUN

...BİZ İ-NA-NI-YO-RUZ...

...ŞİMDİ...

...DESTEK ZAMANI...

SAYGILARIMLA

DİPLOMAT61

*
                          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
                          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cafer Abi,

Bütün duygularını en uçta yaşıyorsun. En hızlı gaza geliyor, daha sonra o gazı gene ilk sen kaybediyorsun.

Umutlarını yitiren arkadaşlardan bir ricam var. Eğer takımımızın tökezlediği yerde, spin attığı yerde destek ver(e)meyecekseniz, lütfen bu başlığa yaklaşmayın.

Biz ciddi bir umudu yaşatmak çabası içindeyiz. Daha yolun yarısını yeni geçmişken, yelkeni suya indirmeyenlere gölge etmeyin.
                            Tunga kardeşim sen de iyi bilirsin ki bizim bu forumda motive olmamız, gaza gelmemizin, 7 çekmemizin takımın başarı grafiği - şampiyonluk ihtimali ile herhangi bir alakası yok, olamaz da..

taraftar olarak kulübe fayda sağlayabileceğimiz tüm kanalları (kulüp üyeliği, dergi aboneliği, lisanslı ürün kullanımı, sms kampanyası, kombine kullanımı vs..) kullanıyorsak, bir Trabzonspor taraftarı olarak yapabileceğimiz azami katkıyı sağlamış oluruz ve bu da bize başarıyı, yani şampiyonluğu talep etme hakkını verir

ayrıca 25 yıldır şampiyonluk bekleyen bir takımın taraftarlarının karmaşık ruh hallerine sahip olmaları bence yadırganmamalı..
                            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İnanmaya devam ediyorum. İnanmayıp da ne yapacağım? Bu takım bizim ve bizi mahcup edecek bir şey yapmıyor. Çıkıyor, harika oynuyor, sayısız gol fırsatını değerlendiremiyor ve ligin dibindeki iki kötü takıma yeniliyor. Yenilebilir. Demek ki zor maçları kazanarak şampiyon olacağız.

Malubiyetleri dünyanın sonu görüp takımın hocasına istifa diye bağırmak kabul edilir bir şey değil. Sahada oynana oyunun karşılığı bu değil. O insanlar sadece tabelada Trabzonspor'un kazandığını görmek istiyor. İyi futbol, rakibi ağlatan futbol vs. bunlar mühim değil. Oynanan oyun sahadaki asıl oyunun tersi olsa, takım 90 dakika baskı yese ve bir karambole gol atsa o insanlar mutlu olacaklar. Tabela tam istedikleri gibi olduğundan kimsenin istifa etmesine de gerek olmayacak. Tıpkı iki haftadır kazanan ama toz kondurulmayan gs ve hocası gibi.

Yenildiğimiz için çok üzülüyorum. Puan durumuna bakıp, çok daha iyi durumda olabilecek Trabzonsporumu böylesi bitişik bir sıralamada görmek içimi burkuyor. Oynadığı oyun, verdiği mücadelenin hakkı bu olmadığı için üzülüyorum. Ama umutsuz değilim. Trabzonspor umutsuz olamayacağımız kadar, hatta süper ligde beklentisi en yüksek taraftar olmamızı gerektirecek kadar iyi futbol oynuyor.

Yaşa Trabzonspor!
                              En son bordobluex tarafından düzenlendi; 08.03.2009, 17:02.

Yorum

• Trabzon'un Neferleriyiz

OOOO DUYUN BU SESİ
                                BU FIRTINA SARACAK SİZİ
                                TRABZONUN NEFERLERİYİZ
                                KORKUN BİZDEN GELİYORUZ BİZ..!

OOOOOOOOOOOO
                                OOOOOOOOOOOO
                                OOOOOOOOOOOO

BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON
                                BORDO MAVİ ŞAMPİYON TRABZON

OOOO DUYUN BU SESİ
                                BU FIRTINA SARACAK SİZİ
                                TRABZONUN NEFERLERİYİZ
                                KORKUN BİZDEN GELİYORUZ BİZ..!

BIZIM OLACAK INSALLAH sizlere GÜVENIORUZ
                                25# Alan Carlos Gomez da Costa
                                Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                                / Rize Ardesenli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X