Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu yenilgi beni daha da hırslandırdı.
    Şampiyonluğa olan inancım -ilginçtir- daha da arttı.
    Yeter ki takım da böyle hissetsin.
    Yeter ki inanalım.
    Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
    Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
    Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• Futbolu çok ciddiye almamak gerektiğini tekrar htırlattı bu maç.

Kendimizi kaptırmadan daha aklı-selim olmalıyız. Yoksa hayal kırıklığı da büyük oluyor.

Takıma, hocaya, futbolcuya kızmak hiçbir zaman çözüm olmadı. Tek yapabileceğimiz ve en doğru olanı yine de destek olmaktır.
      Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• İkinci yarının başlamasıyla umutlarım giderek azaldı...Ankaraspor maçından itibaraen inanılmaz bir düşüş var...Umalım da ilk 3'de tamalayıp Avrupa'ya gidebilelim.Kızacaksınız ama oynanan ya da oynamayan futbol realist belki de biraz pesimist olmaya itiyor beni....
        DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• Moralll bozmak yokkk Maçı dinlerken denizli maçındaki gibi yine ağladım Ama bizz inandık 7 ye
          Bu taraftarrr şampiyonluk bekliyor....
          nolur artık 7 yi görelim
          Habu Sevdaluk 7 Beni
          HarekeTSirası bizimdur !
          ANS 61 DNMSZ

Yorum

• yılmak yok yola devam hala krediden yedik

Yorum

• Bu takıma güveniyoruz .
              Neler yapabileceklerini biliyoruz .

Yenilgiler kötü olmuş olabilir ama henüz bir şey bitmedi .
              Avantajımızı verdik sadece .

7'ye hazırım , hazır olmalıyım .

Yorum

• Malesef Kendimi hazırlamıştım.
                FB maçına Şampiyonluk için gidecektim.Değişik planlarım vardı.
                Arabamı gelin arabasından daha güzel Bordomavi Sisleyecektim.Evime Kocaman Bir bayrak asacaktım.
                Trabzonspor Şampiyon olursa Bir kurban kesecektim.
                Ama gördüğüm kadarı İle Bunlar Konya Maçı ile beraber,İkitane Trabzonlu İle beraber avni aker Çimlerine gömülmüştür.
                Giray Bulak İstanbul takımlarına yenilirken,BJK ve FB ye yenilirken Her maçta Jefersonla Oynarken Oguzhanı kaleye Koymuş,Diğer maçlarda ne Goller yiyen Oğuzhan PANTER kesilmiştir.
                Tabaiki oynayacak.Ama bu performansınız İstanbul takımları maçlarındada olsun.
                Trabzonsporda Taraftar Şampiyonluğa hazırdı,yavaş yavaş medya bile kendini hazırlamaya başlamıştı.
                Ama malesef Trabzonsporda Oynayan Şu anki Oyunculardan 2,3 tanesi hariç onlar bu sezon şampiyonluğa hazır değiller.
                Tony-Song-Egemen-Colman-Cale hariç hiçbir futbolcumuz <Şampiyonluğa hazır değiller.
                Eğer Yattara şampiyonluğa hazır olsa tek başına yeter.
                Gökhan-Umut Şampiyonluğa hazır olsalar her maç O kadar posziyondan en az 3,4 gol çıkartırlar,
                Selçuk hazır olsa 3 maçta bir gol atar her maç en az 3,4 ara pası verir.
                Hüseyin hazır olsa takımı ateşler Kendi evimizde Maç kazandırır.
                Tayfun hazır olsa Laubali oynayıp her çam Rakibe penaltı posizyonu vermez.
                Serkan hazır olsa her maç aynı oynar bir maç iyi birt maç kötü olmaz.
                Isacc,Ceyhun,Barış, hazır olsa şans bulduğunda değerlendir.
                Hoca hazır değil hazır olsa,Kötü oynayanı anında keser yerine Alternatifi olanları sahaya sürer,Ama Aynı Oyunculara klaik değişikliklerle Maçlara devam etmez.
                Serkanı Çıkart Tayfunu al,
                Yattara Çıksın Alenzinho girsin.gibi klasikleşen değişiklikler değil Maç kurtaran değişiklik yapar.
                Yönetim hazır değil hazır olsa idi,Trabzonsporun En büyük düşmanı Yerel medya ile Mücadelede geç kalmazlardı.
                Trabzonsporda Şu an Şampiyonluk İçin en hazır grup Trabzonspor düşmanı yerel medyadır.
                Onlar Trabzonsporun şampiyon olacağını anladılar ve düğmeye bastılar,Takımın başarısız olması için sezon başından beri yaptıkları Uygulamaları Nihayet başarıya erdirmeye başladılar,
                Yılbaşında çekilen Gökhan görüntülerini 1 ay sonra Yeni imiş gibi medyaya servis ettiler.izinli olduğu halde eğlencesini kampı terketti gitti diye verdiler.
                Hocanın laptopu ile uğraştılar,Aldığı maaşla uğraştılar,Trabzonspora ayapılan Transfere hakarete varan haberler yaptılar,Maskot dediler.Hocayı istifa ettirdiler.En son da Maçta İSTİFA Diye bağırtmayı başadılar.
                Bana göre En hazır kısım bunlardı,Ve onlar görevlerini başarı ile yapıp,Takımın başarısızlığından menfaat umdular,Halbuki GERİ ZEKALILAR Trabzonspor sayesinde gazete çıkartıp,trabzonspor sayesinde Ulusal medyada yer bulduklarını unuttular.
                Ben artık hazırlık yapmayı bıraktım.
                Trabzonspor Bu sezon da malesefe TRABZONDA olan sorunların üstesinden gelememiş.
                Bence Konya Maçı ile şampiyonluk Umutlarını Avni aker Çimlerine Gömmüştür.
                Ben artık Dükkkanı kapadım,Umutlarımı yitirdim.
                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Valla takımı ve onların kafalarındakini bilemem ama , bu akşam anladım ki

biz taraftar olarak , kafa olarak , zihniyet olarak hazır falan değiliz.
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• bence evdeki kayıpların sebebi yine maçları çok ciddiye almak,haddinden fazla,titrercesine.
                    ayakları titreyenler gol atamaz.bakın önceleri zevk için oynayan,ayağa sürekli pas yapan bir takım vardı.şimdi ise doldur boşalt oynayan,şans eseri ve stresle pozisyon bulmaya çalışan ve bunu sürekli sağdan yapan heyecanlı titrek bir takım var.resmen herkes heyecandan ölüyor.
                    ilk haftalar emek verdik,para harcadık,altın aldık kolye taktık.masraftan kaçınmayıp düğünü yaptık.
                    ama malesef kızı yine istanbul takımları kapacak çünkü adamlar finiş çizgisini görünce rahatlarken biz heyecandan yine finalde kaybediyoruz.bundan sonrası malesef yine aynı film.trt kanalları eski maçları yayınlıyordu ve yeni izledim.taaa 85 lerde aynı senaryo vardı.biz oynar yüzlerce kaçırır ama sarıyer bir gelir puanı alır giderdi.96 da van oldu.2009 da denizli konya.oyuncular biz ve istanbul takımları hariç farklı ama senaryo heeep aynı.artık şampiyon olabileceğimiz umudunu tamamen yitirdim.biz asla şampiyon olamayız.adamların resmen döküldüğü bir ligde dahi bunu başaramıyorsak ne zaman şampiyon olacağız?
                    Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                    Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

• Cafer Abi,

Bütün duygularını en uçta yaşıyorsun. En hızlı gaza geliyor, daha sonra o gazı gene ilk sen kaybediyorsun.

Umutlarını yitiren arkadaşlardan bir ricam var. Eğer takımımızın tökezlediği yerde, spin attığı yerde destek ver(e)meyecekseniz, lütfen bu başlığa yaklaşmayın.

Biz ciddi bir umudu yaşatmak çabası içindeyiz. Daha yolun yarısını yeni geçmişken, yelkeni suya indirmeyenlere gölge etmeyin.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cafer Abi,

Bütün duygularını en uçta yaşıyorsun. En hızlı gaza geliyor, daha sonra o gazı gene ilk sen kaybediyorsun.

Umutlarını yitiren arkadaşlardan bir ricam var. Eğer takımımızın tökezlediği yerde, spin attığı yerde destek ver(e)meyecekseniz, lütfen bu başlığa yaklaşmayın.

Biz ciddi bir umudu yaşatmak çabası içindeyiz. Daha yolun yarısını yeni geçmişken, yelkeni suya indirmeyenlere gölge etmeyin.
                        Tamam Tunga mesajı aldım.
                        Bu sezon Benim İçin Bu başlık bitmiştir.Bidaha Bu başlığa gelmem.
                        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Evet bende hala hazırım ve umutsuzluğa yer yok.Her zaman her yerde Trabzonumun yanındayım.Yenilsende yensende kalbimiz sizle.

Yorum

• anladıkki futbolcular hazır degilmiş....
                            u will need justice at the end..

Yorum

• gokhan ve umut sayesinde buyuk yaralar aliyoruz sampiyonluga oyna ama evinde 2 mac pespese kaybet..
                              İnsan ol evlat!

Yorum

• vallahi deli hazırım kesin olucaz başka yolu yok hele böyle oynadıktan sonra şampiyon biziz korkmaya gerek yok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X