Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
hakemler oyunlarin basladi bile... Dereli artniyetliydi...daha mac baslamadan bandlarla problem cikardi. maci cok kötü yönetti,. yan hakemelr cok ofsayt hatasi yapdi... hepsi de hata olamaz .. bence hakemler yine federasyon tarafindan artniyetli gönderiliyor... bakin GayS macinda hakemlerin perfomansini cook merak edim?!
Yorum
-
Bir Mehmet Topuz birde İbrahim Akından bahsettiniz sanırımİlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir mehmet topuz birde sol kanat bu takım şampiyon demektir 7777777777777777777777777777777 geliyorrrrrrrrrrr
İ.Akını almalıyız..
Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
arkadaslar bu iki hafta bizim için çok kritik önce gs sonrada antep maçlarından galibiyetle ya en azından 4 puanla çıkmamız gerekir şampiyon olmamız için böyle rakiplerimize puan kaptırmamalıyız gs yi yensekte iyice kpsalar yarıştan anadolu klüpleri çekişse son haftaya kadarBayraklar çıkarılsın stadlar donatılsın
şampiyonuz bu sene taraftar hazırlansın
Yorum
-
şampiyonluğu anadolu kulüplerinden almak istemiyorumki...
ezikler işin içinde olmalı...
tadı tuzu olmaz be...
İlk olarak maçkali616161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bu iki hafta bizim için çok kritik önce gs sonrada antep maçlarından galibiyetle ya en azından 4 puanla çıkmamız gerekir şampiyon olmamız için böyle rakiplerimize puan kaptırmamalıyız gs yi yensekte iyice kpsalar yarıştan anadolu klüpleri çekişse son haftaya kadar.... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!
Yorum
-
Mehmet Topuz + Engin Baytar diyorsun yani.. Ben bunların yanında bir tane daha ofansif oyuncu diyorum..İlk olarak oflu_ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir mehmet topuz birde sol kanat bu takım şampiyon demektir 7777777777777777777777777777777 geliyorrrrrrrrrrrMés que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Anadolu takımlarını hiç bu kadar istekli ve azimli görmemiştim. Önce kayseri, ardından bursa ve sivas, gaziantep... Allah yollarını açık etsin, keşke hep böyle olurlar. Anadolu ihtilali başlamıştır, herkese hayırlı olsun.
Trabzonspor'un şampiyonluk süreci de başlamıştır...
Yorum
-
Şampiyonluğa oynayan takımlar,genelde kötü oynarkende kazanan takımlardır.Biz de bu sene kötü maçlarımızı kazanarak özgüvende kazanıyoruz.Ayrıca önemli bir tesbitim var:Şampiyonluğu kaybettiğmiz sezonlarda rakiplerimiz kaybederken bizde o hafta kaybetmişiz,bu sezon bundada fark var.O zaman bekle 7. ...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum