Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TUNCAY1986 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi doğduğumdan beri hiç şampiyonluk görmedim!! Şampiyonluk için hazırmısın diye soruyosan doğduğumdan beri şampiyonluğu bekliyorum

Doğduğumdan berı açım (şampıyonluğa ) abıııı...
    [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
    [/COLOR]

Yorum

• Şampiyon Trabzospor.. : )

Büyük Allah'ım inşallah söylemeyi nasip eder bunu bana.. Hayatta en çok sevineceğim olay olur, ' en büyük aşkım ' ın en büyük gününü görmek.. : ) Çok uzak değil..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• valla gıt gıde daha da hazır hale gelıyroum. ınsallah bu sene olacak

Yorum

• Her hafta hüseyin niye oynuyor, umutun yerine isaac oynamalıydı, yattara olmazsa gol atamıyoruz, hala 10 numaramız ve sol açığımız yok vs... diye eleştiri yapmayı bırakıp takımıma sahip çıkıp her koşulda destek verirsek bu sene olmadı seneye kesin 7 yide görürüz 8 ide...
          Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Hazırız hemde nasıl 7 7 7 7 7 7 7

Yorum

• bende hazırım
              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• 7 yetmez kİ bu kartel medyayi susturmaya...
                Ben 17 derİm İlk operasyon bu sene....

Yorum

• Allahım bu ne mutluluk...

İnşallah 5.haftada liderlik. 34. haftada ŞAMPİYONLUK olacaktır...
                  Sadece "TRABZONSPOR"

Yorum

• buna bakın beyler

Yorum

• hazir degiliz bu antalya macinda görüldü.nezamanki her sartta ve her durumda 90 dakika takimimizi destekleyebilirsek, sabir gösterebilirsek ozaman haziriz demektir.2-2 yi yakaladiktan sonraki taraftar destegi 3. golü getirdi. hep destek tam destek
                      seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
                      asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• hazırız. . . .
                        BİZE HERYER TRABZON!!!
                        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Arkadaşlar seyretmeyenler için 24 sene evvelki FB maçının videosu var. Özellikle genç arkadaşlar, yaşı küçük olanlar seyretsin. Gülmekten kırılacağınıza söz veriyorum. Ve keyiften 4 köşe olacağınıza da.

http://www.trabzonspor.mobi/2008/06/...983-84-sezonu/
                          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Biz hazırızda takım hazır değil galiba.

Açık konuşmak lazım.Trabzonsporun bu kadro yapısı ve oyun tarzıyla şampiyonluk yarışında olacağını söylemek için fazla iyimser olmak lazım.

Çok eksik var çok.
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz hazırızda takım hazır değil galiba.

Açık konuşmak lazım.Trabzonsporun bu kadro yapısı ve oyun tarzıyla şampiyonluk yarışında olacağını söylemek için fazla iyimser olmak lazım.

Çok eksik var çok.
                              Diğer takımlarda çok fazla artı var çok mu ?

Herkes hazır , geliyor 7 ...

Yorum

• 1 mağlubiyet sonrası sizleri burda yine bu heyecanla görebileceğimden emin olsam bende sevineceğim ama 1 mağlubiyet tüm şevki kıracak gibi duruyor.Tam balığın sırt kemiğinin üzerindeyiz ya sola ya sağa düştü düşecek bir moral var şuan . İnşallah mağlubiyettede takıma moral verir inancımızı gösteririz.Ben inanıyorum ben inanıyorum diyipde 1 mağlubiyette sövmeye başlarsak bize yakışmaz......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X