Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• haziriz hazirrrrrr

krefeld´ten boorrdoooooooooooooooo.............

Yorum

• İlk olarak thejackalts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bizbu gazla üst üste 7 sene şampiyon oluruz
      çççççç süper koptum ya...
      Ama Haklısın en az 7 sene bide...
      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        haziriz hazirrrrrr

krefeld´ten boorrdoooooooooooooooo.............
        Trabzon'dan Maviiiiiiiiiiiiiii
        .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'dan Maviiiiiiiiiiiiiii
          kreeldten sampiyooooooonnnnnnnnnnnn............

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kreeldten sampiyooooooonnnnnnnnnnnn............

Trabzon
            .

Yorum

• Yedinci şampiyonluğu kazanmak için elbette hazırız; ancak bir arkadaşımızın belirttiği gibi buna "sebep" olmak gerek. Bu nedenle de en büyük sorumluluk futbolcular kadar taraftarda da olmalı.

Alınacak bir iki başarısız sonuçtan sonra takıma sırtımızı dönersek, futbolcuları yuhalar, küfürler edersek, biraz sabırlı olmazsak değil yedinci şampiyonluğu görmek hiçbir zaman şampiyon olamayız.

Bu takım bu sene transfer rekoru kırdı. Bu kadar futbolcuyu bir araya getirip de ilk senede şampiyonluk beklemek fazla hayalperestlik olur. Şampiyon olabiliriz ama illa ki şampiyonuz demek bence aklı evvellik olur. Bu nedenle de sakin sakin oturup düşünmeliyiz. Bu takımın bu sene alacağı her kötü sonuçta da arkasında olmalıyız ki, bu sene olmazsa bile önümüzdeki yıllarda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olalım.

Bana kalırsa yedinci şampiyonluğa hazır mıyız başlığı yerine "Yedinci şampiyonluk için sabır göstermeye hazır mıyız?" şeklinde bir başlık açılması daha uygun olurdu. Acaba bu sabır bizim taraftarımızda var mı?

24 yıldır sabrediyoruz, diyenler mutlaka olacaktır. Ancak bu 24 yılda kaç defa şampiyon olabilecek bir kadro kuruldu? Bu kadro da şampiyon olur, demiyorum ama bu kadro bu yıl oturur önümüzdeki yıllarda da şampiyonluğun en büyük adayı olur. Önemli olan bu kadroya bu sene sabır göstermek ve her türlü sonuçta sonuna kadar desteklemektir. Bu takımın belki üç dört maç arka arkaya alabileceği kötü sonuçlara hazır mısınız? Eğer bunlar için hazırsak bu sene olmasa da önümüzdeki yıllar için şampiyonluk için de hazırız demektir.

Bu konuda en büyük görev Trabzon'daki taraftarlara düşüyor. Ne olursa olsun bu kadroyu ve Ersun Yanal'ı korumalılar. Her sonuçta onları desteklemeliler. Ersun Yanal'ın herkes iyi bir teknik direktör olduğunda sanırım hemfikir. O zaman ona ve ekibine sabır göstereceğiz başka yolu yok. Alex Ferguson da ilk yıllarında oldukça başarısızdı. Ama sabır gösterirsen neler olabileceğinin en önemli kanıtıdır.

Lafı fazla uzatmaya gerek yok. Sabır varsa başarı vardır; sabır yoksa başarı da yoktur. Buna hazır olun!

Yorum

• sonunda kada hazır 77777777777777 seni bekliyoruz

Yorum

• Buradan Trabzonspor Takımına Sesleniyorum Duymazlar Ama Sesleniyorum Allah Aşkına şu kelimeleri duymamazlıkdan gelin ;

1-) Üzerinizde büyük bir baskı var oynarken
                  2-) Futbolu bilen bir şehirde oynamak çok zor
                  3-) 24 Senedir gelmeyen şampiyonluk sizi zorluyor mu

Şu 2 cümle söylendiği zaman lütfen gülün ve geçin size yararı olmayan Tezahurat etmeye tenezzül etmeyen çekirdek yiyen köfte yiyen meydanda görüp selam verdiği insana sırf desinler diye tribünlerde ölümüne vuran dışarda konuşan gruplaşarak Trabzonu bölen taraftar denilmeyecek insanların sizin üzüerinizde bir baskısı olamaz siz çok daha değerlisiniz sizin taraftar dediğiniz biziz Trabzon ili dışındaki her Trabzonsporlu taraftardır biziz ve biz sizden şampiyonluk değil futbol istiyorum çıkın yenilin oynayın yenilin küme düşün umrumuzda değil ama oynayın stres yapmayın üzerinizde baskı yok bunlar basının yalanı.

Çünkü kendi benliğini kaybetmiş insanlar siziz üzerinizde baskı Kuramaz.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buradan Trabzonspor Takımına Sesleniyorum Duymazlar Ama Sesleniyorum Allah Aşkına şu kelimeleri duymamazlıkdan gelin ;

1-) Üzerinizde büyük bir baskı var oynarken
                    2-) Futbolu bilen bir şehirde oynamak çok zor
                    3-) 24 Senedir gelmeyen şampiyonluk sizi zorluyor mu

Şu 2 cümle söylendiği zaman lütfen gülün ve geçin size yararı olmayan Tezahurat etmeye tenezzül etmeyen çekirdek yiyen köfte yiyen meydanda görüp selam verdiği insana sırf desinler diye tribünlerde ölümüne vuran dışarda konuşan gruplaşarak Trabzonu bölen taraftar denilmeyecek insanların sizin üzüerinizde bir baskısı olamaz siz çok daha değerlisiniz sizin taraftar dediğiniz biziz Trabzon ili dışındaki her Trabzonsporlu taraftardır biziz ve biz sizden şampiyonluk değil futbol istiyorum çıkın yenilin oynayın yenilin küme düşün umrumuzda değil ama oynayın stres yapmayın üzerinizde baskı yok bunlar basının yalanı.

Çünkü kendi benliğini kaybetmiş insanlar siziz üzerinizde baskı Kuramaz.
                    eline sağlık...

İşlerine geldiği zaman, Trabzon çok küçük bi şehir diyolar, ama kendileride nerdeyse tüm SÜper lig takımlarının taraftar gruplarının toplamı kadar Taraftar Grubumuz var, böle ayrımcılık olmaz, hepimiz aynı renklere gönül verdik, Avni Aker'de deplasmana gemiş 2.000 rakip taraftar'ın sesini duymak istemiyoruz...

yeter artıkk..
                    Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Sürekli yeneceğiz diye kayde yok,düşüp kalkacağız ama şampiyonluğu tadacağız bu sene!

Yensek de yenilsek de yanındayız.
                      Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Beşiktaş Gaziantep'le beraber kalır ve Sivas da Eskişehir'de puan kaybederse tek başımıza lideriz.

:tsmeşale:
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bende o hesapları yapıyorum dün akşamdan beri
                          Şafak olmuş comolokko

Yorum

• Çok mu gaza geldik ne? Daha 4. hafta
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Rakiplerimizi korku sardı.

Hadi hayırlısı.
                              Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X