desenize bu sene formalarda 7 numara çok revaçta olacak...ben de alacağım bir formaya 7 yazdıracağım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk
Daraltma
X
-
7 ye hazırlık desek daha mı doğru olur bilmem kiUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
valla ben pek hazır değilim.şampiyon olalım da hazırlıksız olalım.
bir olsak napacağımı ben bile kestiremiyorum.
şimdi sıra taraftarda.desteğimizi esirgemeden takımı bir itmeliyiz.kişilere,transferlere ve birbirlerine saldıracağına,kombinelere saldırmalı herkesHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
Yorum
-
-
İnşallah ..!yeni sezona böyle umutlu başka takımı,taraftarı göremiyorum..İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 rakamınıda hiç sevmem.İnşallah bu rakamı çabuk geçeriz
Yorum
-
7,8,9 neden olmasın.hatta 10.İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 rakamınıda hiç sevmem.İnşallah bu rakamı çabuk geçeriz
Yorum
-
maliyetsiz miİlk olarak master yoda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi kaç maliyetsiz transferle şampiyonluk havasına girdik
inş hayal kırıklıgı olmaz

para kalmadı da yönetimde
selçuk burak 4 milyon euro
cale 2.2
colman 2
giray 2 civarı yine
egemen beleş
ismail buğra yakup sami bunları bilmiyoruz ama nerden baksan 12 gitmiştir kesinSevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
-
7. sampiyonluk gelecek denildigi zaman bunu kendilerine edilmis küfür sayacak olanlarda cikacakdir mutlaka, disarkileri anlarizda icerdeki Trabzonsporlulari anlamakta zorluk cekeriz, ama icertekilere neden Trabzonspora zarar veriyorsun? diye soracak halimiz yok, mücadele edecegiz.
Trabzonspor Türkiyedeki yerlesik futbol düzenini altüst ederek, isttanbul agalarinin bile inanmakta güclük cektigi tarihsel firsati ilk kullanan anadolu takimi oldu.
Anadolu takimlarinin lig siralamasindaki yerlerini bile bu istanbul agalari belirlerken, Trabzonspor onlarin uygun gördükleri yeri begenmeyip o anlayisi yirtarak 6 kez sampiyon oldu. Bu yirtma eylemi anadolu takimlarinin biraz gözlerini acdiysada, nedendir bilinmez, biraz basarili olan anadolu takimi Trabzonspor düsmanligini kendilerine birer ilke edindiniyor.
Yani hastalikli bir Trabzon düsmanligindaki anadolu ortakligina hic sasirmiyorum. Demek ki bizim sampiyon olmamiz onlara hicbir sey ifade etmiyor, onlar acilan bu yoldan yürümek istemiyor. Istanbul agalarinin onlari yerlerde sürümesi hoslarina gidiyor, sürünmek onlarin genlerine islemis.
7 nin sirrini cözmeye calisirsak: Trabzonspor 24 yildir unuttugu sampiyonluga ulasamazsa yeni bir yikima girer, hep birlikte yerle yeksan oluruz, bu noktaya gelmemek lazim, yani falzla sartlenmak büyük yikimlarida beraberinde getirebilir.insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum