Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şu forumdaki şampiyonluk havası takıma yansısın rahat şampiyon oluruz

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      inşallah dediğin gibi olur 24 yıldır bekliyoruz.Cenab-ı ALLAH bu sene nasip eder İNŞALLAH
      Amin... Bu Sene Kesinlikle Şampiyonluğa inaniyorum ... ve bunu Kalbimin en uc köşelerindede daha şimdiden yaşıyorum ... Bu derecede büyük umutlari bize yaşatan Allah'a Hamd Olsun ...

Başta Büyük başkan Sadri Şenere'e ve Yönetim Kuruluna ; Tek. Dir. Ersun Yanal'a ve Bu Umutların yeşermesinde Rol Oynayan Herkese Sonsuz Teşekkürler .

Büyük TrabzonSpor Taraftarına Şimdiden Hayırlı Olsun ....

ŞAMPİYONSUN TRABZONUMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!

Yorum

• karadeniz dalgalanmaya başladı
        Fırtına tekrar esmeye başladı
        7. kez öteki gemicikleri alabora etme zamanı

84 doğumluyum daha u gözler şampiyonluk görmedi.İnişallah en güzelini bu sene yaşayacağız...
        12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
        - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
        Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak capa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          karadeniz dalgalanmaya başladı
          Fırtına tekrar esmeye başladı
          7. kez öteki gemicikleri alabora etme zamanı

84 doğumluyum daha u gözler şampiyonluk görmedi.İnişallah en güzelini bu sene yaşayacağız...
          inş bende 85 liyim bende görmedim zaten forumda gören çok fazla kişi yok zannedersem

ama o kadar seneden sonra gelince dahada tatlı olacak inş

yakıcaz bu gezegeni sevinçten inş mayıs ayında
          Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
          Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• Bnece bu sene değilde birkaç sene içinde şampiyonluğu düşünmeliyiz.Ama bu sene şampiyon olacağımızı düşünmüyorum.Çok zor bir ihtimal

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bnece bu sene değilde birkaç sene içinde şampiyonluğu düşünmeliyiz.Ama bu sene şampiyon olacağımızı düşünmüyorum.Çok zor bir ihtimal
              kardeşim tamam dediğin mantıklı ama Allahın sivası o kadroyla kenetlenip son haftaya

kadar şampiyonluk kovalıyorsa

ben böyle güzel bi kadroyla , en iyi yerli hocayla iyi bir yönetim ve türkiyedeki en ateşli böyle bir taraftar kitlesiyle

şampiyonlugu bu sene bekliyorum arkadaş kimse kusura bakmasın

bence hersene birazda bikaç sene sonraya demekten kaçıyor bu meret şampiyonluk

alternatif düşünmemeliyiz bile bence
              Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
              Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..

Yorum

• herkes şartlandı 7 ye zaten.kiminin avatarında kiminin imzasında kiminin kullanıcı adında 7 işaretleri mevcut.. bunu bize değil deüç eziklere sormal lazım..onlar hazır mı acaba devrime !
                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Insallah bu sampiyonluk istegimiz ve sevincimizi kursagimizda birakmazlar. Ama buna niyetli bi dolu serefsiz oldugu kesin. Sezona 1-0 geride basliyoruz, seyircisiz mac. Bunun arkasinin geleceginden süphem yok. Son yilarda tahkimde hangi cezamizda indirim oldu hatirlayaniniz varsa buraya bi zahmet yazsin.Indirim varsa bile digerleriyle kiyaslanamayacak kadar az oldugu kesin. Masa basi oyunlar bizim hizimizi kesmek icin hep tezgahlanacak gibi. Madem sampiyonluktan bahsediyoruz, yeri gelince Trabzonluyum diyen herkesin üzerine düsün vazifeyi yapmasi gerek. Ayrica lobimizin kuvvetli olmasi icin yönetim bazi gizli ve acik organizasyonlar yapmali. Malum mafyanin bulasmadigi saha yok. Biz bilegimizin hakkiyla bu sampiyonlugu aliriz diye düsünen saf arkadaslara Almanlarin güzel bi sözünü hatirlatmak isterim "Träumen Sie weiter" rüya görmeye devam edin.

Yorum

• @Atmaca,

Herkes Faruk Özak'a teşekkür ederken lafı yine "Siz safsınız, ben akıllıyım." demeye getirmiştiniz. Şimdi de benzer sözler...

Bırakın, herkes rüya (!) görmeye devam etsin!

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Atmaca,

Herkes Faruk Özak'a teşekkür ederken lafı yine "Siz safsınız, ben akıllıyım." demeye getirmiştiniz. Şimdi de benzer sözler...

Bırakın, herkes rüya (!) görmeye devam etsin!
                      Ben öyle bisey demedim kardesim. Böyle biseyi sen nasil yazabiliyorsun bayagi bi fantazi katsayin yüksek olmasi lazim.Yazilanlari lütfen iyi okuyun.
                      F.Ö. meslesinde bazilarina tas var.
                      Burda ise her zaman maruz kaldigimiz adaletsizlilere dikat cekmeye calistim.
                      Ben burda "lafin tamamini" yazmadiysam güvendigimdendir!

Yorum

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben öyle bisey demedim kardesim. Böyle biseyi sen nasil yazabiliyorsun bayagi bi fantazi katsayin yüksek olmasi lazim.Yazilanlari lütfen iyi okuyun.
                        F.Ö. meslesinde bazilarina tas var.
                        Burda ise her zaman maruz kaldigimiz adaletsizlilere dikat cekmeye calistim.
                        Ben burda "lafin tamamini" yazmadiysam güvendigimdendir!
                        "Direk öyle bir şey dediniz." demedim...."İşi oraya getiriyorsunuz." dedim. Yazılanları lütfen iyi okuyun.

Faruk Özak meselesinde de herkes "Muhattabınızı açıklayın." dedi, sizden ses çıkmadı.

Herkes adaletsizliklerin farkında, kimse "saf" değil.

Yorum

• kesinlikle hazırız.veb sitesinin giriş sayfası harika olmuş.inanın göz yaşlarım tutamadım.evet 7 için geri sayım başladı.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            "Direk öyle bir şey dediniz." demedim...."İşi oraya getiriyorsunuz." dedim. Yazılanları lütfen iyi okuyun.

Faruk Özak meselesinde de herkes "Muhattabınızı açıklayın." dedi, sizden ses çıkmadı.

Herkes adaletsizliklerin farkında, kimse "saf" değil.
                            F.Ö meselsindeki muhataplarimi acikliyorum: F.Ö. Trabzonspora siyaset bulastirmistir diyen herkes.
                            Gerekirse isimde yazarim.
                            Kimsenin "saf" olmadigini ögrenmek beni cok mutlu etti. Benden baska herkesi "saf" zannediyordum.

Yorum

• Herzamanki gibi bmn e giriş yaptım bir baktım muhteşem bir slayt öle bir duygulandımki anlatamam bir yola baş koyuk güçlüce geliyoruz ilkten sessimiz içimizdeydi ama şimdi bağıra bağıra sölüyoruz ŞAMPİYON OLACAĞIZ...
                              Allah utandırmasın bir yola çıktık sonumuz arzuladığımız hayalimizle sonuçlanır inşallah.
                              2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                              Kafalarda 61
                              Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim