Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu sene şampiyon olmamız çok zor öncelikle bizans surlarını yıkacak bir fatih sultan tekke gibi oyuncuya ihtiyacımız var ama şampiyon olalımda ben sevinmemeye de razıyım yeter ki o günü ömrümde bir kez de olsa görebileyim
    sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• trabzon şampiyon olursa zaten sokağa çıkma yasağı çıkar bir hafta falanortalık yıkılır
      sadist trabzonsporun mazoşist yaptığı taraftarı

Yorum

• 2009 mayıs'ında şampiyon olamayacağımızın garantisini verebilirim ben sizlere üzülerek de olsa.Evet işler iyi gidiyor, hem de hiç olmadığı kadar ama hele bi soluklanalım.bu iddialarla başlarsak işlerin kötü gittiği en küçük aralıkta devran döner.Galatasaray bu sezonu şampiyon bitirdi ancak hem ligde hem avrupa'da hem de takım içinde zor günler yaşadı.Malesef biz de bu durum yok.Herkes her zaman her şey iyi gitsin istiyor.Bu mümkün değil pek.Bu sezonda sıkıntılar yaşayacağız.Ancak böyle beklentiler içinde olan taraftar takıma zarar verir.

Biz şampiyon olmayacak olsak dahi Trabzonspor'luyuz. 7. şampiyonluk çok büyük ihtimal bu sene gelmeyecek olsa dahi Trabzonspor'luyuz.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• arkadaşlar yanlış anlamayın ama bu sene şampiyonluk çok zor.hem kadro oturmamış yeni bi kadro hem de hasan doğan(levent kızıl vb....) gibi şahsiyetler federasyon başındayken şamp olamayız.şampiyonluk için ayrıca kendi evimizde maç kaybetmememiz lazım.
          ha belli olmaz belki oluruz o ayrı dava ama çok zor.

Yorum

• ya söyle güzel wallpaperlar hazirlasaniz... tunga abinin dikkatine...

Yorum

• Son 24 yıldır kulüpte en zor bulunan şey birlik, beraberliktir. Bu sene birlik ve beraberlik içerisinde olalım, hep beraber inanalım! Kenetlenelim! Dosta düşmana gösterelim büyüklüğümüzü!

7. kez yıkalım İstanbul'u!

7! 7! 7!

Bu sese kulak verin!

Geliyoruz!
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• sadri baba, iyi bir golcü, iyi bir kaleci ve iyi bir oyun kurucu transfer etsin Allah'ın izni ile 7. şampiyonluğumuz gelecektir. Bizansın üç takımına korkulu rüyalar gösteren trabzonspor efsanesi geri dönecek inşallah. Çünkü Anadoluya karşı bizans her zaman kaybetmeye mahkumdur. Anadolu'nun tek arslanı trabzonspor'dur ve bizansın sırtını yere getirecektir.

Yorum

• inşallah dediğin gibi olur 24 yıldır bekliyoruz.Cenab-ı ALLAH bu sene nasip eder İNŞALLAH
                  HaMSi' nin GöZYaŞLaRı DeNiZDe GöRüLMeZ.TRABZONSPOR AŞKI HİÇ BİTMEZ...

Yorum

• dogdumdan beri dünyayi bordo-mavi görüyorum.... ama hicbir sampiyonluk görmedim.....
                    bunu degistirecek yönetim, hoca, futbolculara sahibiz, biraz da cans oldumu insallah seytanin bacagini kiracagiz
                    En büyük TS

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar birde bu stattaki taraftarların bütünlüğü sağlanmalı bu konu çok önemli bence siz ne dersiniz..yani bir tezahürat hep birlikte yapılmalı hep birlikte susulmalı..fener maçı çok güzeldi meksika dalgası falan harika maçtı gerçekten..tribünde birlik sağlanmalı...
                      Arkadaşa katılıtyorum
                      bi taraf bu şehir seninle... diye başlarken diğer taraf bordooooo..
                      diye bağırmamalı iyi bi amigoyla tribün bütünlüğünü sağlamak lazım...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• taraftra tek yurek olursa her mac o stad dolarsa,herkes bir agızdan takıma destek olursa,herkes az çok demden elınden geldıgı kadar maddı elınde olmayan burası onemlı manevi buna daha cok ıhtıyacmız var destek olmalı.bu sene veya bıdahakı sene sampıyon olalım ısterse mayısada 50 derece sıcak olsun hç durmadan kutlama yapar butun turkıyeye de güçümüzü gösteririz.baskan senden allah razı olsun bu sozlerı bana yazdırdın inş allahta bze kutlamayı nasıp eder

Yorum

• İlk olarak Murat TÜRKAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaşlar birde bu stattaki taraftarların bütünlüğü sağlanmalı bu konu çok önemli bence siz ne dersiniz..yani bir tezahürat hep birlikte yapılmalı hep birlikte susulmalı..fener maçı çok güzeldi meksika dalgası falan harika maçtı gerçekten..tribünde birlik sağlanmalı...

bencede haklısın trubınde ayrı ayrı taraftar gurupları var bence bunlar br araya gelmel ve çarşı gurubu gıbı hep bırlıkte hareket eden bir gurup olup herkes aynı seyı soylemelı farklı tezahürat yapınca ortalık kaarısıo bagırmadanda bırsey anlasılmıo verımde alınmıo

Yorum

• sezon basindan itibaren stadimizda sezon boyu asili olarak durmasi icin guzel bir pankart yaptiralim 7. sampiyonlukla ilgili...
                            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• 7 Değil aslında 8. kez İstanbulu fethe çıkıyoruz
                              1453,1975-76, 1976-77, 1978-79, 1979-80, 1980-81, 1983-84 ve son olarakta 2008-2009 Vira Bismillah
                              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Beyler aşırı fazla tesadüf var ...

Hani matematik falı derler ya...

Kuruluş yılımız 1967...Ersun hocanın doğum tarihi 1961--6+1=7

Plaka numaramız:61(6+1=7)

İlk Şampiyonluğumuzu 75-76 yılında kutladık 43(4+3=7) puanla şampiyon olduk...

2. şampiyonluğumuzu 76-77 yılında gene 43(4+3=7) puanla şampiyon olduk...

Biz 2009 yılındayız 9-2=7

Not:Bazı bilgileride Selçuk Çetin arkadaşımızdan aldım..
                                En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 31.05.2008, 17:05.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X