Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

9 .. 9 .. 9 .. 9 .. Hazır mıyız? | #9geliyor9 #dokuzuncukuşatma #DokuzuncuŞampiyonluk

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 8 .şampiyonluk için el ele, gönül gönüle
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• Abi bi durun zaten ortalık karışık. Lütfen şu beklentiyi bir kenara bırakın sadece sabır ve destek

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Yine başlayacak beklenti serüveni, sonuç aynı. Yine kaos.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        MCMLXVII

Yorum

• Abi şunu yapmayalım işte ondan sonra Trabzonspor taraftarı neden sabırsız ? Tamam şampiyonluk beklentisi herkesin hakkı ama lütfen beklentiyi biraz düşük tutalım en azından ilk yıl için.

Biz beklentiyi düşük tutalım ama bakarsınız bir anda kendimizi yarışın içinde bulmuşuz. Güzel şeyler hep beklenmedik anlarda gelmez mi zaten ?
          2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• 3 yıl sonra.

Yorum

• Amacım sabırsız şekilde hemen bu sene şampiyonluğa odaklanmak değil, şampiyonluğa uzanacak bir diriliş ve yükselişin farkına varmamızı sağlamak.

Önümüzde hedef için 3 yıllık bir süre var. Zaten 2008-2011 vurgusunu o yüzden yaptım.

Bu sene koyulması gereken hedef, benim şahsi görüşüm, ilk 4 ve Türkiye Kupası olmalıdır.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• belli olmaz bu işler. hazırlık yapacağız sonra şampiyon olacağız şeklinde doğrusal yürümeyebilir süreç. başlangıç enerjisi çok yüksek olur, şans da yanımızda olur yarışın ortasında buluruz kendimizi. zaten olursak öyle oluruz daha 3.hafta dolmadan niye şampiyon olmuyoruz diyecek adam var. ilk heyecan gidince işimiz zorlaşacak. onu sağ salim atlatırsak üçüncü sezonda şampiyon oluruz.

Yorum

• Sampiyonluk sayacını da açalım tam nostalji olsun
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Ustaya ve ekibine,
                    yanal ve kibine
                    futbolculara,
                    her sene olduğu gibi tam destek sözü veriyorum,
                    trabzonsporumuza katkı anlamında her senekinden daha fazla ürün ve kombine alarak destek sözü veriyorum.
                    yeterki sahada şerefsizce mücadele etmesinler.
                    adam gibi formalarını terletsinler.
                    hayırlısı diyelim,inşallah diyelim.
                    allah yardımcımız olsun.

Yorum

• Başlığın "8 .. 8 .. 8 .. 8 .. Hazır mıyız? |Sabır ve Destekle #8geliyor8" şeklinde değiştirilmesi belki güzel bir hatırlatma notu olur, ve sabırsız olduğumuz şeklindeki yanlış anlaşılmaların önüne geçer.
                      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Dns adresinin başlıkta ne işi var dedim görünce..
                        O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Son gunlerde o kadar fazla sekiztas muhabbeti döndü ki aklima direk onlar geldi acaba liverpool zaferini mi kutluyoruz diye

Yorum

• Buraya yine yazalım da bakarsın bir gün şampiyonluk yaşarız, bizim içinde bir anı olur.
                            Özledik be Trabzonspor.
                            Fırtınayı özledik.
                            Şampiyonluk neydi? Unuttuk, özledik.
                            Allah nasip ederse görürsek, başka bir şey istemem şu dünyada.
                            Fırtına gibi es, en tepede kal...
                            Yer bordo, gök Mavi olsun.
                            Şampiyonluk kutlamayan 81. il şampiyonluğu sabahlara kadar kutlasın.
                            Sesimiz kısılsın, biz hazırız.
                            Özlemle, hasretle...
                            DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• 28 yildir goremedim. yani dogdugumdan beri ....
                              u will need justice at the end..

Yorum

• Arkadaşlar bu Mahmut efendi olayını bir şekilde çözmesi lazım yönetim gitsin adam hayattayken bi konuşsunlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X