Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anlaşılan ziya doğan ney se ! ersun yanal da "O" ! ve de nuri albayrak neyse ! sadri şener de "O" .. Demek başarısızlıkların arkasında başka şeyler yatıyor....
    Meselâ 2 yıldır Trabzonda top oynadığı halde daha siftahı olmayan çapsız forvet Ergin'in bu takımda oynaması gibi değil mi? Sadece o mu? Bu takımın kümede kalması bile başarılıdır... Dost acı söyler ama bu gerçek... Bu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bu haftayı da Atlattık..Kaldı 3 hafta...Gözümüz Aydın.
      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

anlaşılan ziya doğan ney se ! ersun yanal da "O" ! ve de nuri albayrak neyse ! sadri şener de "O" .. Demek başarısızlıkların arkasında başka şeyler yatıyor....
        ergin gibi sende şaşırtmadın.. maç sonrası senden beklediğim tek yorum

iyi ki varsın futbol
        Hadi eyvallah..

Yorum

yargısız ifaz yapmayalım.
          bu kadro ile gs yi kupadan eleyen g.birliği ile berabere kalmak bile iyidir.
          önümüzdeki senede başarısız olalım,öyle söylenirsin.
          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Meselâ 2 yıldır Trabzonda top oynadığı halde daha siftahı olmayan çapsız forvet Ergin'in bu takımda oynaması gibi değil mi? Sadece o mu? Bu takımın kümede kalması bile başarılıdır... Dost acı söyler ama bu gerçek... Bu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...
            evet ahmet bey doğru söylüyorsunuz... size katılıyorum. sahadaki çapsızlar ziya doğan ve nuri albayrak zamanında da ordaydılar. çoğuda nuri albayrak tan önce de vardılar...

Yorum

• sezon bitsede derin bir oh çeksek...
              Bordomavi.net

Yorum

• bu aralar tek konuşmak istemediğim konu Trabzonspor... konuştukca yadaaklıma geldikçe kahroluyorum.
                İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Jefferson-----------Tolga Zengin
                  M.Keçeli------------M.Keçeli
                  Stepanov-----------Çağdaş
                  Tayfun-------------Tayfun
                  Serkan--------------Serkan
                  Hüseyin-------------Hüseyin
                  Yattara------------Ferhat
                  Gökdeniz-----------Barış Memiş
                  Marcelinho----------Ayman
                  Ersen Martin--------Yattara
                  Umut Bulut---------Umut Bulut

Tek Umudum bu....Faklılık....Bu kadro Ersunda olsa bana çok farklı olabirdi gibime geliyor...Ama buna benzer bir kadro kurabileceklermi o şüphe var bende...
                  Ey Türk Gençliği!
                  Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...
                    Ceza alırım diye çekinmiştim yazmaya ama cuk diye oturdu bu tabir hatta az bile o sahadaki ruhsuzlara
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Ortalama zekası olan birisi bilir ki. Hiçbir yönetici yoktur ki " yıkmakta gösterdiği başarıyı yapmak da göstersin. " Bu nedenle Nuri Albayrakla Sadri Şener hem de daha şimdiden kıyaslayana gülerler. Ve bişe daha derler ya neyse..
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• PAF takımımız ligin 31. haftasında Yavuz Selim Sahası'nda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.

Takımımız sahada; Emrah, Ferhat, Fahrettin, Nevzat (Dk. 65 Gökhan), Şafak, Göksu, Şaban, Yunus (Dk. 74 Murat), Miraç, Hüseyin, Ali İhsan (Dk. 73 Hami) onbiriyle mücadele etti.

--------------------------
                        ersun yanalla 2 beraberlik ilk manisa 2.si gencler
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• bitsin artık bu çile bit artık sezon fener maçı keşke yapılmasa ya bitse hemen lig
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu haftayı da Atlattık..Kaldı 3 hafta...Gözümüz Aydın.
                            sende kardeşim ne o yaa onu atlattık bunu atlattık ohbe yenilmedik. ne oluyoruz küme düşeceğimizi sanan ve bunları sık sık dile getiren felaket tellalımısın.
                            İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• Kendimize bir faydamiz olmadigi gibi Rizeyede olmuyor maalesef. Bitse su kabus sezon.
                              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• böyle devam ederse gelecek sezonun ortalarına doğru bu forumlardan nelerin yazılacağını tahmin etmek hiiiçte zor olmasa gerek.......

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X