İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Meselâ 2 yıldır Trabzonda top oynadığı halde daha siftahı olmayan çapsız forvet Ergin'in bu takımda oynaması gibi değil mi? Sadece o mu? Bu takımın kümede kalması bile başarılıdır... Dost acı söyler ama bu gerçek... Bu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
-
Bu haftayı da Atlattık..Kaldı 3 hafta...Gözümüz Aydın.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
ergin gibi sende şaşırtmadın.. maç sonrası senden beklediğim tek yorumİlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşılan ziya doğan ney se ! ersun yanal da "O" ! ve de nuri albayrak neyse ! sadri şener de "O" .. Demek başarısızlıkların arkasında başka şeyler yatıyor....
iyi ki varsın futbol
Hadi eyvallah..
Yorum
-
yargısız ifaz yapmayalım.İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlaşılan ziya doğan ney se ! ersun yanal da "O" ! ve de nuri albayrak neyse ! sadri şener de "O" .. Demek başarısızlıkların arkasında başka şeyler yatıyor....
bu kadro ile gs yi kupadan eleyen g.birliği ile berabere kalmak bile iyidir.
önümüzdeki senede başarısız olalım,öyle söylenirsin.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
evet ahmet bey doğru söylüyorsunuz... size katılıyorum. sahadaki çapsızlar ziya doğan ve nuri albayrak zamanında da ordaydılar. çoğuda nuri albayrak tan önce de vardılar...İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeselâ 2 yıldır Trabzonda top oynadığı halde daha siftahı olmayan çapsız forvet Ergin'in bu takımda oynaması gibi değil mi? Sadece o mu? Bu takımın kümede kalması bile başarılıdır... Dost acı söyler ama bu gerçek... Bu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...
Yorum
-
Jefferson-----------Tolga Zengin
M.Keçeli------------M.Keçeli
Stepanov-----------Çağdaş
Tayfun-------------Tayfun
Serkan--------------Serkan
Hüseyin-------------Hüseyin
Yattara------------Ferhat
Gökdeniz-----------Barış Memiş
Marcelinho----------Ayman
Ersen Martin--------Yattara
Umut Bulut---------Umut Bulut
Tek Umudum bu....Faklılık....Bu kadro Ersunda olsa bana çok farklı olabirdi gibime geliyor...Ama buna benzer bir kadro kurabileceklermi o şüphe var bende...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Ceza alırım diye çekinmiştim yazmaya ama cuk diye oturdu bu tabir hatta az bile o sahadaki ruhsuzlaraİlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadro ile bu kadar, başarısızlığı hocaya bağlayacağınıza sahadaki çapsızlara bakın...
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Ortalama zekası olan birisi bilir ki. Hiçbir yönetici yoktur ki " yıkmakta gösterdiği başarıyı yapmak da göstersin. " Bu nedenle Nuri Albayrakla Sadri Şener hem de daha şimdiden kıyaslayana gülerler. Ve bişe daha derler ya neyse..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
PAF takımımız ligin 31. haftasında Yavuz Selim Sahası'nda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup oldu.
Takımımız sahada; Emrah, Ferhat, Fahrettin, Nevzat (Dk. 65 Gökhan), Şafak, Göksu, Şaban, Yunus (Dk. 74 Murat), Miraç, Hüseyin, Ali İhsan (Dk. 73 Hami) onbiriyle mücadele etti.
--------------------------
ersun yanalla 2 beraberlik ilk manisa 2.si genclerKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
sende kardeşim ne o yaa onu atlattık bunu atlattık ohbe yenilmedik. ne oluyoruz küme düşeceğimizi sanan ve bunları sık sık dile getiren felaket tellalımısın.İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu haftayı da Atlattık..Kaldı 3 hafta...Gözümüz Aydın.İmzam yok parmak bassam olurmu ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum