Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben artık şuna inanıyorum bu takımın kökünde bir sürü günahlar var ve bu günahların sebebinide biz çekiyoruz çekeceğiz.
    İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak değirmendere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet ama bu iş başkan ve td değişiklikleri ile olacak kadar basit değil. başka değişikliklere özellikle radikal değişikliklere ihtiyac var diye düşünüyorum. yoksa benim için albayrak da aynı şener de.. z. doğan da aynı yanal da.........
      Sene sonunda şu kadronun yarısı gidince o radikal değişiklikleri eminim göreceksiniz siz de.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak yalçın61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        sezonun bitmesini bende herkez gibi çok istiyorum ama bunu aciz bir şekilde dile getirerek değil. birileride aynı şeyi söylüyordu 5 hafta önce --vahh düşecez aman --bu gidişle kesin düşeriz gibisinden laflar ediyordu. benim kızdığım bu takımı düşecekmiş gözüyle görenlere, bu takımı küme düşme lafıyla aynı kefeye koyanlara ve korkanlara. Bu takım bir kere birinci lige çıktı bunun tekrarıda olmaz.
        Yalçın abi TRABZONSPOR'un bu ligden düşmeyeceğini/düşemeyeceğini/düşürülemeyeceğini hala anlamamış olanlar olabilir.. takılma fazla
        Hadi eyvallah..

Yorum

• Mac berabere mi bitti ya? Allah sizi bildigi gibi yapsin. Para zamani hepsi servet istiyor.
          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• maç oynandı mı oynanmadı mı anlamadım !!!

stad da uyuyorduk gibi bi şey oldu !...

Yorum

• İlk olarak Egemen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yalçın abi TRABZONSPOR'un bu ligden düşmeyeceğini/düşemeyeceğini/düşürülemeyeceğini hala anlamamış olanlar olabilir.. takılma fazla
              bende onu anlatmaya çalışıyorum. halen daha bazı arkadaşlar eline davul alıp milleti gaza getirmeye çalışıyor. bu takım kaç kere düşme potasında yer aldı bunu bana söyleyen varmı acaba. en kötü zamanında bile ligi üst sıralara yakın bitirmiştir. Bu takım düşme kelimesiyle yanyana kullanılacak kadar aciz ve küçük değildir.
              İmzam yok parmak bassam olurmu ?

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bn sevinmedim 1 puna ne olacak şimdi ?
                bilmem ki
                ama sakin olabilirsin biraz daha
                seneye daha iyi olacagiz

Yorum

• yalçın Abi celallenmene Gerek yok!
                  Ben ikinci Mesajımda ve Fatih Küçük yazdığı yazıda ne Demek İstediğimi Belirtti.bunu uzatmanın ne anlamı Var çözemiyorum.Saygım Sonsuz ama yapmayalım Lütfen Böyle. Ayıp Oluyor!!!
                  Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                  Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Hayret..

Kaybedeceğimiz bir maçtı nasıl berabere kalmışız?
                    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
                    .

Yorum

• Evet arkadaşlar hep küçümsedik düşerler dedik ancak Sivas resmen şampiyonluğa gidiyor.. Trabzonspor için gerçekten büyük bir tehlike arzediyor.. Şampiyon olmaları içten bile değil.. Anadolu takımları maçlara yatıyor.. Gs fenerden puan alırsa iş son gs-sivas maçına kalır ve sivas ne yapar eder son maçta bırakmaz.. Hayatımda ilk defa İstanbul kuluplerini tutuyorum kendimden utanıyorum ama Trabzon için en büyük tehlikenin bu olduğunu biliyorum..

Yorum

• İlk olarak ÇaGaTaY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet arkadaşlar hep küçümsedik düşerler dedik ancak Sivas resmen şampiyonluğa gidiyor.. Trabzonspor için gerçekten büyük bir tehlike arzediyor.. Şampiyon olmaları içten bile değil.. Anadolu takımları maçlara yatıyor.. Gs fenerden puan alırsa iş son gs-sivas maçına kalır ve sivas ne yapar eder son maçta bırakmaz.. Hayatımda ilk defa İstanbul kuluplerini tutuyorum kendimden utanıyorum ama Trabzon için en büyük tehlikenin bu olduğunu biliyorum..
                        sivas şampiyon olamaz ,anadoluda trabzona rakip takımda kayseridir olenbe,agahowa,muslu nalbantaoğlu transferini bitirdiler şimdiye kadar seneye cok iyi olacaklar.

Yorum

• sözde profosyonel futbolcularımız(para karşılığında futbol oynayan) para alma kısmına gelice mükemmeller ama oynadıkları oyunun futbol olduğunu söylemek zor

Yorum

• KEsinlikle katılıyorum Anadoluda tek rakini kayseridir Trabzonun.. Tesis olsun futbolcu kadrosu olsun çok iyi gelişiyor Kayserispor.. Yalnız şampiyonluk farklı birşey.. Biz büyük takımız diye savunduğumuz kriterlerden biri şampiyonluk.. (ki 25 sene önce olan şampiyonluk) Bu zamanda anadoludan Trabzonun 25 senedir yapamadığını yapan bir takım çıkarsa zaten Trabzonu bitirmek için bahane arayan İstanbul medyasına malzemenin en büyüğü çıkmazmı? Bütün Türkiye Trabzonun büyüklüğünü tartışır duruma gelmezmi? Bir dahaki sene Sivas bu topladığı puanın yarısını anca toplar ama dediğim şampiyonluk farklı bi olay.. İstanbul saltanatına 2. sefer son veren takım olacaklar..

Ayrıca bu sene için şampiyon olamaz demeyin artık.. 3 maç kaldı.. Sivas bütün maçlarını aldığı takdirde gs ın fenerden puan alması yetiyor.. sizce olamazmı?

Yorum

• sukur 1 puan aldık ya yenilseydik.? demekki daha çok eleştiri olacaktı ama arkadaşlar sunu kabullenmemiz gerek bu futbolcularla bu kadAR ancak.

Biz önümüzdeki seneyi düşünmemiz lazım o bakımdan takım bundan sonraki maçlara pirestij olarak çıkıyor ve bizimde bu takımdan hala bişeyler beklememiz yersiz diye düşünüyorum.. Bizler değilmiyiz her hafta saç baş yolan.? Bizler değilmiyiz takımın bu durumundan şikayetci olan.? ve Gene bizler değilmiyiz bizim takımımızdan bişey olmaz diyen..? eee o zaman sorun ney bu sene bu sekilde bitecek sıkın dişinizi surda 3 hafta kaldı kurtulacaz bu futbolcu denilen sahısların çoğundan insallah...

TRABZON SPOR HER ZAMAN BÜYÜK TAKIMDIR..KİMSENİN SÜPESİ OLMASIN.
                              TRABZONSPOR

Eski Nickim : Cripto

Yorum

• Kayıp bir sezonun (daha) bitmesine üç hafta kaldı ve en azından 1 puan daha aldık.Daha fazla da söylenebilecek bir şey yok malesef.
                                Her daim TRABZONSPOR!
                                Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                                "7"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X