bu maçta bi terslik vardı gibime geliyo ama neyse...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Spikerin anlatımıyla Çağdaş ve Tayfun günün başarılı isimleri.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Ben hayatımda böyle kötü bir sezon hatırlamıyorum.Kötü olur da bu kadar yani.Adlarını altın harflerle yazdırdılar tarihe!
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
başka gören varmı ki?İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen hayatımda böyle kötü bir sezon hatırlamıyorum.Kötü olur da bu kadar yani.Adlarını altın harflerle yazdırdılar tarihe!
Yorum
-
Yazıklar olsun size !!! Sizi topçu diye saklıyanlara ne diyim ben...Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
Yine yenemedik yine yenemedik ve yine yenemedik. Bişey değil şu Kıçı kırık sivas şampiyon olacakta başımız kalacak sıkıntıya bu istanbul medyasının ağzından daha durulmaz.Zambaklar En Issız Yerlerde Açar Ve Vardır Her Vahşi Çiçekte Gurur Bir Mumun Ardında Bekleyen Rüzgar Işıksız Ruhumu Sallar Da Durur, Ne Güzel Seni Bulmak, Bütün Yüzlerde Sonra Seni Kaybetmek, Hemen Her Yerde Ne Güzel Bineceğin, Vapur Kaçırmak Yapayalnız Kalmak, İskelelerde.. DeNiZcİ
Yorum
-
Ben Hatırlıyorum 2001 di sanırım yok 2000 di 12. mi ne olduk...İlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşka gören varmı ki?Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
o sezon daha iyi oynuyoduk...bundan kötüsü olamazİlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Hatırlıyorum 2001 di sanırım yok 2000 di 12. mi ne olduk...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum