Ligtv'nin maçı vermeme ihtimali mi var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
adherent_1
Ben bu maçta Trabzon'daki taraftarlardan büyük bir protesto bekliyorum. En azından umuyorum. Bu saatten sonra bütün maçları kaybetselerde veya kazansalarda bana göre hiçbirşey değişmeyeceğinden protestoyu önemli buluyorum. Özellikle Trabzonsporumuzu ve taraftarımızı rezil edenler protesto edilmeli.
Benim acizane fikrim taraftarın maçtan önce yaptığı futbolcuları çağırma işi yerine farklı bir uygulamaya gidilerek protesto gerçekleştirilebilir. Mesela kapalı tiribün Hüsyiiiin diye bağırır açıkta defoooll, yine kapalı Keçeliii diye bağırır, açık tiribün de defoooll, kapalı Ferhat diye bağırır, açık defoll.... Böylelikle takımdan defedilmesi gerekn topçular, Trabzonsporu kendiliğindne terk ederler. Trabzonsporu ve taraftarını rezil ettikleri gibi kendileride rezil olurlar...
Biz gurup olarak olimpiyata gittiğimizde böyle bir protesto tasarlıyoruz açıkçası. Bunu biz istemedik ama futbolcular istedi...
Yorum
-
rizespor icin mutlaka yenmeliyiz.bu macta galibiyetten baska bir sonuc bizi ve rizeli kardeslerimizi mutlu etmez.baskanimizinnbahsettigi karadenizi güclendirme projesi icin hayati önem tasiyan bir mac olarak görüyorum.dün yensek ne olur diye bakiyordum ama bugünkü sonuclardan sonra bu macin önemi cok fazla artmistir."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
kendi sahamizda zorda olsa mac kazanabiliyoruz.g.birligi de bizim yenebilecegimiz takimlar rasinda bulunuyor.g.birligini yenecek güc bizde vardir.ama bunu yapabilmek icin cok ama cok istemek gerekli...İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş'' kendimize faydamız yok rizeye nasıl olsun"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum