Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ligtv'nin maçı vermeme ihtimali mi var?

Yorum

maçtayım Allahın izniyle....
      yeneceğiz diyorum
      [ille d' 7]

Yorum

Ben bu maçta Trabzon'daki taraftarlardan büyük bir protesto bekliyorum. En azından umuyorum. Bu saatten sonra bütün maçları kaybetselerde veya kazansalarda bana göre hiçbirşey değişmeyeceğinden protestoyu önemli buluyorum. Özellikle Trabzonsporumuzu ve taraftarımızı rezil edenler protesto edilmeli.

Benim acizane fikrim taraftarın maçtan önce yaptığı futbolcuları çağırma işi yerine farklı bir uygulamaya gidilerek protesto gerçekleştirilebilir. Mesela kapalı tiribün Hüsyiiiin diye bağırır açıkta defoooll, yine kapalı Keçeliii diye bağırır, açık tiribün de defoooll, kapalı Ferhat diye bağırır, açık defoll.... Böylelikle takımdan defedilmesi gerekn topçular, Trabzonsporu kendiliğindne terk ederler. Trabzonsporu ve taraftarını rezil ettikleri gibi kendileride rezil olurlar...

Biz gurup olarak olimpiyata gittiğimizde böyle bir protesto tasarlıyoruz açıkçası. Bunu biz istemedik ama futbolcular istedi...

Yorum

rizespor icin mutlaka yenmeliyiz.bu macta galibiyetten baska bir sonuc bizi ve rizeli kardeslerimizi mutlu etmez.baskanimizinnbahsettigi karadenizi güclendirme projesi icin hayati önem tasiyan bir mac olarak görüyorum.dün yensek ne olur diye bakiyordum ama bugünkü sonuclardan sonra bu macin önemi cok fazla artmistir.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

maç saatlerine bakarsak bizim ve bjk nin maçı pazar 3 te gözüküyor bu da demek oluyorki bizim maçı vermeyecekler...

Yorum

Rizespor'a destek adına bu maçı almalıyız.Tabii Rizede gelecek hafta kendi sahasındaki maçı mutlaka almalı.

Yorum

''kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş'' kendimize faydamız yok rizeye nasıl olsun

Yorum

İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ''kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş'' kendimize faydamız yok rizeye nasıl olsun
                  kendi sahamizda zorda olsa mac kazanabiliyoruz.g.birligi de bizim yenebilecegimiz takimlar rasinda bulunuyor.g.birligini yenecek güc bizde vardir.ama bunu yapabilmek icin cok ama cok istemek gerekli...
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Oftaş var zaten..
                    Karadeniz bölgesinden iki takımı çok görüyorülar..
                    Ankara'dan 5 takım var ligde..
                    Biri gitse fena mı olur?

Samsun da geri gelsin..
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

almamız gereken bir maç
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

almamız gereken bir maç.arkadaşlarında dediği gibi rize için almalıyız ancak rize düşmek için elinde geleni yapıyor
                        inadına TRABZON
                        ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

RİZESPOR a bir faydamız olsun bari bu maçı almalıyız konya ve ankaraya yenilerek rizeye zarar vermiştik

Yorum

Bari Rizespor'a faydamız olsun..

(UEFA)

Yorum

valla rizelilerden utanıyorum..ilkyarı 5 ikinci yarı 4 attık rizeye rakiplerine de hep puan kaybettik..bi de kardeş rize spor diyoruz.bu maçı kazanmamız lazım ..
                              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

artik umudum kalmadi bu takimdan,bari rize icin kazanalim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X