gençlerin kalecisi tam şovmen...adam kaleciden başka herşeye benziyo..hüseyin bile gol atar buna o kadar yani...maçı alırız.hiç olmassa rizeye yarar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
yeneriz iki ruhsuz futbol üst üste oynamıyor bizimkiler bu hafta kesin yenerler
kadir ile moawadı izleyeyim di gerisi önemli değil barışıda forvet arkası izlemek istiyorum kanat değil
tolga
ferhat-tayfun-çağdaş-kadir
serkan-ayman
yattara-barış-moawad
cem
hiç fena bir kadro değilUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Seyredip kanser olmayacağım..Şu lig bitsin artık, YETER.
Yorum
-
İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS mağlubiyetinden sonra Çok kızgınım ve umutsuzum
Bence kimse maça gitmesin. Gençleri bizi evire çevire yener.
Dünkü Gençler-G.Antep maçında tribündeydim. (Ankarada sık sık Gençlerin maçına giderim)
Cumhuriyetle yaşıt 85 yıllık köklü bir kulüp olan Gençlerbirliğinin düşmesini asla istemiyorum. Trabzondan sonra tuttuğum 2. takım olan Gençlerin düşmeyeceğine inanıyorum. Gençler bizi yenerse üzülmem. Zaten bir iddiamızda yok. Gençler düşmesin. Seneye Trabzonsporumuzu 4 defa Ankarada izleme imkanını kaçırmak istemem.
Rize de düşmesin isterim ama oynadığı futbolla düşmeyi çoktan hak ettiler. Keşke Rize ve Ankara takımları düşmesin diyecem ama o da çok zor bir ihtimal
Çok haklısın arkadaşım bence bu hafta ki maça tarihimizde ilk defa kimse gitmesin
belki biraz anlarlar bu formanın bu kadar ucuz olmadığını.
maça gelince sen hiç canını sıkma bu takımın maçı alacak gücü yok
geçler rahat rahat maçı alır. sende gelecek senesadri başakan sözünü tutarsa
rahat rahat tarbzonumuzun maçını ankarada seyredersin .
ama onlarda sözünü tutmazsa ondan sonraki yıl ancak bank asya liginde izlersin
Yorum
-
G.birliği şuan çok tehlikeli takım.Düşmemeye oynuyolar.kadrolarıda çok iyi.
işimiz zor.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum