Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

gençlerin kalecisi tam şovmen...adam kaleciden başka herşeye benziyo..hüseyin bile gol atar buna o kadar yani...maçı alırız.hiç olmassa rizeye yarar.
    .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

vermesin daha iyi
      bence gencler alir
      ters gelen takim
      bir gün mutlaka . . . gerekirse bir 23 yil daha...

Yorum

Bence artik Kadir ve Goksu'ya sans verilmeli. Ayrica sagbek te Musa Buyuk denenmeli, ofansif yonu
        kuvvetliydi hatirladigim kadariyla
        Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

yorumsuz şafak 4 maç
          Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

bir yara da gençlerbirliği vurabilir.can havli ile saldıracaklar..ama en azından gs deki gibi toplu oynarsak maçı alırız..
            devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

yeneriz iki ruhsuz futbol üst üste oynamıyor bizimkiler bu hafta kesin yenerler
              kadir ile moawadı izleyeyim di gerisi önemli değil barışıda forvet arkası izlemek istiyorum kanat değil

tolga
              ferhat-tayfun-çağdaş-kadir
              serkan-ayman
              yattara-barış-moawad
              cem

hiç fena bir kadro değil
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

Rize için yeneLim.

Bunun dışında Yensek ne olur Yenmesek ne olur..

Lig Bitiyor buna Seviniyorum ..
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Seyredip kanser olmayacağım..Şu lig bitsin artık, YETER.

(UEFA)

Yorum

İlk olarak isko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    GS mağlubiyetinden sonra Çok kızgınım ve umutsuzum
                    Bence kimse maça gitmesin. Gençleri bizi evire çevire yener.
                    Dünkü Gençler-G.Antep maçında tribündeydim. (Ankarada sık sık Gençlerin maçına giderim)
                    Cumhuriyetle yaşıt 85 yıllık köklü bir kulüp olan Gençlerbirliğinin düşmesini asla istemiyorum. Trabzondan sonra tuttuğum 2. takım olan Gençlerin düşmeyeceğine inanıyorum. Gençler bizi yenerse üzülmem. Zaten bir iddiamızda yok. Gençler düşmesin. Seneye Trabzonsporumuzu 4 defa Ankarada izleme imkanını kaçırmak istemem.
                    Rize de düşmesin isterim ama oynadığı futbolla düşmeyi çoktan hak ettiler. Keşke Rize ve Ankara takımları düşmesin diyecem ama o da çok zor bir ihtimal

Çok haklısın arkadaşım bence bu hafta ki maça tarihimizde ilk defa kimse gitmesin

belki biraz anlarlar bu formanın bu kadar ucuz olmadığını.

maça gelince sen hiç canını sıkma bu takımın maçı alacak gücü yok

geçler rahat rahat maçı alır. sende gelecek senesadri başakan sözünü tutarsa

rahat rahat tarbzonumuzun maçını ankarada seyredersin .

ama onlarda sözünü tutmazsa ondan sonraki yıl ancak bank asya liginde izlersin

Yorum

Gencelbirligine de yenilirsek kasimpasa dan bizi ayiran bir ozellik kalmaz...
                      İstanbul saltanatını 6 kere yıktık yine yıkacağız.Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon TRABZON yazacağız...

Yorum

umrumda olmayan rezillerin oynayacağı bir maç
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

G.birliği şuan çok tehlikeli takım.Düşmemeye oynuyolar.kadrolarıda çok iyi.
                          işimiz zor.
                          Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
                          Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
                          Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
                          Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

yenersek güzel olur.
                            ama sonuç ne olur??
                            ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                            ~Twitter ~

Yorum

Bizim için artık FormaLitenin biLe bi anLamı kaLmadı..

Ya sabır...
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

Trabzon'a gitmeyi düşünüyordum kısa bir tatil için.

Eğer gidersem kesin maça giderim diye gitmekten vazgeçtim.

Oturup tvden izlerim.

Tatil yapacam diye kafayı yiyemem evde.
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X