İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TSL 31. Hafta | Trabzonspor 0 - 0 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Ne prestiji ? ne onuru ? bu saatten sonra kazansan ne yazar kayibetsen ne? Umarim kalan maclara taraftarimiz gitmez bunlara ne gerek destek? artik deger bilene deger vermeliyiz?sagolsunlar saglimizdan ettiler bizi
YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===
Yorum
-
biz g.sarayin usagi degiliz.bu ithami kabul etmiyoruz.bizi bu ithamla karsi karsiya birakanlar utansinlar.trabzonspor taraftari hicbirzaman kendisini gs nin usagi olarak görmemistir.trabzonspor hicbir kulübün usagi degildir ve olmayacaktir.sorumlular bu takima bir sey veremeyen yönetici ,hoca ve futbolculardadir...İlk olarak erdo6 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz yıllardır galatasaray'a uşaklık yapmaktan bıkmadık
onların uşağıyız.
yazıklar olsun..
Geçlerbirliği maçına hiç bir taraftar gitmesin
belki birazyüzleri kızarır
yüzleri varsa"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
GS mağlubiyetinden sonra Çok kızgınım ve umutsuzum
Bence kimse maça gitmesin. Gençleri bizi evire çevire yener.
Dünkü Gençler-G.Antep maçında tribündeydim. (Ankarada sık sık Gençlerin maçına giderim)
Cumhuriyetle yaşıt 85 yıllık köklü bir kulüp olan Gençlerbirliğinin düşmesini asla istemiyorum. Trabzondan sonra tuttuğum 2. takım olan Gençlerin düşmeyeceğine inanıyorum. Gençler bizi yenerse üzülmem. Zaten bir iddiamızda yok. Gençler düşmesin. Seneye Trabzonsporumuzu 4 defa Ankarada izleme imkanını kaçırmak istemem.
Rize de düşmesin isterim ama oynadığı futbolla düşmeyi çoktan hak ettiler. Keşke Rize ve Ankara takımları düşmesin diyecem ama o da çok zor bir ihtimal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum