Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
orta saha da taç çizgisinin kenarında bize göre orta sahanın sağında
o pozisyonda eliyle resmen oynadı selçuk el bile vermedi sarıyı nasıl versinUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
Yine aynı oyunlar dönmeye başladı off ya offf
Aldığın paraların hepsi kuruşu kuruşuna haram olsun Selçuk dereli ve ekibi...
Çekin kara ellerinizi futbolumuzdan yeter artık!!!Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!
bordomaviii61Yorum
-
Yorum
-
ömer de onu söylüyor umut dokunduysa penaltı be kör adam gçrmüyon mu umut ayağıyla topa dokunmuyor resmen topa vurarak rakibinden kurtarıyor daha nereyi gereceksin bu çok ciddi bir hakem hatasıdır rıdvan dedi bunun tartışması yok kesin penaltı yanındaki damgalakta hala hayrettin dokundu diyor ya bu kadar mı salak bu milletUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
yemin olsun bana dun Gs li bir arkadaşım dedıkı sıze de yarın maçı vermezler cünkü yarın siz maçı alırsanız trabzon arayı çok açar bak göreceksin size bu maçı vermeyecekler....yarın kendısını tebrık edecegımYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // MevlanaYorum
-
3 tane penaltimizi vermedi karaktersiz hakem.
Bir tanesi Umutun pozisyonu. Artik o pozisyona penalti vermiyeceksen hangisine vereceksin. O harekete penalti vermeyen hakemden kasit ararim ben.
Iki kerede elle oynadi sivasli topcular. Onlarida es gecti.
Bununlada yetinmedi kac tane tacimizi, kornerimizi faulumuüzü yedi.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
Yorum
-
Penaltı pozisyonlarını tarafsız olarak değerlendirmek için en basit yol aynı pozisyonların bizim aleyhimize verildiğini varsaymaktır. Eğer bizim aleyhimize verilse itiraz edemezdik diyorsak kesin penaltılarımız verilmemiştir. Yok eğer aleyhimize verildiğinde böyle de penaltı mı olur kardeşim diyorsak hakem haklıdır. Ben art niyet aramıyorum pek. Sadece hakem olsam Hayrettin'in pozisyonunda kontrolsüz girip rakibi bozduğu için penaltı verirdim. Diğer el pozisyonuna vermezdim.#7 King of KingsYorum
-
Erman da saçmaladı penaltı değilmiş...Kör ulan bunlar altta tak diye çekio topu umut adam da götürüyor umuta dalıyor biçiyor bunun tartışması olmaz...Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum