Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emre7
    • 09.06.2004
    • 4522
    • emekli öğrenci
    • Trabzon

12/04/08, 09:49
    tarihli açılmış bir konu dalen yorum alıyor...
    hakemler hep ? hep ?
    [ille d' 7]

Yorum

• EyüpKILIÇ61
      • 11.10.2004
      • 9614
      • Amele
      • Ankara

28 Kasım Cuma:

Kayserispor-Trabzonspor: Halis Özkahya

Bilmiyorum ama bizim hakemden yana hiç bir zaman şansımız olmadı.Oyüzden hakemin ismi önemli değil bence.
      En son EyüpKILIÇ61 tarafından düzenlendi; 24.11.2008, 02:03.
      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
      Her Türlü ;)

Yorum

• Mustafa Ayazoğlu
        • 26.12.2005
        • 16490
        • Trabzon

Sabıkalı hakem nie bize verildi ki
        @tsmustafakemal
        "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sessizkral_1
          • 20.10.2006
          • 11462
          • Bursa

6 pas da ahmet çakar umutun pozisyona %100 penaltı dedi.tartışmasız.
          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Recep Alkan
            Forumdan Uzaklaştırılmıştır
            • 31.08.2004
            • 14635
            • Danışman
            • Balıkesir

bu sayılan adamlar bizi fener maçında harcayan, şampiyonluktan eden daha sonra da yorumcu olduu televizyon proramında trabzonun hakkı yenmiştir diye konuşan ŞEREFSİZ CEM PAPİLA nın jenerasyonudur arkadaşlar. bir grupda hiç mi helal ekmek yien olmaz ? olmuyor dmekki
            DELİL YOK :)

Yorum

• Misafir

Allah belanı versin şerefsiz Dereli,kimin köpekliğini yaptığını biz biliyoruz ama sanma bu devran hep böyle sürecek,o Umut'un alınteri burnundan fitil fitil çıkmadıkça öleceğini zannetme.

Yorum

• kudu_61
                • 09.06.2004
                • 6831
                • Polis Memuru
                • İzmir

İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi
                6 pas da ahmet çakar umutun pozisyona %100 penaltı dedi.tartışmasız.
                programı izledim görüntü olmayınca tadıda çıkmıyor pozisyonun penaltı olduğu binde bin futboldan anlamayan cahil bir insan belki penaltı değil der selçuk bilgisiz yardımcısı ise cesaretsiz bunlarla çok işimiz var çık selçuk özür dile biz büyüğüz affederiz çık ve sizin hakkınızı yemişim de o bana yeter eğer biraz vicdanın varsa biraz ruhun varsa pozisyonu tekrar izledikten sonra bu gece evinde gözüne uyku girmez çık özür dile en azından vicdanın rahatlasın eğer varsa
                UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• kudu_61
                  • 09.06.2004
                  • 6831
                  • Polis Memuru
                  • İzmir

tekrar söylüyorum selçuk eğer adamsan çık ve özür dile
                  yönetim yakasını bırakma bu hırsızın o da anladı pozisyonun penaltı olduğunu çıksın özür dilesin benim emeğimi alıın terimi çaldırma hakem hatası dedirtip geçiştirme bırakın centilmenliği hak aramanın neresi centilmenliğe aykırı mhk çık ve adamının hatasını kabul et gitti canım 2 puan bir haysiyetsiz yüzünden kimse hesap vermeyecek mi
                  UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Tunga
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 29.11.2004
                    • 11392
                    • Yüksek Mühendis
                    • İstanbul

Bu pozisyonun yorumu olur mu?

Trajikomik bir akşam yaşadık. Bu pozisyon televizyonlarda yorumlandı. Demek ki cennetlik bir sabrımız varmış!

Sivasspor maçının daha başında Dereli sinyali çaktı: Bu maçta beni de geçmeniz lazım.

Geçemedik.

Hakem hataları bir yana, Sivasspor'un futbolu unutturan uyutma taktikleri bir yana, onca gol pozisyonundan bir gol çıkaramak bir yana. Sonuçta maç nasıl başladıysa öyle de bitti.

Akşam hafta içi yaşanan "hakem" gelişmeleri üzerine tüm Trabzonsporlular bu penaltı pozisyonunun nasıl yorumlanacağını merakla bekledi.

Merakla beklenen, şaşkınlıkla karşılandı. Pişkinliğin bu kadarına da pes dedirtti bizlere.

Demek ki "görmek" anatomik, fizyolojik bir özellik değilmiş. "Görme"nin duygusal bir işleyişi oluyormuş demek ki.

Her şer bir hayra vesiledir. Bundan da çıkarılacak dersler bulunmaktadır. Nedir bu?

Trabzonsporlu oyuncularımız çok dikkatli olmalı. Şampiyon olmak istiyorsak, işte bunlara alışık olacak, moralimizi bunlarla bozmayacak ve önümüzdeki maçlarda çok daha dikkatli olacağız.

Bu tür yorumları daha çok göreceğiz.

bordomavi.net
                    Trabzonsporlu olmak...
                    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Ertan 51
                      • 14.08.2006
                      • 13106
                      • Emekli
                      • Niğde

akşam pozisyon konuşulacak reji 20 sefer tekrar yaptı hakan şükür bi başka meseleden bahsediyor üründül zaten bizi tınladığı yok m.demirkol hiç üstüne basmıyor sanki böyle bir şey olmamış yaşanmamış gibi davranıyorlar akşam çıldırdım valla
                      genç kardeşlerimizin sabrını sonsuz tebrik ediyorum gerçekten Peygamber sabrı gerektiren adilikler dönüyor
                      hayırlısı deyip bekleyelim bakalım.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• temel_yilmaz
                        • 02.12.2006
                        • 3088
                        • otomotiv
                        • İstanbul

ya bunlar herzaman böyleydi biz biraz balık hafızalıydık yense takım gidicek biliyorlar sırf petkoviç oyundan 10 dakika çaldı her pozisyonda yerde yatan sivaslı oyuncuların başına gelen arkadaşları kalkma diye telkinde bulunuyordu .yani işin özü bizim şampiyon olmamız diğer takımların şampiyon olma sürecinden daha farklı olucak .

Yorum

• Ugur Kurucelik
                          • 24.01.2006
                          • 834
                          • Almanya

ben hakeme birsey demiyorum o isini!!! yapiyor, talimat yukardan ALLAH onlarin belasini versin

Yorum

• Cemalettin Taşkın
                            • 29.05.2004
                            • 2534
                            • Kütüphaneci
                            • İstanbul

yönetim hala neyi bekliyor? niye çıkıp ta açıklama yapmıyor illa başkan açıklama yapmasın yönetimden biri çıkıp hakemler dikkatli olsun desin. şampiyonluğa oynarken bu tür hataları kaldıramayız desin.

rakiplerimizin çizgiyi geçen topları gol verilmiyor bizim penaltılarımız verilmiyor yanlış ofsayt bayrakalrı ile gollerimiz iptal ediliyor ama yönetim hala ses çıkarmıyor. ses çıkarmadıkça bize daha çok yükleniyorlar.

yönetim böyle devam ederse bırakın şampiyonluğu 4. oluruz ancak.

kimle oynarsak oynayalım hakemler hep aleyhimize karar veriyor.

yönetim çıksın geçen hafta olaylara karışmış bir hakemi nasıl bizim maça verirsiniz? diye sorsun fenerbahçenin istediği bir hakemi bizim maça veriyorlar şimdi bu adam objektif maç mı yönetecek? gerçi bizim maçları objektif yöneten hakem görmedim.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Engin Koltuk
                              • 02.08.2008
                              • 1012
                              • Elektronik Mühendisi
                              • İstanbul

Gökhan'ın topu girseydi hiç bunları konuşmazdık. Hakem görmemiş olabilir.
                              Bilinçli bile yapsa, penaltıya ihtiyacımız olmadan bu maçı almalıydık. İşte o zaman şampiyonluğu düşünebiliriz.
                              Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• Erdal
                                • 06.09.2006
                                • 23158
                                • Sakarya

Yönetim doğru olanı yapıyor. Ortada bir hakem hatası var. Ama öyle bir zamanda konuşmalısınız ve sesiniz öyle gür çıkmalı ki ondan sonra kimse sahiden cesaret edememeli. Şu an itibariyle ortam buna müsait değil. Evet verilmeyen net bir penaltı var. Ama burdan yola çıkarak sıradan vatandaşa evet hakem yanlı idi dedirtecek kadar veri yok. Az öz tepki....Öncelikle şurdan başlayalım. Cem papila hala bir kanalda görev yapıyor. Gelin Trabzonspor taraftarının yapılanı unutmadığını bir kez daha gösterelim. Bir kampanya düzenleyelim ve o adam programı bırakana kadar diretelim. Bunu becerebilirsek artık yönetimin tepkisine falan gerek kalmaz....
                                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...