net bir penaltıyı vermedi yazıklar olsun ama bizimde hakemde kötü olsa bile yenmemiz lazımdı
Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
Yüz de yüz katiliyorum.
Bu pozisyona penalti vermeyen bir hakem devre sonuna kadar mac yönetmemeli.
Bu pozisyonda sivasli topa vurmus olsa topun direk cikmasi gerekirdi.
Bunu süzemeyen bir hakemin fifa lisansi yirtilmali."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Hayrettin'in itirazı sonunda gördüğü sarı karta "bunu da görme" gibi bi cümle kullandı.Gerçek yüzlerini belli etmeye başladılar.Özkan SÜMERYorum
-
korktugum basıma geldı renkdaslar nedenmı gecen gun yorum yapmıstım selcuk derelı kotu hakem dıye penaltı calmaz kolay kolay rakıp takımları koruyor dıye korktugum basıma geldı serefsız selcuk derelı haram olsun senın kazndıgın o paralar bunun acısı cıksın sendenkı aklın basına gelsın serefsız selcuk derelıYorum
-
Ömer Üründül gibi basketbol maçlarında bile yorumculuk yapmış adam , gitsin torunları varsa onları sevsin . Ne kadar para alıyorsa Trt' den biz Trabzonspor taraftarı olarak veririz parasını . Yeterki şu piyasadan çekilsin . Birşeyden anlasa hadi diyeceğimde . Birşeyden anladığıda yok bence .
Yorum
-
-
sivasspor maçına verilen hakem, sahada gerginlik yaşanmaması adına oyunu iyi idare etti ama vermediği iki penaltıyla olası galibiyetimizi engellemiş oldu. Aynı pozisyonlar sivas’ta sivasspora olsaydı acaba ne olurdu arkadaşlar! Penaltılar verilir miydi verilmez miydi? Düşünelim! Bugün Trabzonspor’umuzun emeği yine bir hakem tarafından, Selçuk Dereli tarafından çalınmıştır. Dün Cem Papila, Bülent Demirlek ve benzer hakemler takımın emeğini çalmıştı, bugün de Selçuk Dereli. Bakalım biz taraftarlar bu hakemlere ve ayak oyunları sergileyen federasyona karşı daha ne kadar sessiz kalacağız. Bakalım yönetimimiz bu hakemlere ve federasyona daha ne kadar prim verecek. “Allah sonumuzu hayreylesin” demekten kendimi alamıyorum. Şampiyonluk yolunda Trabzonsporumuza çok engel var. Ama ne yazık ki bu engeller sadece saha içinde değil saha dışında da mevcut. Kulübümüz saha dışındaki engelleri de aşmadıkça şampiyonluğumuz hayalden öteye geçmez. Bu böyle biline!...
En son Sen_Teksin_61 tarafından düzenlendi; 23.11.2008, 22:06.FİLİSTİN'E SAHİP ÇIKMAK, TÜRKİYE'YE SAHİP ÇIKMAKTIR. HEPİMİZ FİLİSTİNLİYİZ, GAZZELİYİZ, IRAKLIYIZ. ZULME KARŞI SESSİZ KALAMAYIZ...Yorum
-
Hatirlarsan gecen sezon yan hakemler penaltilara karisiyor ve bu yönde ikazlarda bulunuyorlardi.
Yapmis olduklari yanlis ihtarlardan sonra bu yönde mhk tarafindan penalti pozisyonlarina karisilmamalari konusunda uyarildilar.
Olan görmüs oldugun gibi bize oldu."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Burda bazı arkadaşlar penaltı pozisyonuna takılmayalım pozisyonları değerlendirseydik diyorlar haklılarda ama Stadyumda Trabzonsporun verilmeyen penaltısı lakayıt bir şekilde umursamaz dikkatsiz tavırlarla geçiştirilirken Songun Yıldıza yaptığı hareket enine boyuna tartışıldı,şunu görmeliyiz ki bize bizden başkası yalan Trabzon bu lige lazım edebiyatı yapanlar aslında ellerinden gelse bir kaşık suda boğacaklar bizi,forvetlerimiz beceriksizmiş olabilir pozisyonlar kaçırmışız olabilir hiçbiri bu maçta hakkımızın yendiği gerçeğini bertaraf etmez Umutun pozisyonunu net görüyor dereli denen eyyamcı ama yüreği şerefi yetmiyor penaltı vermeye ki oyunun daha başı,son dakikadaki pozisyonda penaltı bana göre Gökhan topa çok sert vurmadı ve rakibin kolları açık bunada çok yakın dereli ama eyyamcı işte,bu vicdansız herif geçen yıl sivasa 2-0 yenildiğimiz maçı yönetti ve sivas lehine çokta penaltı kokmayan bir pozisyonda tereddütsüz çalmıştı düdüğü,bu maçın hakemi o olmamalıydı ama federasyon mhk el ele ist. tiyatrosunun perdelerini açtılar,bu hafta hakjemleri bugünden açıklayacaklarmış bide mağduru oynamazlarmı bu haysiyetsizlik,takımımı bugünki oyunundan dolayı kutluyorum, zaman zaman oyundan düşsekte,tek handikap üstleri zorlayan takımları yenemememiz ama bunuda aşacağız hele şu devreyi hayırlısıyla bi atlatalım.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl KısakürekYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum