kazanırsak fark açılacak buna izin verir mi acaba tarafsızız diye övünenler.....
Hakem Hatası İstemiyoruz! Aklınızı Başınıza Alın!
Daraltma
X
-
O penaltıyı nasıl göremedi? Resmen yedi penaltımızı. Türkiye'de hakem yok işte. Varsa da bir iki tane.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
''hakem hatası istemiyoruz'' diyoruz her maçta 1 den fazla hata var..
tereddüte kaldığın posizyonlarda penaltıyı vereceksin, bunu bütün dünya biliyor da sen mi bilmiyorsun!!.. son dk daki pozisyon samiyende, kadıköyde, ya da inönüde olsa penaltıyı verirdin şerefsiz
Yorum
-
Selçuk Dereli ' nin yanında yardımcılarda çok kötüydü . Maçta olanlar çok net görmüştür ; önünde top dışarı çıkıyor kararı Selçuk Dereli ' ye bırakıyorsun . Önünde adama vuruyorlar , kararı Selçuk Dereli'ye bırakıyorlar . Yuh derler adama .
Selçuk Dereli zaten ayrı kötüydü . Yedi penaltılarımızı . Cesaret edemedi ...
Yorum
-
selcuk dereli bir daha trabzonspor maçına verilmemeli sadri başkan bu işe el atJackson Avelino Coelho JajáYorum
-
arkadaşlar bence bu gördüklerimiz nokta bile değil
daha neler neler göreceğiz
biz birlikteliğimizden ödün vermeyelim
eze eze futbolumuzu oynayalım
penaltı veremeyen ve vermeyen hakemlerede gollerimizi atacağız
bu arada epey senedir kafama takılan bir konu var:
hakemleri, tespit için mahkemeye verebilirmiyiz
vermiş oldukları kararlarda yanlışlık var mı?
vermiş oldukları yanlış kararlarda art niyet olabilir mi?
vb.
içimizde hukukçu varsa bilgi rica ediyorumonurYorum
-
Murat,hakemler hata yapmaya başlamadı...
Oyunlar dönmeye başladı...
bundan sonraki haftalarda bu tip olayları sık sık görebiliriz...
Ama yönetimin olaya el koyup sert bir demeç vermesi halinde belki işler değişebilir...
Adamı resmen biçti penaltı yok...
Gözünün önünde eline çarpıyor yine penaltı yok...
İşte bizi istanbuldan ayıran en büyük özellik bu...
İşini hakemin kararına bırakmayacaksın...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
sen nasıl bir hakemsin topa resmen vuran umut hayrettinin topla uzaktan yakından ilgisi yok umutun düşüşünü bile sezebilsen bir futbolcunun asla kendisini bu şekil yere atamayacağını bilirsin hem akılsız hem kör hemde art niyetlisin yan hakem sen de adam olda o pozisyondaceza sahasına doğru gelde görevini bi günde yap terbiyesizler 0-0 biten bir maçta haram olsun çaldığınız 2 puanUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....Yorum
-
-
Bence maçın hakeminin bu maçta vermediği penaltılardan ziyade oyunu yavaşlatan ve çirkinleştiren sivaslılara göz yumması bize daha çok zarar vermiştir. Egemenin uyanklığı olmasa baliliye kart göstermeyecekti.o kartan sonra balili duruldu birden. Bence hakem bunun bilincinde olarak bu tür hareketlere göz yumdu. Petkoviçe tahammülü bunun bir başka örneği.Yorum
-
Bu hakemin geçen haftadaki ve diğer yıllardaki rezil yönetimi biliniyor ve artık futbol yazarları "Selçuk Dereli artık düdük asmalı" die bar bar bağırıyorlar ve gördükki maça2 gün kala hakem değiştirilebiliyor acaba biz neden sesimizi çıkartıp hakem değiştirtmiyoruz??TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
Bmn|Bursa Trabzonsporlular BirliğiYorum
-
Çok çok kötü bir yönetim olamaz böyle birşey o kokartını da alsın ona onu verenlerle beraber ta ...........Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum