İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
harbiden böylemi dedi?İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane Başkandan alkışlanacak söylem zigana tv de suan canlı yayında olan
Sadri Şener ilk yapacağı iş olarak şehit ailelerine ödenecek parayı ödüyeceğiz çünkü çok hassas bir konu ikinciside diğer hassas konu lig tv gerekli çalışmamalara şimdiden başladım saner ayarada talimatı verdim bundan sonraki maçları yayınlamamak diye bişey olamaz Bütün işleri bırakır lig tv'yle uğraşırım böyle şeyler olmaz dedi
Yorum
-
ben hala mesaj atıyorum
----------------------------------------------------------------------------------------
ÖNCE MAÇIMIZI VERMEYİN ŞİMDİDE MAÇ SAATLERİYLE OYNAYIN NE GÜZEL DİMİ HAYRET SİZE AMA BUNUN KAÇARI YOK ASILACAKSINIZ YOK OLACAKSINIZ YALAKALAR
Yorum
-
arkadaşlar ben stadyum programınada mail attım tepkimizle ilgili.belki okurlar.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
sadri başkan ya helal olsun! ama bundan sonraki maç diye bişey yok uğraşmaya başlaması lazım!İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane Başkandan alkışlanacak söylem zigana tv de suan canlı yayında olan
Sadri Şener ilk yapacağı iş olarak şehit ailelerine ödenecek parayı ödüyeceğiz çünkü çok hassas bir konu ikinciside diğer hassas konu lig tv gerekli çalışmamalara şimdiden başladım saner ayarada talimatı verdim bundan sonraki maçları yayınlamamak diye bişey olamaz Bütün işleri bırakır lig tv'yle uğraşırım böyle şeyler olmaz dediKARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
aynen,ben bi kere bunlara gıcık oldum benim miğdem bir kere bulandı,iptal kesin.geri dönüşüm imkansız,asla.İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadri başkan uğraş ama bu maç verilmedikten sonra istedi kadar uğraş
Yorum
-
TRABZONSPOR taraftarı sözünde durur ve dediklerini yapar nede olsa karadenizlidir. ve sözünün eridir. Evet hiç iptal ettiren oldu derlermi demezler çünkü işlerine gelmez bizide sivasıda idare etmeye çelışıyor bu .....larıİlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen onun şahsen hiç iptal ettirmedim dediğine bakma söylemez onlar,25 000 kadar tepki telefonu almışlar ama asıl iptaller pazartesi başlıycak,yani umarım herkes sözünde durur.varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben stadyum programınada mail attım tepkimizle ilgili.belki okurlar.
stadyum programının e mail adresini versene. bende atıcam. arkadaslara da söylicem
Yorum
-
TRABZONSPOR taraftarı sözünde durur ve dediklerini yapar nede olsa karadenizlidir. ve sözünün eridir. Evet hiç iptal ettiren oldu derlermi demezler çünkü işlerine gelmez bizide sivasıda idare etmeye çelışıyor bu .....larıİlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen onun şahsen hiç iptal ettirmedim dediğine bakma söylemez onlar,25 000 kadar tepki telefonu almışlar ama asıl iptaller pazartesi başlıycak,yani umarım herkes sözünde durur.varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum