Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ALi KuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    LigTv'ye tepkimi az önce konuştuğum bayana ilettim. Şikayet kutusuna "Trabzonspor maçının yayınlanmamasının küçük düşürücü bir durum olduğunu ve yayınlanmadığı takdirde üyeliğim iptal edilsin" diye not düşüldü.. Müşteri Temsilcisine şuana kadar yayınlanmama konusunda ne kadar iptal edildiğini sordum.. İlginç bir cevap şu ana kadar bu konu ile ilgili şahsen hiç iptal ettiğim üyelik olmadı dedi.. Yayınlanmadığı takdirde çevremdeki LigTv üyesi arkadaşlarımında üyeliğinin iptali için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim dedim.. Bayan, DHA'nın yayınladığı bildiriyi söyledi sadece bu haftalıkmışda yok talebe göreymişde o zaman talep ediyorum maçımızın yayınlanmasını istiyorum dedim bişey diyemedi.. 1.5 ay önce bağlamaya geldikleri gibi sökmeye de gelecekler hayırlı olsun..
    sen onun şahsen hiç iptal ettirmedim dediğine bakma söylemez onlar,25 000 kadar tepki telefonu almışlar ama asıl iptaller pazartesi başlıycak,yani umarım herkes sözünde durur.

Yorum

• sadri başkan uğraş ama bu maç verilmedikten sonra istedi kadar uğraş

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Efsane Başkandan alkışlanacak söylem zigana tv de suan canlı yayında olan
        Sadri Şener ilk yapacağı iş olarak şehit ailelerine ödenecek parayı ödüyeceğiz çünkü çok hassas bir konu ikinciside diğer hassas konu lig tv gerekli çalışmamalara şimdiden başladım saner ayarada talimatı verdim bundan sonraki maçları yayınlamamak diye bişey olamaz Bütün işleri bırakır lig tv'yle uğraşırım böyle şeyler olmaz dedi
        harbiden böylemi dedi?

Yorum

• zigana tv yi internetten nasıl izleyebiliriz?
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• ben hala mesaj atıyorum
            ----------------------------------------------------------------------------------------
            ÖNCE MAÇIMIZI VERMEYİN ŞİMDİDE MAÇ SAATLERİYLE OYNAYIN NE GÜZEL DİMİ HAYRET SİZE AMA BUNUN KAÇARI YOK ASILACAKSINIZ YOK OLACAKSINIZ YALAKALAR

Yorum

• arkadaşlar ben stadyum programınada mail attım tepkimizle ilgili.belki okurlar.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Efsane Başkandan alkışlanacak söylem zigana tv de suan canlı yayında olan
                Sadri Şener ilk yapacağı iş olarak şehit ailelerine ödenecek parayı ödüyeceğiz çünkü çok hassas bir konu ikinciside diğer hassas konu lig tv gerekli çalışmamalara şimdiden başladım saner ayarada talimatı verdim bundan sonraki maçları yayınlamamak diye bişey olamaz Bütün işleri bırakır lig tv'yle uğraşırım böyle şeyler olmaz dedi
                sadri başkan ya helal olsun! ama bundan sonraki maç diye bişey yok uğraşmaya başlaması lazım!
                KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak burak28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sadri başkan uğraş ama bu maç verilmedikten sonra istedi kadar uğraş
                  aynen,ben bi kere bunlara gıcık oldum benim miğdem bir kere bulandı,iptal kesin.geri dönüşüm imkansız,asla.

Yorum

• iyi demiş sadri başkan

Yorum

• aynen artık dönüşü olmayan bi yola girdik çeksinler cezasını artık

Yorum

• sadri baskan bursa maci yainlatmasi lazim yoksa gerisini en yapayim
                        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• sadri başkan isterse yayınlattırır ama isterse...

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen onun şahsen hiç iptal ettirmedim dediğine bakma söylemez onlar,25 000 kadar tepki telefonu almışlar ama asıl iptaller pazartesi başlıycak,yani umarım herkes sözünde durur.
                            TRABZONSPOR taraftarı sözünde durur ve dediklerini yapar nede olsa karadenizlidir. ve sözünün eridir. Evet hiç iptal ettiren oldu derlermi demezler çünkü işlerine gelmez bizide sivasıda idare etmeye çelışıyor bu .....ları
                            varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar ben stadyum programınada mail attım tepkimizle ilgili.belki okurlar.

stadyum programının e mail adresini versene. bende atıcam. arkadaslara da söylicem

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                TRABZONSPOR taraftarı sözünde durur ve dediklerini yapar nede olsa karadenizlidir. ve sözünün eridir. Evet hiç iptal ettiren oldu derlermi demezler çünkü işlerine gelmez bizide sivasıda idare etmeye çelışıyor bu .....ları
                                varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X