Bu duruma düşecek takımmıyız?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
-
madem izlemek istemiyorsun ozaman bakmazsin,İlk olarak saaalih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyayınlamasınlar daha ii ya bu sene razalet takım
ben ts iyi olsada kötü olsada her zaman yanindayim ve izlemek istiyorum
Yorum
-
Lig Tv İptal
Tek Büyük takımın taraftarı olarak buna yakışan şekilde davranıp üyeliği bir önce ki protestomuzda iptal ettirdim . Şimdi bu lig Tv nin o iptallerden sonra '' Acımadı Ki '' nidalarıdır.
Son ve bitirici darbe Trabzonspor taraftarlarının bütünüyle iptal talepleri olucaktır.
Ben Trabzpnsporumuzun yayın havuzundan aldığı paraya göre farklı bir kurumla anlaşıp daha yüksek oranda gelir alabileceğini düşünüyorum ve ekliyorum tek bir kurumla anlaşılsın 34 maç ın yayını için lig tv ye ödediğim paranın 2 katını ödiyim . Bu da benim tahüdümdür...
Not: İptal işleminden sonra o kadar huzurluyum ki
Herkeze tavsiye ediyorum...
Trabzonspor Taraftarına da yakışan budur !!!
Biz küçük görülebilecek bir camia değiliz Trabzonspor Taraftarlarına yani bizlere yapılanı kabullenebiliyorsanız o zaman küçülmüşüz demektir yapılanda müstehaktır.Trabzonspor Taraftarı gibi davranıp o erdemle Lig Tv üyeliklerinizi iadesi yönünde işlem yapmanız tepkinizi koymak için en anlamlı yoldur !!!
Saygılarımla
Yorum
-
PisLİG tv!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Belki durumumuz kötü olabilir belki futbolumuz zevk vermeyebilir ama biz Trabzonsporuz. Maçlarımızı vermeme gibi lükse hiç kimse sahip olamaz.Taraftar olarak kötü günde de bu takımın arkasında olduğumuzu lig tv ye göstermeliyiz.Bu takımın çok kötü durumda da olsa sahipsiz olmadığını bir kez daha bütün türkiye görmeli.Tıpkı bursaspor maçı öncesinde olduğu gibi.Bence site yöneticileri ilk sayfalardaki linkleri buraya taşımalılar ve biz de taraftar olarak yapılması gerekeni yapalım.
Yorum
-
yav bunlar bizim maçı yinemi vermiyor?
Yorum
-
yine vermiyorlar,bizim saat'de sivas'in maci varİlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav bunlar bizim maçı yinemi vermiyor?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum