Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hep lig tv nin i$i kim bilir tffye baski yapmislardir

Yorum

• Bursaspor maçının saati değişti
      TFF tarafından daha önce saat 15.00'de oynanacağı açıklanan Trabzonspor - Bursaspor müsabakası güvenlik gerekçeleri nedeniyle 19.00'a alındı.

BEYLER RSMİ SİTEDE YAYIN GEÇTİ ŞİMDİ....TRABZONSPOR HABERCİSİ PROGRAMINDAN GELDİ BENDE GİRDİM İŞTE HABER...
      TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
      KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
      SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
      BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• protestoya bundasn böyle trabzon kanadı el atsın.pazar günü lig tv çalışanlarına gereken şekilde davranılsın.
        dostluk, misafirperverlik kuralları uygulanmasın.herkese hakettiği muamele gösterilsin.

Yorum

• En iyisi çıkalım şu lick tv'den, yeni başkan bir kanal açsın. Maçlarımız da orada yayınlansın Kendi kanalımız da...

Yorum

• Allah kahretsin Lig TV'nin isine yaradi desenize
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• Bugün kritik bir gün arkadaşlar
                Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
                sansalb@aksam.com.tr
                kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
                bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
                ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)

Türkiye Futbol Federasyonu
                Telefon : (0212) 282 70 20 - 8 Hat
                Fax: (0212) 282 70 08

Özetle:

ertan.ozertem@digiturk.com.tr,
                kadir.kardas@digiturk.com.tr,
                bora.kocyigit@digiturk.com.tr
                sansal.buyuka@aksam.com.tr,
                tff@tff.org

ve elbette: 212 473 73 73
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• şerefsizler ellerini güçlendirdiler şerefsizler bu tepki devam etmeliiiiii ayak oyunu bunlar pazar günü o stada ligtv girmemeli
                  AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• bu maçın yayınlanacağı anlamına gelmiyor.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Allah kahretsin Lig TV'nin isine yaradi desenize
                      ya da ligtv işine geleni yaptı
                      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• iade etmeyen fenerli olsun
                        KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• Ben bu adamlara mail attim 3 tane.. bitane de dha ya attim.. sizleri sikayet edecem dedim.. sizler hele bi yayinlamayin sonra sizinle gorusuruz.. sizler yaniltici reklam yaparken bizim paramizi alirken iyi oluyor dimi.. bakalim sizler nekadar para geri odeyeceksiniz bize.. tipis tipis odeyeceksiniz o paralari.. reklam yaptiniz bu bir kanittir.. o reklam ister bende olsun ister olmasin farketmez.. mahkemeye gidersen o reklami mecbur cikartmalilar ortaya.. bu kayitlar var cunku hala arsivde.. mahkemelik olmali bu olay... yakarim lan .. vallahi paraylada olsa hacker tutarim hergun hackletirim onlarin sitesini.. baslatmasinlar yayinlarina... zaten bi b*k tan caktiklari yok.. cekim yaparken sanki uzaydan seyrediyoruz maclari.. adiler.. bukadarda serefsizlik olmaz yahu.. bu kablolari kesmelisiniz arkadaslar.. ben gurbette yasiyorum icim kan agliyor birsey yapamadigim icin.. delirecem ya.. o lig tv pazar gunu eger goruntu alabilirse o staddan yaziklar olsun boyle taraftara... gercekten yaziklar olsun .. bir saniye bile goruntu alabilirseler yaziklar olsun..!!!!

Yorum

• Kongre nedeniyle gec saate alinmistir büyük ihtimalle.
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bir şey sorucam şimdi vazgeçip bizim maçı yayınlarlarsa yada bi şekilde yayın olursa bu hafta tüm bunları unutup digitürk le devam mı diyeceksiniz?

Yorum

• pazartesi neden oynamiyoz peki

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X