Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu 79 kişide kimsede kullanmadığı hazırkart yokmu bide turkcele dalalım
    O sorun değil. 20 kontor hazırkart 5 ytl.(reklam yapmayrum). Eğer böyle birşey yapacaksak alırız hatları sonra iptal ederiz.

Yorum

• İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lütfen üyelik iptali için Pazar gününü beklemeyin, eğer beklerseniz boşuna beklemiş olacaksınız.

En etkili yol İPTAL. Ben ettirdim, sonra telefonla arayıp şikayet etmek, gerekli tüm kurum ve kuruluşlara Trabzonspor'luya yakışır üslupta e-posta atmak, bu olay sadece bu maça özgü olsa bile kabul e-di-le-mez.

Eğer maç yayınlanmazsa ve LigTv Trabzon'dan görüntü alabilirse de bize yazıklar olsun.

ne kadar ödüyeceksin şimdi iptal için ?
      7
      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak buruksy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sene başında bizi trabzonsporun tüm maçlarını vereceğiz diyerek sözleşme imzalatmanız ve daha sonra da kamuoyunu bahane ederek
        trabzonsporun maçlarını vermemek gibi bir ayıbı size hiçççç yakıştıramadım.Eğer biran önce bu yanlışınızı düzeltmezseniz lig tv üyeliğimin iptalini isteyeceğim ve sizi ve lig tv yi kınamak için elimden geleni ardıma koymayacağım!!!!

http://media.digiturk.tv/forum/showthread.php?t=5488 bu sayfada konu açtım lütfen burayada tepkilerimizi bildirelim arkadaşlar daha önceden açılan konuyu silmişler şerefsizler
        Banlıyız maalesef giremiyoruz
        "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• arkadaşlar ben bügün bi gazetenin iddaa ekine bakıyodum listede bizim maçın yanında lig tv işareti vardı sivas maçının yanında yoktu acaba yanlışlıklamı koydular yoksa bunlar yola geldimi??
          söliyecek bisi yok sadece trabzon.....

Yorum

• Maçın saat değişti.
            Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzon Valiliği’nin güvenlik nedeniyle yaptığı başvuru üzerine 10 Şubat Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor A.Ş.-Bursaspor maçının başlama saatini değiştirdi. Daha önce 15.00’te oynanacağı duyurulan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak A.FARUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O sorun değil. 20 kontor hazırkart 5 ytl.(reklam yapmayrum). Eğer böyle birşey yapacaksak alırız hatları sonra iptal ederiz.
              la faruk bu çok saçma lan
              adamlara yalandan yere para kazandıracağız
              hem bakacaklar bu iptal edilen hatların üyeliği daha yeni
              adamlar diyecek bu mallar sırf protesto için para verip hat almışlar sonra da iptal etmişler diye
              sonra bi taraflarıyla gülecekler..
              Şampiyonluk süreci bitmemiştir...

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bana da aynisi ni verdi heralde kadin cok sesiz konusuyordu 00490 anladim ben sen aradin mi orayi
                evet aradim´da kadin hic yardimci olamiyor!!
                Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bana da aynisi ni verdi heralde kadin cok sesiz konusuyordu 00490 anladim ben sen aradin mi orayi
                  Banada 004969661021656 verdi ??? kimse cikmiyor telesekreter baglaniyor dikkat edin cok para yaziyor.
                  Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• zaten iptal ettirenler ne yapmalı yinede arayıp şikayet etsek işe yararmı acaba?

Yorum

• Şöyle birşey yapalım mı. Erman Toroğlu sansara Trabzonspor maçı neden yayınlanmıyor diye fırça çeksin mail yoluyla. Yada dijitürk çalışanlarına üstleri fırça çeksin. Yani bunlara ne yapsak müstahak. Kafaları karışsın iyice olur mu. Sizce.

(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Maçın saat değişti.
                        Türkiye Futbol Federasyonu, Trabzon Valiliği’nin güvenlik nedeniyle yaptığı başvuru üzerine 10 Şubat Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor A.Ş.-Bursaspor maçının başlama saatini değiştirdi. Daha önce 15.00’te oynanacağı duyurulan karşılaşma saat 19.00’da başlayacak.
                        ya ufff yaaaaaaa !!! umut´lar bir hayle tükendi!!!
                        Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Banada 004969661021656 verdi ??? kimse cikmiyor telesekreter baglaniyor dikkat edin cok para yaziyor.
                          biz o zaman türkiyeyi arayalim benim telefondan bedava deris türkiyedeyiz.üyelik ile soru soruyorlar mi

Yorum

• telesekreteri geçmek için surekli 0 a basın
                            https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Arkadaşlar bauakşam radyo kardenizde canlıyayın konugu olarak katılacam ve bu konuyla konuşucaz yayına telefonla konukta alınacak arkadaşlar program buakşam 19:00 başlıyor ankara ve çevresindeki arkadaşlar 88.06frekansından dinleyebilirler diger illerdeki arkadaşlar ise www.radyokaradeniz.com.tr bu adresten yayını takip edebilicekler
                              GÖZLERİNDEKİ KARADENİZDE BOGULMAK İSTİYODUM AMA OLMADI BİZE DÜŞEN GÖZLERİNDE DEGİL YOKLUGUNDA KAYBOLMAK MIŞ

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçın saat değişti.
                                Bu maçı yayınlayacaklar anlamına gelir mi ?
                                Akıllanıyorlar sanırım..
                                Hamsilerin gözyaşları denizde gözükmez.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X