Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bugün kritik bir gün arkadaşlar
    Çok daha haraketli ve etkin olmak zorundayız...

HAKARET YOK ARKADAŞLAR ! DiKKATİNİZİ DE DAĞITMAYIN !

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
    sansalb@aksam.com.tr
    kadir.kardas@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür)
    bora.kocyigit@digiturk.com.tr (Ligtv Yayınlarından Sorumlu Müdür Yrd.)
    ertan.ozertem@digiturk.com.tr (Digiturk Genel müdürü)
    Gerekli iletişim bilgileri
    Trabzonsporlu olmak...
    Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• http://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=8260 konusunda iptal edilecek digiturk uyelik numaralarini topluyoruz, bunlari ligtvye fakslayip, mac yayinlanmazsa iptal edecegimizi belirtecegiz..

Yorum

• arkadaŞlar Burda GÖsterdİĞİmİz BİrlİktelİĞİ Ve DayaniŞmayi Umarim İlerde Takimizi Desteklemek İyİ Şeylere AlkiŞ YanliŞlara Tepkİyle Tekrar Tekrar GÖsterebİlİrİz,bİrlİktelİkten Ve Tek Ses Olmaktan Nasil Bİr GÜÇ KazandiĞimizi Ve Enerjİ YakaladiĞimizi GÖrÜyorsunuz Bmn GerÇekten Bunu GerÇekleŞtİrebİleceĞİmİz Bİr Platform,sİte Kurucularina Ve YÖnetİcİlerİne Tekrar TeŞekkÜr Ederİm.

Yorum

• MaÇ Kesİnlİkle Yayinlanmiyor ArkadaŞlar...lİgtv De Kesİnlİkle KonuŞuldu GeÇen Haftakİ Sİvasspor MaÇinin Yayinlanmamasi Ve Yerİne Trbzonsporun MaÇinin Yayinlanmasi Çok BÜyÜk Tepkİler AlmiŞ Sİvasspor Taraftarlarindan.
          TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
          KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
          SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
          BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi
            lig tv sahamızda karşılaşacağımız bursaspor maçını yayınlamıyor bizim yerimize sivasspor maçı yayınlanıyor üyelik sözleşmesine aykırı davranılıyor lütfen tepkimizi koyalım..

0212 473 73 73

işte numaramız: 0212 326 00 00 Kadir bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Bora bey'i isteyin

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansal.buyuka@aksam.com.tr (İşin baş sorumlularından biri, mutlaka mail atılmalı)
            sansalb@aksam.com.tr
            Mail adresleri....
            Fanatik Pacci

Yorum

• Kimin karar verdiğin önemli değil.Sonuçta bunların hiç mi itiraz hakkı yok.
              Ben metni hazırladım.Mail adreslerini de belirledim.Gazamız mübarek ola!
              Taze bismillah...............
              "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

• artık sevmediğim en pis takım ezik bahce değil sivasspor nefret ediyorum bu takımdan.şansızlıktan başka bişi getirmedi bize

Yorum

• Heyde ArkadaŞlar Hep Beraber Tepkİlere Devam....
                  TRABZONLU OLMANIN VERDİĞİ GURUR,
                  KALBİMİN EN DERİN YERİNDE DURUR,
                  SADAKAT ÜZÜNTÜ MUTLULUK ONUR,
                  BORDO MAVİ HAYATIN GERÇEĞİ BUDUR...

Yorum

• Şu an Lig Radyo'yu dinliyorum. Konu değişti ama bu adamlar dinleyicilerini resmen salak sanıyor. Ne biçim yayıncılık bu yau.
                    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                    Malik bin Dinar

Yorum

• devam arkadaşlar.iyi oluyor.oatlatın mailleri ve telefonları ve faksları.
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Selamlar,
                        Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, Trabzonsporun maçlarını izleyebilmek için Ligtv üyeliği satın aldım. Trabzonspor maçlarını izleyebilmek için hala ödeme yapmaktayım ve tahahütlerimi getiriyorum.
                        Oysa Digitürk kuruluşu keyfi olarak yararlanmak istediğim ve ödeme yaptığım hizmette değişiklikler yaparak bizleri madur etmektedir. Bu konuda tüketici olarak haklarımız nelerdir, neler yapabiliriz? Bu konuda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.
                        İyi günler.
                        Murat Bulut

Bu maili Tükoder'e yolladım. Bakalım ne sonuç çıkacak?
                        Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• arkadaşlar şuan lig tv de canlı yayınlanan FUTBOL GÜNDEMİ'nin telefonu veya mail adresi varmı.bastıralım oraya yardım edin

Yorum

• İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            MaÇ Kesİnlİkle Yayinlanmiyor ArkadaŞlar...lİgtv De Kesİnlİkle KonuŞuldu GeÇen Haftakİ Sİvasspor MaÇinin Yayinlanmamasi Ve Yerİne Trbzonsporun MaÇinin Yayinlanmasi Çok BÜyÜk Tepkİler AlmiŞ Sİvasspor Taraftarlarindan.
                            Yalaaaan
                            sivassporun taraftarımı varki tepki alacaklar. sivassporlu gibi görünenlerin % 80 i istanbul takımı taraftarı. 2. takımları sivasspor.
                            üzerimize oyun oynanmak isteniyor. sivas bahane. onlarda biliyo 1 -2 sene içinde onlarında küme mücadelesi vereceğini..
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:

sansalb@aksam.com.tr
                              Devam arkadaşlar...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Tslidrist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selamlar,
                                Ben bir Trabzonspor taraftarı olarak, Trabzonsporun maçlarını izleyebilmek için Ligtv üyeliği satın aldım. Trabzonspor maçlarını izleyebilmek için hala ödeme yapmaktayım ve tahahütlerimi getiriyorum.
                                Oysa Digitürk kuruluşu keyfi olarak yararlanmak istediğim ve ödeme yaptığım hizmette değişiklikler yaparak bizleri madur etmektedir. Bu konuda tüketici olarak haklarımız nelerdir, neler yapabiliriz? Bu konuda bizleri bilgilendirirseniz sevinirim.
                                İyi günler.
                                Murat Bulut

Bu maili Tükoder'e yolladım. Bakalım ne sonuç çıkacak?
                                Bu maili ligtv'ye de mi yollasam acaba!!!....
                                Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X