Ömr-ü hayatımda ilk kez telefona cevap vermeyen bir müştri hizmetleri ile karşılaştım. 09:21 itibari ile 0 532 755 73 73 nolu müşteri hizmetleri telefonuna bakan olmadı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
walla ben iptal ettirmek için aradım. geçen senede aynı haltı yemişlerdi sonra üye sayısına bakınca geri adımı da onlar attı. üye olan tüm TRABZONSPORlu arkadaşların üyelik iptali yaptırması gerek sanırım en ciddi uyarı bu oluyo çünkü.
bide unutmadan bugün transferin son günü şu yönetimede bi tepki yağdırsak(gerçi bunların yüzüne tükürsen ne fayda ama)...TRABZON\'luyum TRABZONSPOR\'luyum...
Yorum
-
Reklamlarında bile 4 büyüklerin tüm Turkcell super lig maçları Lig Tv de diyorlar. Buraya kadar sorun yok.. Fakat canlı ibaresi kullanılmıyor. Yani banttan da verebilir demek olmuyor mu bu????İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, açık konuşmak gerekirse ben "dört büyüklerin TÜM maçları" diye bir ibare hatırlamıyorum. Gerçi aradığımda hatırlıyormuşum gibi konuştum ama cidden atlamışım. Eğer gerçekten böyle bir taahhütleri varsa tüketici derneklerine bir dilekçe yazıp verelim. Hukuki açıdan da girişimde bulunulabilir. Açıp küfretmekle birşey elde edemeyiz ki. Yapılanın tipik bir "istanbul medyası" icraati olduğu kesin ve fırsat buldukları her zaman bunu yapacaklar. Elbette uyanık olmak ve tepki vermek önemli ama, olması gerektiği biçimde...O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
Bu işte bi iş var...
Sivas, haftalarca liderken, herkes ondan bahsederken,
Bizde sürüm sürüm sürünürken..
Onların değilde bizim maçları hiç sektirmiyen ligtv,
Şimdi, tamda kendi evinde fb ye yenildiği haftasının ertesinde, niye hidayete erdi acep..
Birileri, birilerine bir mesaj veriyor ama..
Neyse,,,Yakında çıkar kokusu...
Yorum
-
Şimdi telefon edip lig tv paketimi iptal ettim ve gerekçemi anlattım!!
Yok fedarasyon yok falan dedi lafı agzına tıktım!!
Haydi millet tepki verin!!Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Yorum
-
Trabzonsporumuzun bu hafta yapacak olduğu Bursaspor maçınını yayınlamayacak olduğunuzu üzüntüyle öğrendim. Sizin de bildiğiniz gibi Trabzonspor bu hakkı, maçını yayınlamayı tercih ettiğniz takım gibi haksız puanlarla yakaladığı 15,20 maçlık başarılı bir dönemle değil, Türkiyede kazandığı sayısız kupalar, Avrupada aldığı zaferlerle elde etti. Bu maçı yayınlamama kararınız ben ve benim gibi Digiturk üyeliği sırf Trabzonsporun maçlarını izlemek olan sayısız kişiyi derinden üzdü. Bende bu davranışınızı protesto amacıyla Digiturk aboneliğmi iptal edeceğimi ve yakın dostlarımıda bu davranışıma ortak etmeye çalışacağımı bilmenizi isterim.
Yorum
-
Dıgıtürk üyesi olan arkadaşlar http://www.digiturk.gen.tr/contactus.aspx bu linkten maillerinizi atabilirsiniz
Üye olmayan arkadaşlarımızda 0212 473 73 73 numaralı telefondan arayarak medeni bir şekilde protestolarını yapabilirler...
Durmak yok, bu maçı izlemek işstiyoruz...Antep, bu hafta Sivas'a takınca göreceğiz bu ticitürkçülerin halini
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
bilipte hala iptal ettirmeyen trabzonsporlu varmı bilmiyorum ama dünden beri lig tvde bir değişiklik yok ve net söylüyorum yayınlamazlarsa bir daha trabzon maçlarını seyretmeyeceğim kesin çünkü seneye aydın doğan alır yayın haklarını, antiaydın doğancı olduğum için yine üyelik yaptırmayacağım.Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
ben ligtv yöneticilerininde pek memnun olduğunu sanmıyorum bu durumdan.sivaslının ligtv ile sivassporla felan alakası yok çünki.maddi olarak zarar edecekleri aşikar ama baskı oluşturuldu üzerlerinde istanbul'un ezik medyası Trabzonspor nefretiyle yanıp tutuşan bu adiler neden liderin maçını seyredemiyoruz diye yaygara koparıyorlar aslında amaçları sivası ekrana taşıyıp heyecanlandırmak ne oldum delisi yapmak ve bertaraf etmek.zaten sivassporlularda buna çok müsait fener maçı günü bile poz veriyorlardı kameralara.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
kabullenemiyorum yahu showtv bana yakın gidip oturma eylemi filanmı yapsam kafayı yiycem bide yerine sivas maçını vermiyolarmı gıcık verir gibi ulan milli maç vericez desen neyse ne terbiyesizlik. iptal aslanım üyeliği diyorum talebiniz alındı yönetime ileteceğim diyor ( muşmulaya bak iletecekmiş)Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws
Yorum
-
LİG TV ye akşam mail attım şimdi beni aradılar iki üyeliğim var yayınlamıyorsanız iptal ettireceğim diye bana dedikleri federasyondan gelen bir bilgi olduğunu ve haftada 4 maç yayını yapabildiklerinden trabzon maçını vermeyeceklermiş artı trabzon maçını devamlı vereceğiz diye bir anlaşma yokmuş. iptal ettirirsek bidaha üye olmak istersek kabul edilmeyecekmiş. lig tv aboneliği durdurmuş lg tv kartını geri alacaklarmış anlayacağınınz bu hafta sivas maçını veriyor ve bundan sonrası için TRABZONSPORUMUZUN maçını verip vermeyecekleri belli değilmiş.Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum