Yeni gelecek olan yönetime okkalı bir mesajdır bu. Başka bir izahı olamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
zor da değil ama!..İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kadar kolay değil o da malesef
üyelik iptali içinh aradığınızda size nasıl yalvardıklarını göreceksiniz.*
*
Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11
Yorum
-
Arkadaşlar durmak yok. Telefon mail ne bulursanız saldırın.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
-
Geçen gün Lig Radyo'yu dinlerken bir izleyici bu konuyu dile getirmişti. Efendim İstanbul - sivas maçı daha önemli diye. O kadar aramama rağmen düşüremedim. program bitti o zaman düşürdüm yine de söyledim söylüyeceğimi. Trabzonspor taraftarı uyanık ve etkin olmak zorunda. O programdan sonra böyle bir şeyin başımıza geleceğini anlamak zor değildi.
Ama asla durmamalıyız yılgınlık göstermemeliyiz. Dört bir koldan protesto yapmalıyız.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Dün akşam aradım digitürkü. Israrla yayınlanmama nedenini federasyona bağlıyorlar. Yayınlıyacağımız maçları bize federasyn gönderiyo dediler. Bende kullandığım tabiri yazıyorum aynen...
" Son hafta Trabzonspor-fenerbahçe maçı var sıkıysa onuda yayınlamayın. O zaman göriyim sizi dedim. Üyeliğimin iptalini istedim. İptal ederseniz tazminat vermek zorunda kalırsınız dedi. Yaklaşık 400 YTL ödersiniz dedi. Bende bu sene adam başı 400 YTL alırsınız seneye havanızı alırsınız deyip kapadım telefonu.
Bu kadar adilik olur.. Fakat call centerdaki adam devamlı TFF yolluyor bize yayınlıyacağımız maçları dedi.. Şimdi suç TTF demi Digitürk temi?
ACABA ULUSOY MU YAPTI YİNE YAPACAĞINI?????O Kupa Buraya Gelecek....
Yorum
-
-
mail attım.kesinlikle tepkimizi koyalım.İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm
https://twitter.com/HuseyinnKurt
Yorum
-
LİGTV'yi PROTESTO EDİYORUZ!

Teşekkür ederim Tunga abi ve BMN Yönetimi.
Arkadaşlar durmak yok. Telefon mail faks ne bulursanız ulaşmaya çalışın. Benim bugün öncelikli işim bu. Kimsenin Trabzonsporun haklarını savunmadığı bir ortamda bu iş bize düştü. Macın yayınlanıp yayınlanması değil asıl mesele. Asıl mesele Trabzonspora olan bakış açısı.
Yazmaktan üşenenler bunu gönderebilir;
Merhabalar
Bu haftaki yayın akışınızı gözlemlerken Trabzonspor- Bursaspor maçının yayın akışında olmadığının farkına vardım. Bunun yerine Sivasspor macı alınmış.
Bakınız biz Lig Tv'ye üye olurken 4 büyük takımın haliylede Trabzonsporun maçlarının yayınlanacağına dair sözleşme imzaladık. Böyle bir hatayı geçen sezon da yapmıştınız. Şimdi de yapıyorsunuz. Umarım tarafıma geçerli bir nedenle geri dönüş yaparsınız. (Gerçi bunun bence bir izahı olamaz ama neyse...)
Bakınız bizim sorunumuz Sivasspor macının yayınlanması değil, Trabzonspor macının yayınlanmamasıdır. Bizim böyle birşeyi kabul etmemiz mümkün değildir. Aynı saatte başlayacak 2 tane macı yayınlayabilecek kapasiteye sahip Lig Tv neden böyle bir uygulamaya gidiyor bilmek istiyoruz. Hadi bir FB; GS; BJK macını da yayınlamayın da göreyim sizi. Yapamazsınız.
Trabzonspor bu ülkede Anadolunun bağrından çıkmış, 6 defa şampiyon olmuş, birçok kupalar kazanmış bir takımdır.. Yani büyüklük ünvanını kağıt üzerinde değil bileğinin hakkıyla almıştır. Şimdi siz sivasspor macına sebep bu takımın taraftarını hiçe sayamazsınız.
Pazar günü saat 15'te başlayacak Trabzonspor- Bursaspor macını ben ve benim gibi bu takımın taraftarları ekranlarda görmek istiyoruz.
Saygılarımla
Dikkat etmemiz gereken başka bir konu daha var arkadaşlar;
Arkadaşlar sövmekle saymakla bize bu konuda destek olacaksanız zahmet etmeyin kalsın.
Lütfen başka platformlarda Trabzonspor kimliğinin altında size yakışmayacak şeylerden kaçının. Kaş yaparken göz çıkarmayın.
Daha sonra zor durumda kalmayalım lütfen.
Argo kelime kullanmadan demokratik bir şekilde verin tepkinizi.
Unutmayın kötü söz sahibinindirEn son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 06.02.2008, 09:09.ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum
-
Geçen yılda bir maçımızı vermediklerinde aboneliğimi iptal ettirmiştim..
2 ay peşimde dolaştılar..
En sonunda, Trabzonsporun bütün maçlarını vericeez,.
Üstelik kampanya yaptık ayda 40 verirken, şimdi 30 vericeksiniz deyip,
beni ikna etmişlerdi..
Şimdi, yine aynı filmi, başa sardılar..
O zaman..Bizde onlara sardıralım..
Yorum
-
Arkadaşlar, açık konuşmak gerekirse ben "dört büyüklerin TÜM maçları" diye bir ibare hatırlamıyorum. Gerçi aradığımda hatırlıyormuşum gibi konuştum ama cidden atlamışım. Eğer gerçekten böyle bir taahhütleri varsa tüketici derneklerine bir dilekçe yazıp verelim. Hukuki açıdan da girişimde bulunulabilir. Açıp küfretmekle birşey elde edemeyiz ki. Yapılanın tipik bir "istanbul medyası" icraati olduğu kesin ve fırsat buldukları her zaman bunu yapacaklar. Elbette uyanık olmak ve tepki vermek önemli ama, olması gerektiği biçimde...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum