Arkadaslar Besiktas macimiz Inönü'de. Yani Besiktas macina kamera almamamiz gibi bir durum yok. Ayrica Yönetim böyle birseyi onaylamadigi sürece bu fikir sadece fikir olarak kalir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Arkadaşlar bence;
bu yapılan bir taktiktir.
Sadri Şener'in kesin olmamakla beraber muhtemel listesi şunlar:
"Hayrettin Hacısalihoğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu, Mahmut Aksu, Necmettin Aytekin, Cenker Üstün, Saner Ayar, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Muammer Saka, Dursun Köse, Kenan Sönmez"
Saner Ayar, yanılmıyorsam Show Tv de üst düzey bir yönetici. Lig Tv de Show Tv'nin bir kuruluşu. Büyük ihtimal geldiklerinde Lig Tv maçları vermeye başlayacak. Ve bunu kendilerinin başardığını söyleyecekler. Taraftarın gözünde + puanla oyuna başlıcaklar.
Aman Allah'ımfelâket senaryosu filan yazmalıyım ben
FxY
Yorum
-
Hakketten bu kadar komploda ancak bizde olr be kardeşİlk olarak Onur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar bence;
bu yapılan bir taktiktir.
Sadri Şener'in kesin olmamakla beraber muhtemel listesi şunlar:
"Hayrettin Hacısalihoğlu, Levent Erkuloğlu, Celil Hekimoğlu, Mahmut Aksu, Necmettin Aytekin, Cenker Üstün, Saner Ayar, Hasan Yener, İhsan Alioğlu, Mehmet Öksüzoğlu, Muammer Saka, Dursun Köse, Kenan Sönmez"
Saner Ayar, yanılmıyorsam Show Tv de üst düzey bir yönetici. Lig Tv de Show Tv'nin bir kuruluşu. Büyük ihtimal geldiklerinde Lig Tv maçları vermeye başlayacak. Ve bunu kendilerinin başardığını söyleyecekler. Taraftarın gözünde + puanla oyuna başlıcaklar.
Aman Allah'ımfelâket senaryosu filan yazmalıyım ben

Ama gerçekmi dersen mümkün derim
Çünkü neler gördü benim bu gözlerim."Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Yorum
-
Arkadaşlar Lütfen Dikkatle Okuyalımm..
şu anda digiturk yalakalıktan başka hiçbirşey yapmıyor. yalakalığın enbüyük daniskalığını sivaslılara yapıyor. sivaslılara neden yapıyor biliyormusunuz ? sivasın istanbul nüfusu bayağı yüksek. ama şunu o olmayan beyinlerine sokmuyorlar. sivaslıların %80 i evlerine kesinlikle digiturk almazlar...!!! bizim gibi candan trabzonsporlu değiller. bizde digiturke bir yazı yazalım ve bu yazdığımız yazıyı d-smarta gönderdiğimizi söyleyelim. tepkimizi en derinden koyalım. onlar tarihimizi görmeden şu anki sıralamaya göre değerlendirirse bizde aynısını yapalım. D-SMARTA hitaben bir yazı yazalım, trabzonsporun 5 milyonluk taraftarı olarak arkanızdayız diye. zaten ihale olmadan yayınlar digiturke verilmişti hatırlıyorsanız. yeni gelecek federasyon başkanı ki kesinlikle maçları 2 kanaldan yapacağını söyledi, bunların aynısını digiturke belirtelim. digiturk bunları hep yapıyor. yalakalıkta üslerine yok. hem mail yoluyla, hemde telefonla şikayetlerimizi iletelim.Karaktersiz Burak Yılmaz... Adın Karaktersizlerin en büyüğü olarak yazıldı...
Yorum
-
dostum herşeyi güzel dile getirmişsinde TRABZONSPORUN 5 değil 10 milyonun üzerinde taraftarı vardır.İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu anda digiturk yalakalıktan başka hiçbirşey yapmıyor. yalakalığın enbüyük daniskalığını sivaslılara yapıyor. sivaslılara neden yapıyor biliyormusunuz ? sivasın istanbul nüfusu bayağı yüksek. ama şunu o olmayan beyinlerine sokmuyorlar. sivaslıların %80 i evlerine kesinlikle digiturk almazlar...!!! bizim gibi candan trabzonsporlu değiller. bizde digiturke bir yazı yazalım ve bu yazdığımız yazıyı d-smarta gönderdiğimizi söyleyelim. tepkimizi en derinden koyalım. onlar tarihimizi görmeden şu anki sıralamaya göre değerlendirirse bizde aynısını yapalım. D-SMARTA hitaben bir yazı yazalım, trabzonsporun 5 milyonluk taraftarı olarak arkanızdayız diye. zaten ihale olmadan yayınlar digiturke verilmişti hatırlıyorsanız. yeni gelecek federasyon başkanı ki kesinlikle maçları 2 kanaldan yapacağını söyledi, bunların aynısını digiturke belirtelim. digiturk bunları hep yapıyor. yalakalıkta üslerine yok. hem mail yoluyla, hemde telefonla şikayetlerimizi iletelim.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
digitürk AÇ politikası yapıyor. olimpiyat stadına 15.000 insanı zor sokan sivasspor mu geçtiğimi yıllarda istanbulspor maçında 50.000 kişi ile o stadı cehenneme çeviren trabzonspor mu?
zannediyor ki şimdi şampiyonluğa giden sivassporlular evlerine digi alacaklar.
zannetmiyorum.
ama güzel bir konuya değinmişsin.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
DSmartı koz olarak kullanmak neysede arkanızdayız diye bi destek vermek yanlış olur. Dsmartından emin olun bunlardan farkı yoktur. istanbul basınının alayı aynı. yarın bi gün d smart bile herşeyi yapabilir. biz tepkimizi decoderleriiade ederek verelim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
arkadaşlar,dün arayıp üyeliğimin iptalini isteğimde cuma gününe kadar bu konunun netleşeceğini söylediler önce cuma ya kadar bekleme taraftarıydım,dün forum açıldığından beri bütün yazılanları takip ediyorum resmen sinirden uyuyamadım digiturk ün bu yaptığı tam anlamıyla bizleri küçük görmektir bunun başka izihı olamaz.şimdi yapılacakları yada yapılması gerekenleri şöyle bir sıralıyalım tabii bunlar benim şahsi fikirlerim.1_ÜYELİĞİ OLANLAR DERHAL TELEFON VE FAX YOLUYLA TEPKİLERİNİ ORTAYA KOYMALI(MAİL İŞE YARAMIYOR KEZA SİZE SADECE OTOMATİK BİR CEVAP YOLLANACAKTIR AMA HİÇ BİR ŞEY YAPAMIYORSANIZ BU YOLUDA YİNEDE DENEYİN)ARTI TEPKİ KOYMAK YETMEZ ÜYELİKLERİMİZİ İPTAL EDİYORUZ...2_BU KONUDA SİTE YÖNETİCİLERİNE İŞ DÜŞÜYOR DANA FAZLA KİŞİNİN BU PROTESTODAN HABERDAR OLMASINI VE ORGANİZE OLMAMIZI SAĞLAMALARI VE BU KONUNUN MEDYA DA YER ALMASINI SAĞLAMAK TRABZONLU SPOR YAZARLARINI BİLGİLENDİRMEK ERGUN ATA VS...3_TRABZONDA YAŞAYAN KARDEŞLERİMİZ Bİ SONRAKİ MAÇ HANGİ MAÇ OLURSA BÜYÜK PANKARTLARLA AMA KESİNLİKLE TV KAMERALARIYLA GÖRÜLCEK ŞEKİLDE BU ADİ TARAFLI LİG TV KANALINI AŞİFE ETMEMİZ HATALARINI GÖZLERİNE SOKACAK ŞEKİLDE ONLARA GÖSTERMEMİZ,PROTESTO ETMEMİZ ŞART OLMUŞTUR.lütfen tepkisiz kalmayalım ben şimdi tekrar arayarak üyeliğimi iptal ettiriyorum artı çevremde ne kadar trbzonlu varsa hepsininde aynı şeyi yapması için elimden geleni yapıcam.dünden beri forumları okuyorum dedim sizin gibi taraftarımız olduğu için tuttuğum takımdan ve sizlerden ne kadar gurur duysam azdır işte trabzonun geleceği bu bilinçli ne yaptığını bilen kişileri değil sadece trabzonumuzu seven insanların elinde emin ellerdedir elbet bu kötü günlerde geçecek.haydi arkadaşlar hep beraber DESTEK hep beraber tepki.
Yorum
-
arkadaşlar kesmeyelim mesajları mailleri telefonları. abandıkça abanalım bu hainlere. her sene kaç kez bu çileyi çekeceğiz? bize DURMAK YOK!
d-smartı koz olarak kullanmak yanlış. onlar da istanbul onlarda yarın aynı haltı yerler..
biz hakkımızı arıyoruz kimseye de arkamızı yaslamamıza gerek yok.
biz turkcelle - digiturke ve diğer firmalara boyun eğdirdik kaç kere!'''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜYORUM. YA DA TAM OLARAK AYNI ŞEYİ Mİ DEMELİYİM?İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu anda digiturk yalakalıktan başka hiçbirşey yapmıyor. yalakalığın enbüyük daniskalığını sivaslılara yapıyor. sivaslılara neden yapıyor biliyormusunuz ? sivasın istanbul nüfusu bayağı yüksek. ama şunu o olmayan beyinlerine sokmuyorlar. sivaslıların %80 i evlerine kesinlikle digiturk almazlar...!!! bizim gibi candan trabzonsporlu değiller. bizde digiturke bir yazı yazalım ve bu yazdığımız yazıyı d-smarta gönderdiğimizi söyleyelim. tepkimizi en derinden koyalım. onlar tarihimizi görmeden şu anki sıralamaya göre değerlendirirse bizde aynısını yapalım. D-SMARTA hitaben bir yazı yazalım, trabzonsporun 5 milyonluk taraftarı olarak arkanızdayız diye. zaten ihale olmadan yayınlar digiturke verilmişti hatırlıyorsanız. yeni gelecek federasyon başkanı ki kesinlikle maçları 2 kanaldan yapacağını söyledi, bunların aynısını digiturke belirtelim. digiturk bunları hep yapıyor. yalakalıkta üslerine yok. hem mail yoluyla, hemde telefonla şikayetlerimizi iletelim.
Sivaslıların %80'inin evinde zaten LigTV vardır. fb, gs ve bjk taraftarı olarak. Sivasspor iyi gidiyor diye kimse ikinci bir LigTV almaz evine. Zaten kimsenin Sivasspor'un ne yaptığıyla "gerçekten" ilgilendiği de yok. Sivasspor lige "RENK" katar, ne demekse... Trabzonspor "hortlarsa" adamın anasını ağlatır.
Ben de olsam Sivas'a destek verirdim.
Ama "hortladığımız" zaman görüşeceğiz...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum