Ben Digitürkü Protosto etmiyorum ve dekoderimide iade etmeyeceğim.
Göreceğiz bu hafta Seçilecek Yönetim Bu olaya el atacakmı.
Bizim çözceğimiz bir olay değil Bu yönetimlerin çözeceği olay.
yönetim BECERİKSİZ ve basiretsice Trabzonsporu Kötü hallere düşürdü.,Bunlardan Trabzonsporun haklarını koruma ve kollama beklemiyorum.Ama Yeni gelecek yönetim eğer Bu işi çözmes ise Benim için Başlamadan biterler.
Yönetim önde olacak .
bu yönetimin ilk ciddi sinavi.benim merak ettigim su mali tablo.bakalim bunun icin hangi adimlar atilacak.
Ben Digitürkü Protosto etmiyorum ve dekoderimide iade etmeyeceğim.
Göreceğiz bu hafta Seçilecek Yönetim Bu olaya el atacakmı.
Bizim çözceğimiz bir olay değil Bu yönetimlerin çözeceği olay.
yönetim BECERİKSİZ ve basiretsice Trabzonsporu Kötü hallere düşürdü.,Bunlardan Trabzonsporun haklarını koruma ve kollama beklemiyorum.Ama Yeni gelecek yönetim eğer Bu işi çözmes ise Benim için Başlamadan biterler.
Yönetim önde olacak
Diyecekki ey taraftarlar Digitürke haddini bildirin,iade edin Dekoderleri bizde Bundan sonra Digitürkü Kendi stadımızda maç yayın izni vermeyeceğiz.Bakın nasıl Hizaya geliyorlar,
FB liler Kabloları kesti ne oldu İtibarları yükseldi,Şansal ve Erman yalakalık yaptılar FB ye
Bana göre Bu iş yönetimde Biter,şu an Yönetim olmadığına göre Pazar günden itibaren Yeni gelen Yönetime sesimizi duyurup Bu olayı çözmek lazım,Gerisi Hikayeden ibaret.
Cafer abiye bende hakveriyorum gerçketende yönetimsel bir durum aynenbu.Bende dün kulübü aradım çıkan kişiler hep bu yönetimi suçladılar biz yapabileceğimiz bir şey yok dediler buraya (TS KULÜP Bİnasına )zaten 1 haftadır gittilerini bildikleri için kimseler gelmiyor dedi sekreter kadın.Arkadaşlar bence de bu konuda ciddi bir baskı yapılmalı ve bu konu transfer ve kongre telaşı arasında arada kalmamalı...
digitürke, 2000 yılından bu yana üyeyim( teknik sorunlar nedeniyle 1 yıl ara verdim). zaman zaman ligtv yede üye olmuşumdur. Trabzonspor taraftarıyım. bu hafta bursaspor maçının iptalini duydum. daha sonrada lig radyo müdürü m.aydının saygı sınırlarını aşarak sizin demokraatik hakkınız diyerek koskoca camiayı hafife alarak yaptığı açıklamalar gelince kulaklarıma inanamadım. netice bu camia bir devrimin başmimarıdır. biz bir maçla büyük olmadık, bir maçlada bu büyüklüğümüzü kaybetmeyiz. şuan lig tv üyesi olmamama rağmen, kurum olarak digitürkün, büyük camiamızı hafife alan, yok sayan bu eylemler devam ederse, digitürk üyeliğime son vereceğimi bilgilerinize sunarım
Trabonda Oynanacak FB-GS-BJK maçlarını Yayınlatmayacağız Diye Yönetim karar alsın bakalım DİGİTÜRK nasıl hizaya gelecek.
O kadar çırpınmaya gerek Yok tek açıklama yetecektir.
"Trabzonsporun maçlarını yayınlamayan Digitürkü FB-GS-BJK maçlarında stada sokmayacağız."Bitti başka hiç bir şeye gerek Yok,Eğer başarbiliyorsak Yeni seçilecek Yönetime Bu baksıyı yapacağız.Yapamassak kendimizi üzmekten başak işe yaramaz.
cok güzel bir fikir...
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Arkadaşlar lig tv üyeliklrinizi iptal etmesseniz bu protesto hiç bir işe yaramaz!!yok bu karardan vazgeçin yoksa lig tv üyeligimi iptal ederim falan degil direk iptal ettirirseniz sonuç alırız gerisi laf!!
Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)
Doğan'a ait medya kuruluşlarına söylemekte fayda var. Sonuçta dediğiniz gibi sözleşme ihmali varsa üzerine gidecektir.
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Ticari bir kuruluş olarak ateşle oynadığınızın farkında değilsiniz. Trabzonspor taraftarı gariban değildir. Bu kötü günlerde de takımının yanındadır.
Eğer naklen yayınınız saha sonuçlarına endeksli ise yarın birgün kötü bir sezon geçiren bir Fenerbahçe veya bir Galatasaray maçı yerine o sene çıkış yapan İstanbul BB maçını yayınlayacaksanız, amenna, bizimkini de yayınlamayın. Ama bunu yapamayacağınızı biliyoruz.
O halde bu yanlıştan hemen dönünüz ve Trabzonspor'un maçlarını yayınlayınız. Büyüklük iki günde kazanılan bir sıfat değildir, iki günde de kaybedilmez.
Trabzonspor her koşulda büyüktür, çünkü onun fıtratı büyüktür.
İyi günler.
Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Arkadaşlar lig tv üyeliklrinizi iptal etmesseniz bu protesto hiç bir işe yaramaz!!yok bu karardan vazgeçin yoksa lig tv üyeligimi iptal ederim falan degil direk iptal ettirirseniz sonuç alırız gerisi laf!!
takımımızın bursa macını vermeyeceğini duyduğum vakit telden aradım niye macımızı vermiyorsunuz dediğimde gerekçeleri ''federasyon ligin ilk 4 sırasındaki takımların maclarının yayınlanmasını istemiş''.
dedim fenerbahce 8.sırada olsa vermeyecekmiydiniz macını.özür diledi bizim kabahatimiz yok dedi.dedim kimlik numaram şu,iptal ediyorum aboneliğimi.sonra bi ricalar bi ricalar.
yok efendim iptal etmeyin anlıyoruz sizi care üretmeye calışıyoruz filan.
dedim kesin ve net iptal edin.
anlayacağınız bayağı cekindiler korktular bizden.
arayın tehdit edin derim.
bizde iptal için başvuru yaptık dün bu sabah az önce tlf geldi işte ligtv babamın üstüne kayıtlı olduğu için onunla görüşmek istedi cep nosunu verdim acaba ne konuştular meraklandım
Arkadaşlar bende digiturk ve ligtvye aşağıdaki şikayet mailini attım. Lütfen ama lütfen hepimiz mutlaka birşeyler yapsın.. Saygılarımla
Sayın yetkili;
20. hafta maç yayınlarını gördüğümde şaşkına döndüm. Trabzonspor-Bursa maçı yerine Sivas-Antep maçının naklen yayını konulmuş. Bu tercih hiçbir sebeple mantıklı bir şekilde açıklanamaz. Türkiyenin en büyük taraftar kitlelerinden birine sahip Trabzonspor ile 4 büyüklerin ardından en büyük taraftar kitlesine sahip Bursaspor'un arasında oynanacak olan maçın yayınlanmaması ticari açıdan hangi mantığa sığıyor? Yayın esasında esas başarı, lig sıralamasımıdır? İzlenme oranı taraftar kitlesimidir? Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaşın olası kötü sezonlarında bu tarz bir uygulama yapabilirmisiniz? Keza böyle dönemler oldu ancak bu tarz bir uygulama görmedik.
Bu uygulamanın sebebini lütfen kamuoyu ile paylaşın. Trabzonspor'un D-Smart ile yapmış olduğu anlaşma karşılığı bir cezalandırmamıdır bu? Eğer böyle bir mantık varsa diğer büyüklerinde daha çok para kazanmak açına D-Smart desteklerinide lütfen göz önünde tutun. Ayrıca Trabzonspor yönetiminin yaptığı uygulamaların cezasını büyük Trabzonspor taraftarlarına ödetemezsiniz. Mevcut yönetimin trabzonspor taraftarları tarafından da desteklenmediği açık. Trabzonsporûn sahibi yöneticiler değil biz büyük taraftarlarız. Takıma her kötü günde sahip çıkanlarda biziz. Digiturk'e abone olup Lig tvden takımımızı izleyenlerde biziz, yani sizin müşterilerinizde biziz.
Beni ve benim gibi milyonlarca Trabzonspor taraftarlarına bir açıklama borçlusunuz..
Saygılarımla...
Ben biraz önce aradım ve ligtv üyeliğimi iptal ettirdim...
Bu dangalaklara verilecek en iyi ders bu...
Bütün trabzonlular aynı şeyi yapmalı...
Trabzondaki kahveler de aynı şeyi yapmalı...
Trabzon taraftarını hafife almanın ne demek olduğunu anlamalı bu dangalaklar...
dün aradım kızın biri çıktı sinir etti beni "bu konu ile ilgili ilk arayan sizsiniz dedi" deli oldum...ben sizin aradığınızı biliyorum ya o kız yeni işe girdi yada sıyrılacak bir bahane buldu neyse bi daha arayayım...
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum