Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yigitak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bende digiturk ve ligtvye aşağıdaki şikayet mailini attım. Lütfen ama lütfen hepimiz mutlaka birşeyler yapsın.. Saygılarımla

Sayın yetkili;

20. hafta maç yayınlarını gördüğümde şaşkına döndüm. Trabzonspor-Bursa maçı yerine Sivas-Antep maçının naklen yayını konulmuş. Bu tercih hiçbir sebeple mantıklı bir şekilde açıklanamaz. Türkiyenin en büyük taraftar kitlelerinden birine sahip Trabzonspor ile 4 büyüklerin ardından en büyük taraftar kitlesine sahip Bursaspor'un arasında oynanacak olan maçın yayınlanmaması ticari açıdan hangi mantığa sığıyor? Yayın esasında esas başarı, lig sıralamasımıdır? İzlenme oranı taraftar kitlesimidir? Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaşın olası kötü sezonlarında bu tarz bir uygulama yapabilirmisiniz? Keza böyle dönemler oldu ancak bu tarz bir uygulama görmedik.
    Bu uygulamanın sebebini lütfen kamuoyu ile paylaşın. Trabzonspor'un D-Smart ile yapmış olduğu anlaşma karşılığı bir cezalandırmamıdır bu? Eğer böyle bir mantık varsa diğer büyüklerinde daha çok para kazanmak açına D-Smart desteklerinide lütfen göz önünde tutun. Ayrıca Trabzonspor yönetiminin yaptığı uygulamaların cezasını büyük Trabzonspor taraftarlarına ödetemezsiniz. Mevcut yönetimin trabzonspor taraftarları tarafından da desteklenmediği açık. Trabzonsporûn sahibi yöneticiler değil biz büyük taraftarlarız. Takıma her kötü günde sahip çıkanlarda biziz. Digiturk'e abone olup Lig tvden takımımızı izleyenlerde biziz, yani sizin müşterilerinizde biziz.
    Beni ve benim gibi milyonlarca Trabzonspor taraftarlarına bir açıklama borçlusunuz..
    Saygılarımla...
    1 e-postayla olmaz. Durmak yok.

Üye olanlar iptal ettirsin, olmayanlar mail atmaya devam etsin. Ben 100 civari gönderdim bugün biraz ara veriyorum, kahvalti yapacagim.
    En son Mayls tarafından düzenlendi; 07.02.2008, 10:39.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ne e-postası...
      bırakın postayı falan
      iptal ettirin digitürk'ü
      bu adiler biraz para kaybetsin bakalım nasıl oluyo......
      Mail atmayın mail atıpda kendinizi küçük düşürmeyin...
      Onlar seve seve trabzonum maçlarını yayınlayacaklar...
      Siz tepkinizi digitürk'ü iptal etmekle koyarsınız ancak.
      Bu başlığı gördüm, ligtv'nin sitesinde yayın akışına bkatım aradım iptal ettirdim.
      Tepki bu, gerisi fasa fiso...
      >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 e-postayla olmaz. Durmak yok.

Üye olanlar iptal ettirsin, olmayanlar mail atmaya devam etsin. Ben 100 civari gönderdim bugün biraz ara veriyorum, kahvalti yapacagim.
        elbette sadece maille olmaz, maile yazdıklarımım hepimizin yaptığı gibi birbirimize fikir vermesini istediğim için yazdım. Ligtv üyeliğimi iptal ettirdim zaten. Süreklide arıyorum Ligtv.yi. Herkes elinden gelenin eniyisini yapmaya çalışıyor anladığım kadarıyla. Sayıyı çoklaştırırsak çok güzel olacak..

Yorum

• İptal ettirmek için aradığımda aylık 37 ytl den indirimli abone olduğum için iptalden sonra geçmişe yönelik indirimlerini tahsil edeceklerini söylediler. Böyle bir hakları var mı acaba?
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz.

Yorum

• Yeni Gelecek Yönetimin Mutlaka Bu Konuyla İlgilenmesi Gerekiyor....!

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İptal ettirmek için aradığımda aylık 37 ytl den indirimli abone olduğum için iptalden sonra geçmişe yönelik indirimlerini tahsil edeceklerini söylediler. Böyle bir hakları var mı acaba?
              böyle bi hakları yok arkadaşım.
              geçmiş geçmişte kaldı.
              üyeliğini iptal ettirdiysen onlar ikna için arayacaklar ve bu tür dalaveralarla tekrar üye yapmak için bu tür oyunlara başvuracaklar.
              eline bu tür belge geldiği vakit avukatına söz hakkı ver.
              % 100 haklı durumdasın.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• destek@digiturk.com.tr
                http://www.digiturk.com.tr/contactus.aspx
                http://www.ligtv.com.tr/BizeUlasin.aspx
                http://www.maraton.com.tr/contact_us.php

Gerekli şikayet postaları gönderilmiştir.
                Abonesi olsam 1 dakika düşünmem iptal ettirirdim ama zaten değilim...
                Hadi uşaklar. Özellikle abone olanlar...
                .
                Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                .

Yorum

• Yaklaşık 2 senedir Digiturk ve aralıklarla Lig Tv abonesiyim.Bunun da tek sebebi Trabzonspor'dur.Sıvas maçını verme isteğinize saygı duymakla beraber Trabzonspor maçını vermemenizi" Düşene bir de biz vuralım" mantığı çerçevesinde hasmane bir tutum olarak değerlendirmekteyim.Takımın iddiasının kalmaması bahane olacağını düşünmüyorum.Çok sevdiğiniz üç büyüklerin iddiası kalmadığında aynı tavırları sergilemediğinizi ve sergilemeyeceğinizi biliyorum.Yanlı, hasmane ve saçma olan bu kararınız devam ettiği sürece Digiturk'umu ve ailemdeki diğer 3 bireyinde aboneliklerini iptal ettirip D-Smart'a geçeceğimi bildiririm.
                  DİNDAR AMA ADİL OLMAYANLARDANSA ADİL AMA ATEİST OLANLARIN BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERİ VARDIR !!!

Yorum

• pazar günü herkes avniakeri doldursun

Yorum

• merhaba bu hafta oynanacak Trabzonspor bursa spor macı ve ardındaki diger Trabzonsporun maclarının yayınlanmaması durumunda uyeligimi iptal edeceğimi bilginize arz ederim. mail yollanmıstr cevap bekleniyor
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Asutay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        pazar günü herkes avniakeri doldursun
                        Üyelerin bir kismi kongre nedeniyle stadda olamayacak galiba. Ama secim ve mac ayri saatlerde olursa Istanbul'dan kongre icin gelenlerle birlikte stad tiklim tiklim dolacaktir.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• TS-FB maçı ile alakalı bir başlık açalım. Lig TV kararından dönmezse son maçta Avni Aker'e giremez diye. Başlık erken açılırsa hem daha çok kişinin haberi olur, hem de gerekli yerlere sesimizi duyurabiliriz.

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            merhaba bu hafta oynanacak Trabzonspor bursa spor macı ve ardındaki diger Trabzonsporun maclarının yayınlanmaması durumunda uyeligimi iptal edeceğimi bilginize arz ederim. mail yollanmıstr cevap bekleniyor
                            Sezon sonu iptal ediyorsun yani
                            Cevap 5-6 saate gelir. Otomatik bir cevap olacaktir. Önceki sayfalara bakarsan bu tehditlerin hicbir sonuc vermedigini göreceksin. Hemen iptal etmek varken niye verilmeyecek maclar bekleniyorsa...
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yapılması gerekenler
                              1- iptal
                              2- lig tv kameralarını febe-gayse-bejeke maçlarına sokmamak
                              3- trabzonda ve istanbuldaki bütün hemşerilerimize el ilanı dağıtarak iptal olayını hızlandırmak
                              4- bu konularda yeni yönetimimize sıkıntılarımızı duyurarak destek almak
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak mustafakaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İptal ettirmek için aradığımda aylık 37 ytl den indirimli abone olduğum için iptalden sonra geçmişe yönelik indirimlerini tahsil edeceklerini söylediler. Böyle bir hakları var mı acaba?
                                BÖYLE Bİ HAKLARI YOK....
                                O SANA ÖZEL ÜYELİK BEDELİDİR...
                                GEÇMİŞE YÖNELİK İNDİRİMLERİ TAHSİL EDEMEZLER...
                                >>(KaBuSuN_OLuRuM)<<

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X