Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tepki koyun

arkadaşlar bu yapılan kesinlikle kabul edilemez ben lig tv yi sivasın maçlarını izlemek için almadım ama başımızda kimse yokki hakkımızı arasın.kesinlikle lig tv yi arayıp tepkilerinizi belirtmeniz lazım ben aradım bana sadece bu maç için öyle bir karar alındığını söylediler karardan dönülmezse kesinlikle üyeliğimi iptal edicem lütfen kararlı olalım ve şikayet edelim,protesto edelim bırakın şimdi zaten soğuduk moğuduk muğabbetlerini gerçek taraftar her zaman her şartta takımını destekler hakkını arar,biz kişileri tutmuyoruz biz TRABZONSPOR u tutuyoruz,iyi ve kötü günde.

Yorum

• yönetim herhangi bir konuda çaba gösterdimi ki şimdi göstersin TRABZON un büyüklüğü taraftarındandır tepkiye devam!
      KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        protesto edelim bırakın şimdi zaten soğuduk moğuduk muğabbetlerini gerçek taraftar her zaman her şartta takımını destekler hakkını arar,biz kişileri tutmuyoruz biz TRABZONSPOR u tutuyoruz,iyi ve kötü günde.
        evet kardeşim biz TRABZON u tutuyoruz...tepkiye devam!!!
        KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• Tepkimi mail olarak attım. En kısa zamanda geri dönüleceğini bildiren bir mail attılar. Bu sene kaç sivaslı dekoder almış takımını seyretmek için, Sezon başı Trabzonsporumuzu seyretmek için aldığımız dekoderlerimizi şimdi ne yapacağımızı sordum onlara herhalde bir cevap vereceklerdir.
          Haksızlıklara Tam tepki hep tepki...
          Sevgi güzellik ister güzellik emek, güzellikten de değil gülüm yürekte ateş ister...

Yorum

• verilen paralar haram olsun
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• şu düştüğümüz durumlara bak ya bizi ne günlere getirdi şu basiretsiz yalancı yönetim ronaldinyo yu getirseler gözümde yok ama neyse pazartesi yeniden doğum günümüz onlara init her zamankinden çok dana fazla destek olmalıyız takımımıza bu arada lig tv ye protestoya devammm o şansal bizden özür diliycek bunun başka yolu yok kardeşler.neyse milli maç başladı herkese iyi akşamlar FORZA TRABZON en büyük aşkım takımım.

Yorum

• arkadaslar ben dün mail yollamistim bu rezillere cevap yazmislar ;

DIGITURK'ten Merhaba,

Degerli paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
                iletilmistir.

Saygilarimizla

CEYLAN UNALP

DIGITURK Musteri Hizmetleri
                Tel:0212 473 73 73
                Fax:0212 473 73 03
                Mailto:destek@digiturk.com.tr
                Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Simdi aradim kendimi zor tuttum adam bu hafta Trabzonsporun maci verilmeyecek diyor bir surude bahane siraladi bana toplu bir sekilde iptal edelim uyelikleri arkadaslar maci vermezlerse

Yorum

• zafer6161

İlk olarak ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizler protesto mesajı yazdım derken sırf buraya yazmak için değildir. yazdıklarımızın arkasında ve arkadaşlar okuyupta fikir edinilsin diyedir. Kimse kusura bakmasın ama oradan ahkam kesmekle olmuyor diyorsanız bende 3 dakika öncesine kadar digitürk üyeliğimi iptal ettirdim sebep olarakta özellikle TRABZONSPOR maçını yayınlamamaları olarak gösterdim. Ayrıca yarında faks olarak üyeliğimin iptal gerkcesinide göndereceğim..
                    seni içten tebrik ediyorum arkadaş...arkadaşlar tepkimizi hepbirlikte gösterirsek yumruğumuz o kadar kuvvetli olur. Biz içimizde hiçbir zaman birlik olamadık, bare dışa karsı tek bir yumruk olalım. Burdan zafer6161 üyemizede sesleniyorum, senin trabzonsporluluğun tartışılmaz ama, sende bizler gibi git üyeliğini iptal et, nede olsa birileri iptal ettirir düşüncesinden vazgeç. Tek taşla duvar olmaz arkadaş.
                    dakika 89, hasaannn kafayı vuruyor ve gol... gol dobi hasan dakika 89

Yorum

• Değerli arkadaşlarım bu işin peşinden TRABZONSPOR taraftarı herzamn koşar ve tepkisini herzaman göstermiştir. bizm kadar yönetim denilen yamy.mlarda biraz takımın arkasında durabilseler şimdi buralarda olmadık. ve bu konular yerine şampiyonligindeki rakibimiz bilmem kimin ülkesindeki takımı tartışır olurduk..

arkadaşlar durmayalım devam edelim e-posta ile, üyelik iptali ile, telefon , faks, ile devam ama yönetimede tepki koyalım. o radaki y.myamlarda kendilerine gelsin
                      info@trabzonspor.org.tr
                      varsa yoksa

BORDO MAVİ

Yorum

• az önce aradım hem kendi hem de ailemdeki 3 digiturk aboneliğinin kapatacağımı söyledim. gördüğüm her arkadaşa evinde digiturk varsa kapattır diyeceğimi söyledim. kadın beni üst birime aktaracağını söyledi. bağladı adam konu hakkında açıklama yapacağız dedi. bilmiyorum artık ne yaparlar ama ben yarın 200 tane basacam bildiriden kaç trabzonlu trabzonsporlu arkadaşım varsa verecem karadenizliler derneğine bırakacam gelen alsın kardeşim. çok koydu inanın hele de gurbette olunca daha bi koyuyor. yeter ulan bi sezon da üstümüze oynamayın. yeter

Yorum

• Yaw Gönder Gönder Heryere Başın döndü O kadar Gönderdim yönetime bi tane bile cevap gelmedi..... ligtv en azından bi cevap yazıyuo oda 100 taneye 3 tane cevap
                          Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Yaw millet Transfer Haberi Duyunca Hepsinin Dünyayla İlişkisi kesildi
                            Ne Yapalım Bare Biz Devam Edelim....
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Telefonunuz : 0542 2.. 61 61 numaramı özellikle yazdımki görsünler sevdamızın sadece dillerde degil aramızın plakasında evimizin tlfnunda cebimizde oldugunu..... işte mesajım gönderilmiştir....

Aldığımız bir duyuma göre Tranbzonsporumuzun 3 büyükler ile olan maçları dışındakini yayınlamayacakmışssınız (O Dört Büyüktür ki 1 Tanesi Zaten Biziz)..İlk önce şuna deginmek istiyorum ki bu yaptıgınız "sözlesmeye aykiri" Bu Bir...Aha da ikiiiii O yakamızdaki yıldızı babanız takmadı ? Gökten zembille de inmedi... Ne terler dökülerek takıldı o yıldız oraya...Biz 4 büyüklerden biriyiz bize göre en büyüğüyüz.. dün lige cıkan haram puanlarla üst sıralarda olan ve yavas yavas hak ettiği yere alt sıralara inen bir takımın maçını yayınlayıp YILDIZ ı olan takımın maçlarını yayınlamamak ne insanlık alminde nede sizin imzaladığınız sözleşmeye yakışmaz......Eger Bursa Trabzon maçını lig tv de göremezssem kahvehanem ve evimdeki dekoderleri bogaziçi köprüsünden aşşa fırlatırım....Trabzonsporlu taraftarların dekoderleri kadar Sivasın taraftarı yoktur.Bu zinhniyet veya yaptırım öncelikle Trabzonspora, taraftarlarına Trabzonlulara ve başka il ilçelerdeki Trabzonsporlulara yapılmış büyük bir haksızlık ve yanlış hareket olur...Saygılar demek isterdi gönül yazımızın sonunda ama böyle bir zihniyeti destekleyenlere göstericek ne saygımız ne sevgimiz yoktur....
                              volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• Benim anlamadığım, koskoca şirket başına gelecekleri bilmiyor mu? Eğer sen TS maçını vermezsen, TS'lular üyeliklerini iptal ederler. Bu kadar basit şeyi görmemezlikten gelemezler herhalde.

Bence işin içinde başka bir iş var. Ama umarım yaptıkları hatadan en kısa sürede dönerler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X