Halit zaten sinirler tepemizde. Koyma şöyle yazıları da gadaşum
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Bu hafta oynanacak olan Trabzonspor Bursaspor maçının yayın akışıniza baktığımda yayınlanmayacak olduğunu gördüm açıkçası çok şaşırdım yalnızca Trabzonumun maçlarını izleyeyim diye kaç yıldır lig tv abonesiyim birde Trabzonumun yerine daha dün 2.ligten çıkmış 1-2 hafta lider olmuş bundan sonra ne olacağı belli olmayan şehirde sadece elle sayılabilir 2-3 bin kişinin sivas sporu tuttuğu tarihinde hiç bir başarısı kupası olmayan sivassporun maçınının yayınlanacak olması açıkcası ligtv ye olan güvenimin kaybolmasına neden olmuştur.bu ne cürettir.tepkim sivasın maçının yayınlanacak olması değildir.sivas maçınıda yayınlayın ama Trabzonumun maçıda yayınlansın.bir bjk,gs ve fb Trabzonsporun şu anki bize göre geçici olduğu yerde olmuş olsaydı aynı uygulamayı yapabilecekmiydiniz çok merak ediyorum. eğer sizin bize ihtiyacınız yoksa bizim size hiç yok. şu an itibari ile 1000915517 nolu dijitürk aboneliğimin derhal iptal edilmesini istiyorum.
öyle forumlarda konular açtım ki mesela alem fm de yayınlanan matrax adlı program var reklam yapmak gibi olmasın onun sitesi var onların forumunda binlerce kişi var oraya konuy açtımm linkide koydum lig tv nin şimdi sıra forumtr de 110 ettti bu arada
öyle forumlarda konular açtım ki mesela alem fm de yayınlanan matrax adlı program var reklam yapmak gibi olmasın onun sitesi var onların forumunda binlerce kişi var oraya konuy açtımm linkide koydum lig tv nin şimdi sıra forumtr de 110 ettti bu arada
nereye açıyosun konuları link atsana
Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak
Afferum size, işte böyle arkadaşalr.Hem bunların adminleri uyumayacak mı? Sabaha kaleyi zapt ederuk Devam uşaklar, gazamız mübarek olsun.Müjdeli haber tiz zamanda verile...
koskoca TRABZONSPOR'un maçı yayınlanmıyor!
Düşünüyorumda acaba İstanbul efendileri bizim durumumuzda olsaydı böyle bir karar alırmıydınız?
Sizede komik geliyor dimi?
Ben Almanya'da yaşıyorum buradaki maç yayınları nasıl izliyormuzunuz acaba?
Kurun PREMIERE gibi sistem herkes sussun!!
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
Yorum