İlk olarak btokal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
KAYNAK !!!!!İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 19 00 a mı alınmış fenerin maçı var tamam o zaman bizim maçı kesin yayınlamayacaklar...

Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
abiler bunlar galiba bizle oyun oynuyorlar =(İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaç 19 00 a mı alınmış fenerin maçı var tamam o zaman bizim maçı kesin yayınlamayacaklar...

saat 16.00 alinacagna saat 19.00´a almislar!!!Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
Arkadaşlar iptal kampanyasına devam. Dün taahhütlü üyeliğim için 3. ayın 4'ünü beklemem gerektiği söylendi, az önce ise 3. ayın 4'ünü beklemeden önceden talebimi işleme aldılar. Siz de taahhütlü üyeliğiniz ne zaman bitiyorsa o zaman otomatik olarak iptal olacak şekilde arayın, eğer iptal etmiyoruz derseler isim soyisim tarih ve saat bilgilerini not edip 0 212 326 00 99 numaralı faksa gönderin. Olmadı ayrı bir başlık açarız, digiturk müşteri hizmetlerinin verdiği çelişkili cevapları toparlayalım. Lütfen yaptığınız görüşmelerin saatini, tarihini, müşteri temsilcisinin ismi ve soyismini kaydedin. Ayrı bir başlıkta toplayalım bunları. Taahhütlü üyeliklerinizi şimdi iptal ettirmeseniz bile sonrası için şimdiden talimat verebiliyorsunuz bu nedenle size tehditvari şekilde şu kadar paranızı alırız şimdi iptal ettirirseniz diyenleri hemen uyarın ve gerekli bilgileri not edip ilgili birime şikayet edelim.
Yılmak yok.
Yorum
-
bilmiyorum bende yukarıda okudum ...İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKAYNAK !!!!!
Yorum
-
kardeşim burdan kişisel olarak kimseye bir cevap yada eleştiri getirmemeye çalışıyorum ama biz yapıcaz edicez demiyoruz zaten yapıyoruz çoğumuz üyeliklerimizi iptal ettik enerjini nasıl katkı yaparıma yöneltirsen dana iyi olur.İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet site adına böyle böyle yapacaz şöyle edecez diye mail atmanız doğru değil, gerçi atmışsınız ve yayınlanmış protestonun amacına uysa da DHA olayı biraz abartmış işin kendi çıkarlarına uyan tarafı ile ilgileniyorlar. Yoksa Trabzonspor'un maçı yayınlanmış yayınlanmamış pek umurlarında değil diye düşünüyorum.
Yorum
-
-
sen selam söyle bizden o anlar ne demek istedigimiziİlk olarak Akif61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle15:00 da bende mail prptestosuna katılıcam...bu arada arkadaslar ibrahim baturoğlu denen şahıs ne yazıkı uzaktanda olsa akrabam ona söylemek istedikleriniz varsa söyleyebilirsiniz ben iletirim
.. öyle bir akrabam olacagina, cümle aleme borcum olsun daha iyidir kardes..
neyse biz protestoya devam edelim..her koldan her yere tepkimizi koyalim..Eski rumuz...MaVeRaM
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum