Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüketici derneğine başvuru olayını ciddiye almalıyız. Onları da yanımıza alırsak bir daha böyle şeyleri yaşamak durmunda kalmayız.
    Taraftarin iyisi

Eski kullanıcı adı : Tslidrist

Yorum

• Arkadaşlar şu ana kadar Bursa maçı saatinin değiştiği felan yok. Eğer değişirse o adı lazım olmayan site değil de tff.org den öğrenebilirsiniz. Bir değişiklik olursa anında koyarlar oraya bilgiyi.
      En son Emorfo tarafından düzenlendi; 08.02.2008, 14:58.
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bunlar trabzonsporu oyuncakmı sandı.cok güclü fırtanamız ve öldürücü zehrimizin olduğunu bilmiyorlarmı.macın saatini bile tam belli edememişler.tek sebebi haluk ulusoy ve albayraktır bunlar satıyor bizi inanın lig tv den para dahi yemişlerdir yememiş olsalar acıklama yapardılar.

Yorum

• saat degisikligini kanal degil, tff yapar o yüzden bu tür haberlere su anlik itibar etmeyin..bu baskimiz böyle devam ederse daha cok dayanamayacaklar o yüzden baskimizi arttirarak devam ettirmeliyiz...
          Eski rumuz...MaVeRaM

Yorum

• radyospor daki adam bizi destekliyor

Yorum

• Bugün yine aradılar digitürkten beni Ezberletmişler bir söylem DHA'nın söyledikleri doğru değil diyip duruyolar.. Dedim biz neyin ne olduğunu biliyoruz.. Bora Koçyiğit isimli şahsa da bunu belirtin dedim.. Bu maçlar yayınlanacak dedim.. Bjk-Gs-Fb maçlarından birini yayınlamamayı düşünebilirmisiniz hiç dedim? İzlenmiyosa yayınlamayız dedi.. Dedim komik olmayın lütfen.. Sivas maçı hiçbir zaman bir Trabzonspor maçından fazla izlenmez bunu sizde iyi biliyorsunuz.. Dayanaklarınızla komik olmayın.. Zamana bırakıyorum maçlar yayınlanacak.. Umut ediyorum döneceğinizi aksi takdirde tepkimiz devam edicek dedim..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar doğan haber ajansına ben yazdım mesajı. benim yazdığım mesajdan dolayı onlarda haberlere geçmişler. ve inanın yarın bütün gazetelerde yayınlanacak bu konu. özellikle fanatik gazetesine dikkat edin büyük puntolarla yazacak. mail atar atmaz haber geçmişler ne mutlu haklı direnişimiz....!!!!

özgür kardeşim sen attın mesajı burya ardından bende ardından dha ya attım birazda ekledim böle birsürü kişi daha yapmıştır tabiki.... emeklerinden dolayı tşk kardeşim bak senin aklınla yürüoruzz sesimizin duyulması daha kısa sürüyoo ... tepkimizi daha net anlıyolar herkesi doğan haber ajansına mail atmaya davet ediyorum bizi daha ii anlatıcaklar bize destek olcaklar mecburenn...

Yorum

• İlk olarak btokal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  radyospor daki adam bizi destekliyor

Radyo Spor Kanal D Nin Deilmiydi ......
                  Yavaş yavaş başlıyo işte...
                  Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Son günlerin Moda Kelimesi "Kolpa" oldu.
                    Acaba 100 defa Kolpa Adamlar yazip yollasammi? :-)

Saka bir yana.

2 Dakika sonra Bombardiman basliyooooooooorrrrrrrr
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaşlar saat 15.00 de tepkimiz tam olarak nasıl olacak

hangi mail adresine mail atacaz.veya telefonlamı arayacaz.ne yapcaz.kesin bilgi lütfen
                      TRABZONSPOR

Yorum

• bugünün bazı gazetelerinde mesela Fanatik de hala Trabzonspor un büyük maçlarını yayınlanacağı yazıyor.
                        Yapılanlar mantık dışı.Taleplere göre maç yayınlıyoruz dediler.Bundan ala talep mi olur kardeşim.
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• lig tv duyurusunu TV de gosteriyor...
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• hadi da ne yapıyoz
                            TRABZONSPOR

Yorum

• bu konudan bahsediliyor!
                              digiturkun tatmi,n etmeyen o açıklaması okunuyor şuanda
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• evet saat 15:00 ben iletiyi şutluyorum.kesin doksana takılacak.
                                Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X