federasyonla ne alakası var. yalan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
her kişiye ayrı terane..
federasyon KONYA-BURSA maçını yayınlayın derlerse onu mu yayınlayacaklar.
her telefon açana ayrı bir yalan - bahane buluyorlar. kişinin şerbetine göre!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
geçmiş dönemde konya trabzonspor maçı oynanırken eziklerin maçı da oynanıyordu ve ben konyada konya trabzon maçını digitürkten izleyemedim açmadılar çünkü siz lig tv yöneticileri bu gerçeği görmeyerek sivaslıların evlerine digitürk mü alacağını düşünüyorsunuz eğer düşünüyorsanız çok büyük gaflet ve dalalet içerisindesiniz pişman olacaksınız ama iş işten geçecek HAYDİ TRABZONLULAR İPTAL KAMPANYASINA ERDOĞDULULAR GÜZEL OKKALI BİR PANKARTHAYDİUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
olay bu
yayin kurulusu gelen hafta hangi maci vermek istedigini bildiriyor federasyona oda bunu onayliyor
lig tv ide eger diyemiyorsa federasyon bizim itedigimiz maci federayon onaylamadi ozaman lig tv bu maclari secmisdir
ben bunu böyle biliyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Hayden TRABZON iptal kampanyasına hayden erdoğdulular güzel okkalı bir pankart ...UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
İlk olarak zeleka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7 Sene sonra anlamasi yazik olmus en sonunda dogru seyi yapip uyeligini iptal etmis helal olsun zararin neresinden donersen kardir ehh artik bu adimi takip etmeyi bekleyen bir cok kisi hayden iptal edin ve bir daha uye olmama kaydi ile.
internetspordaki sedat tunalının yazısı güzel..ama eklemek istediğim bir konu var.
eziklerden biri yani ilk kurulan ezik bir sezon şampiyonluk yarışından kopmuştu ve digiturk hala yayınlamaya devam etmişti.
evet ben şimdi yerel medyadan böyle yazılar görmek istiyorum.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
olay trabzonsporla alakalı ..İlk olarak bordosrp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolay federasyonla alakalıymışdevamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
beyler burdada sesimizi duyuralım ve telefonlara devam....KARADENİZ KAPLANI
Yorum
-
her kişiye ayrı terane..
federasyon KONYA-BURSA maçını yayınlayın derlerse onu mu yayınlayacaklar.
her telefon açana ayrı bir yalan - bahane buluyorlar. kişinin şerbetine göre!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum