Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Güneşli tarafındaki çimlerin çoğunluğunda ölü yerler var, Umarım cihaz oraya gelene kadar sulama, ilaçlama gibi takviyeler yapılıyordur.
    ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
    ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen Cumhurbaşkanına zat diyemezsin kimsin sen.Oy verirsin vermezsin sevmezsin ama saygı göstereceksin.Ben her sene kombine alıp maça gitmeyen bir adamım.İnsanlar bu futbol denen soytarılıktan neden soğudu diye araştırmıyoruzda stad niye dolmuyor onu tartışıyoruz.Bu staddaki bütün kombineleri satsan da bu stad 3-4 maç hariç dolmayacak.
      "Zat'tan çok Zatçı"lık. Bak bu yeni.

Trabzon insanına bayılıyorum. Bazı konularda zirveyi kimseye bırakmıyorlar. Her seferinde daha yeni, daha orjinal bir biçimde yapıyorlar bu işi. Önce "World Leader", sonra "kefencilik", şimdi de zatçılık ile.
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gel görki güzel kardeşim Türkçeyi biz o kadar bilerek kullanan adamlar değiliz.O kelimeyi kullanırkenki niyeti hepimiz biliyoruz.
        zat kişi demek başka bir anlamı yok. günümüzde ismi anılmak istenmeyen veya sevilmeyen bir kişi söz konusu olunca o kelime tercih ediliyor, öyle bir durum var kabul etmek gerekir ki ama asla hakaret anlamı içermiyor.

Yorum

• Daha neler göreceğiz, duyacağız çok merak ediyorum
          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Az önce Kulüpten atkı satmak için aradılar. 60 liralık bi atkı. Üstünde isminiz yazacak falan diye. Tabi girişi Akyazı, yeni stad açılış vs ile yapıyor. Açılışa gelecek misiniz dedi. Dedim ne zaman ki. Belli değil, başkanımız açıklayacak dedi.
            Ama güzel bir düşünce bence bu atkı işi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
            Sizi arayan numarayı bana özelden atabilirmisiniz ?

Dün babamıda aramışlar .Boyunluk satmışlar babama. ben dolandırıcı diye yorum yaptım .
            Babam klübe üye falan değil . Telefon numarasını nasıl buldular ?
            Ayrıca babama trabzonspora yaptıgınız yardımlar ve katkılar ıcın size minnattarız falan demişler ama benim babam en son formasını 1993 yılında almıstı . o gun bu gün TSClub dan anahtarlık bile almışlıgı yoktur .
            Babam adres falan vermiş bunlara .
            Tetikte beklıyorm . Kapı acmıcam .
            61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

tahminen, bu hybrid islemesi haftaya Sali biter......Insallah.....

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sizi arayan numarayı bana özelden atabilirmisiniz ?

Dün babamıda aramışlar .Boyunluk satmışlar babama. ben dolandırıcı diye yorum yaptım .
                Babam klübe üye falan değil . Telefon numarasını nasıl buldular ?
                Ayrıca babama trabzonspora yaptıgınız yardımlar ve katkılar ıcın size minnattarız falan demişler ama benim babam en son formasını 1993 yılında almıstı . o gun bu gün TSClub dan anahtarlık bile almışlıgı yoktur .
                Babam adres falan vermiş bunlara .
                Tetikte beklıyorm . Kapı acmıcam .
                Sonu 1967 ile bitiyor numaranın. Beni de birkaç kere aradılar. Şu telefondan pazarlama olayına gerçekten ifrit oluyorum.

Yorum

• Sıra yavaş yavaş yedek kulübelerine geliyor. Birkaç farklı örnek koyuyorum buraya:

Yorum

• Türkiye'deki yeni statlarda neredeyse aynı kulübeler. Muhtemelen bizimki de bu dizaynda olacaktır.

Yorum

• Bizim stadın tribün koltularının temin ve montajını yapan Mir Arena'nın yedek kulübelesi koltuğu 2 tip:

Vodafone Arena'da kullanılan: MOD 401

Eskişehir'de kullanılan MOD 402:

En son merdeme tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 14:49.

Yorum

• İlk olarak merdeme tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim stadın tribün koltularının temin ve montajını yapan Mir Arena'nın yedek kulübelesi koltuğu 2 tip:

vip koltuklarimizi mag- ma temin etti

yani tt- arenaninkide olabilir yeni bisey olmayacaksa

@hllbzr

sorry
                        kale direklerinin yeriymis

En son selcuk tarafından düzenlendi; 18.11.2016, 16:04.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Torku Konya'nın ki otobüs durağı gibi çok kalitesiz duruyor.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Ankara,da oturan biri olarak,
                            Cuma ve pazartesi günü maçıyla stadı açmak moralimi bozuyor.
                            bi şekilde yönetimin Adana maçını cumartesi veya pazara aldırması,
                            stad açılışı çoskusunu artıracaktır.
                            Trabzon dışındaki taraftarımızın daha rahat geleceği kanısındayım.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ankara,da oturan biri olarak,
                              Cuma ve pazartesi günü maçıyla stadı açmak moralimi bozuyor.
                              bi şekilde yönetimin Adana maçını cumartesi veya pazara aldırması,
                              stad açılışı çoskusunu artıracaktır.
                              Trabzon dışındaki taraftarımızın daha rahat geleceği kanısındayım.
                              Biz de aynı şeyi söylüyoruz, ama yönetim kanadından herhangi bir açıklama gelmiyor bu konuda.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türk Telekom Arena..
                                Sefa kardeşim, bence TT Arena büyük ve heybetli bir stadyum.
                                Fakat iç dizaynı gerçekten kötü yapılmış.
                                Hele ki TOKİ'den aldıklarında stadyum rezil bir durumdaydı.
                                Zamanında Galatasaraylılar çok isyan ettiler.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X