Şu stadyumdan yaya olarak dolmuşla falan dönme işini neden kimse önemsemiyor herkesin arabası var herhalde sürekli bağlantı yollarını falan kolluyor herkes bi üst geçit bişey yapın yahu. Karşıya geçip dolmuşa binmek için vızır vızır akan trafiğin emniyet şeridinde mi yürüsün millet ya da refüj zıplamaca mı oynasın? Başka bir yöntem olacaksa bilen bilgilendirsin
stat karşısında opetin civarında birtakım çalışmalar var,emin değilim ama altgeçit olabilir...tahmin sadece...
Geçen haber kanallarında Şırnak'ın merkezi yerlerinden birisini gösterdiler. Başta Suriye zannettim.
Binalar harap olmuş. Her yer yıkıntı, çöküntü. Bize basit geliyor ama devlete karşı savaş hazırlığı ve başlangıcı vardı.
Haber kanalları '' Eleştirmiyorum'' olayları bize sıradan operasyonlar gibi gösterdi. Güvenlik güçlerimiz halkın bazı kesiminin desteklediği teröristler ile savaşa girişmiş. Halk kalkan olarak kullanılmış. Devletin hazinesinden alınan İş makinaları terörist belediyelerce teröristlerin hizmetine bırakılmış.
Alfabeden random yaparcasına sessiz harflerden oluşan ne kadar terör örgütü varsa devlete karşı birleşmiş. Batı bu terör örgütlerinin sözcülüğüne soyunmuş. Devlet binlerce soru işareti barındıran bir darbe girişimine maruz kalmış. Meclis bombalanmış. Devletin can damarı, kalbi dediğimiz TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'nin içi boşaltılmış. İşid dediğimiz anasınıfına giden çocuğun bildiği maşa örgüt ülkenin her yerinde kanlı eylemler düzenleyecek hale gelmiş.
Ekonomi kötüye gidiyor. Dolar fırlamış ;
Bunca badirelere rağmen,
İyi veya kötü bize bir stadyum yapabildiler. Birkaç aksama dışında gayet güzel oldu.
Cumhurbaşkanı açılışa gelecek tabii. Muhalif birisi olarak söylüyorum, gelmezse üzülürüm. Kabul edin veya etmeyin, destekleyin veya desteklemeyin Cumhurbaşkanı olmasaydı eğer bu stadyumu ancak rüyalarda görürdük. Böyle badireler atlatmış bir devletin bu tür hayati olmayan projeleri tamamlaması lütuftur. Herhangi bir ıslık, hakaret olmadan ağırlayıp göndereceğiz. Eleştirilecek yer değildir orası.
Bir gün birkaç saat alkışlayacağız sadece. Kimi neyi açılışa getiriyorlarsa getirsinler. Şova dönüşecek, dönüşsün gerçekten umursamıyorum. Devletin hayati problemleri aşıldığında hukukun üstünlüğü sağlandığında hakkımızı yiyen orospu çocukları zaten hesap verecektir. Ha bu dünyada ha öteki dünyada.
lütuf ? . 4 sene boyunca bir şehirden yüzde çoğunluğu elinde bulundur , her sene en az 3-4 milletvekili çıkar o şehirden , sonra o şehrin insanlarının isteğini yerine getirmek lütuf mu oluyor ? . Emin ol hangi parti iktidar olursa olsun akyazı projesi zaten en geç bu kadar sürebilirdi ..
.sahayla tribün arası kalan kısım suni çim değil mavi olsun
.kale ağlarımız düz bordo olsun
.tribünlerde kale arkası dahil cam olmasın
.turuncu forma çıkartılsın bazı ev sahibi maçlarında giyelim
bunlar benim beklentilerim
valla ben ilk başta suni çim olsun istiyordum antep stadında yapılan uygulamayı gördüm hiç içime sinmedi. Bu mavi fikri aklıma yattı hatta 5 sayfa önce bende yazmıştım şu attığım görseldeki renk gibi koltuklarla tam uyumlu olacak şekilde olabilir. IMG_20161112_223143.jpgIMG_20161112_223153.jpg
O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.
Yorum