Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar bizim stadyumun bir çizimini yaptım henüz bitmedi bittiğinde dış tarafında bir resmini paylaşacağım. Usta işi bir çizim değil hatalar bir hayli fazla
    Alt ve üst koltuk sırası arasında çok fark var eşit olmalılar.

Yorum

• Daha önce animasyonlu bir çizim yapılmıştı.

Bu çizimi yapan arkadaşımız da aramızda sanırım, bu vesile ile kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

Yorum

• Emek harcayıp biz renkdaşlarını aydınlatmaya çalışan herkese teşekkürler.
        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• nasıl gidiyor inşaat acaba tribünleri yakınlık mesafesi düşürlcekmi kazık çalışmaları nasıl gidiyor?

Yorum

• kazık çalışması 1 aya biter bence
            "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
            Louis D. Brandeis

Yorum

• Bu başlıkta bundan sonra bulunmayacağım. Hepinize teşekkür ederim.

Yorum

• Bursa'nın stadı ile verilen saha ıcı resımler fake.Stadın son halinin resimleri

Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• 19 Mayıs 2012 tarihinde temeli atılan Mersin Arena..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Mersin stadının dışı çok kötü,dağın başına kurdular,Toroslar'ın tozu toprağı bembeyaz membranı kahverengine çevirdi.

Ancak içi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Akdeniz olimpiyatlarına hazırlanma sürecinde girip gezme fırsatım olmuştu,fotoğraflarda çok yavan gözüküyor ama atmosferi gayet güzel.

Bizim stad projesi de içime sinmiyor benim.Yeni olmasının bir albenisi yok değil ancak,artı bir özelliği yok.Bursaspor'un stadının heybeti etkileyici.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu başlıkta bundan sonra bulunmayacağım. Hepinize teşekkür ederim.
                      ostum buralarda yazılanları kafaya takarsan burda durulmaz haklısın ama emin ol birkaç kişidir bunlar. Geri kalan renktaşlar bizlerden bişeyler bekliyor, bırakıp gitmek bize yakışmaz.
                      En son Serdær tarafından düzenlendi; 15.01.2014, 11:29.

Yorum

• Akyazi stadini takip etmek için resmi site varmi?

Stad ic i çok iyi ama dişi konusunda fazla söze gerek yok igrenc...
                        Bu söylediklerim fatih Ç" ye dgl yanlis anlasilmasin. Proje için konusuyorum
                        Ellerine sağlık güzel olmuş calismana devam etmeni isterim.. Zaten adam akilli ne resim var ne proje inceleme var nede resim var
                        En son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 22:54.

Yorum

• tribün mesafeleri kısaltılsın lütfen ya arkadaşlar bi organizasyon yapalım başkana söliyelim
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Korax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazi stadini takip etmek için resmi site varmi?

Stad ic i çok iyi ama dişi konusunda fazla söze gerek yok igrenc...
                            Bu söylediklerim fatih Ç" ye dgl yanlis anlasilmasin. Proje için konusuyorum
                            Ellerine sağlık güzel olmuş calismana devam etmeni isterim.. Zaten adam akilli ne resim var ne proje inceleme var nede resim var
                            http://akyazitrabzon.com/
                            evet var ama 3 aydır aynı varmı var mantığı ile kurulmuş bir site bizi pek kale almıyorlar msj attım hic dönmediler...

Yorum

• Adamlar internet sitesi kurmuş tek güncel şey döviz kuru

Yorum

• hiç güncel deyil o site vallahi özensiz iş yapıyorlar yeni resim bekilyoruz bu arada

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim