İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Mersin stadının dışı çok kötü,dağın başına kurdular,Toroslar'ın tozu toprağı bembeyaz membranı kahverengine çevirdi.
Ancak içi için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.Akdeniz olimpiyatlarına hazırlanma sürecinde girip gezme fırsatım olmuştu,fotoğraflarda çok yavan gözüküyor ama atmosferi gayet güzel.
Bizim stad projesi de içime sinmiyor benim.Yeni olmasının bir albenisi yok değil ancak,artı bir özelliği yok.Bursaspor'un stadının heybeti etkileyici.
Yorum
-
ostum buralarda yazılanları kafaya takarsan burda durulmaz haklısın ama emin ol birkaç kişidir bunlar. Geri kalan renktaşlar bizlerden bişeyler bekliyor, bırakıp gitmek bize yakışmaz.İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu başlıkta bundan sonra bulunmayacağım. Hepinize teşekkür ederim.En son Serdær tarafından düzenlendi; 15.01.2014, 11:29.
Yorum
-
Akyazi stadini takip etmek için resmi site varmi?
Stad ic i çok iyi ama dişi konusunda fazla söze gerek yok igrenc...
Bu söylediklerim fatih Ç" ye dgl yanlis anlasilmasin. Proje için konusuyorum
Ellerine sağlık güzel olmuş calismana devam etmeni isterim.. Zaten adam akilli ne resim var ne proje inceleme var nede resim varEn son Koray Böyük tarafından düzenlendi; 14.01.2014, 22:54.
Yorum
-
http://akyazitrabzon.com/İlk olarak Korax61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazi stadini takip etmek için resmi site varmi?
Stad ic i çok iyi ama dişi konusunda fazla söze gerek yok igrenc...
Bu söylediklerim fatih Ç" ye dgl yanlis anlasilmasin. Proje için konusuyorum
Ellerine sağlık güzel olmuş calismana devam etmeni isterim.. Zaten adam akilli ne resim var ne proje inceleme var nede resim var
evet var ama 3 aydır aynı varmı var mantığı ile kurulmuş bir site bizi pek kale almıyorlar msj attım hic dönmediler...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum