Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonun ekonomik durumunu tam bilmiyorum ama trabzonun 800 bine yakın nufusu mevcut

40 bin kşilik stadı doldurmamasının tek sebebi sporu sevmiyor olmalarından kaynaklanır

Önemli olan sporu sporu sevmek sevdirmek

Elin amerikalısında dededen toruna geçen bezbol kombinesi varken biZde neden spor sevgisi yok ta futbol tarftarlığı var

Neden basketbol başlığı bu kadar rağabet görmüyor bu forum dahil

Bjk tv de gecen 2 saat nba yayını yaptılar biZde ise alakamız yok

İstersen 60 bin kişilik stad yap sporu sevmeyip taraftar olduktan sonra

Yorum

• O'rda biri var mı!?...

Yavuz Selim Sahası İmdat diyor!...

Trabzon ASKF Yönetim Kurulu'nun sesi.

Fotoğraf: kadiryeter Kadir Yeter. 2013
      En son Kadir Yeter tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 15:43.

Yorum

• 6-7 yıl önce küçük uşaktım. Kafam basmıyordu böyle şeylere.

O zamandan bu yana eleştiri hakkım saklıydı, şimdi kullanıyorum.

Bu noktadan sonra yapabileceklerim için de pek umutlu ve hevesli değilim.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• stad la alakalı da birşey yazayım.

Çatıyı adam gibi yaparsalar ambiansı da güzel olur.
          En son UğuR tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 16:20.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Jackal Wile tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sizin gibi 30 40 bin kişi daha varmıdır niğde de varsa bu jestlerin kralını yaparım ben beni niğdeden bağımsız vekil seçersiniz heralde ?

Bu jesti yapan sayın bana bir sorun bizde öğrenelim 2010-2011 şampiyonu kimmiş
            İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu jest değil olsa olsa tribüne oynamak olur. Bizim 61 tutkumuzu kullanıyor aklınca. Bizden sonra ihaleye çıkan stadlar yapıldı. Biz hala bekliyoruz. Siz neredesiniz hala ?
            Arkadaş iyi kötü şu başlıkta ilk günden beri karalarım ama demek ki siyasete bakış açımı tam yansıtamamışım
            Ben de çok ağır yazıyorum,kendimi azcık frenleyim diye düşünüyordum demek ki yetmiyormuş

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi ironi yapiyosun insallah
            Fatih'im kısaca şöyle özetleyim adını sen koy ironi mi yoksa başka bişi mi,
            bdp millet vekilleri var ya,onlar bile daha omurgalı gelmeye başladı bana bu şike sürecinden sonra.
            Şike-doping-ırkçılık deyince artık dünyada akla gelen ilk ülkenin spor bakanı sanki bu şahıs değil de benmişim gibi pişkinlik yapıp kapasite 61 mi olsun bilmem ne mi olsun diyince ayarım bozuldu kendimi öyle yatıştırdım.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dolgu alanının balcikla limandan çıkan balcikla doldurulmasindan dolayı fore kazık sayısının 10000 adete çıkarildigi söylendi. Bilgisi olan var mi bu konuda. Amacım ortalığı karıştırmak degil bilgi edinmek sadece😊

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Kaynak?

Kazık sayısının dolgu malzemesiyle ilgili olduğunu zannetmiyorum, dolguya yük binmeyecek zaten.

O kadar haber dolaşıyor buralarda hiç 10.000 diye bişey görmedik, siz nerden duydunuz?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek
                Kaynak nedir hocam?

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek
                  Gerekmeyeceği için, bu nasıl olacak diye sormuyorum...

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kaynak?

Kazık sayısının dolgu malzemesiyle ilgili olduğunu zannetmiyorum, dolguya yük binmeyecek zaten.

O kadar haber dolaşıyor buralarda hiç 10.000 diye bişey görmedik, siz nerden duydunuz?
                    Trabzon da yapı denetimi yapan mühendis arkadaşimdan duydum. Mesaj dada dediğim gibi doğrulugunu teyit etmek için yazdım ortalığı karıştırmak için değil😊

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gerekmeyeceği için, bu nasıl olacak diye sormuyorum...
                      Abi niye bu kadar kötümsersin?

Galatasaray da birkaç sene öncesine kadar bizden farklı değildi, şimdi 52.000'i arttırmanın yollarını arıyorlar.

Yani 10-20-50 sene sonra herşey çok farklı olabilir, imkanımız varken niye büyük düşünmeyelim?

Eğer böyle bişey düşünülmüşse helal olsun diyorum kim düşündüyse ama pek inanamadım ben, kaynağı bi öğrenebilseydik...

Yorum

• İlk olarak dr.wehbee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzon da yapı denetimi yapan mühendis arkadaşimdan duydum. Mesaj dada dediğim gibi doğrulugunu teyit etmek için yazdım ortalığı karıştırmak için değil😊

Ona da bi sormamız lazım o zaman, o kimden duymuş acaba?

Yani özet, buralarda hiç öyle bi bilgi paylaşılmadı, yanlış alarm olduğunu umuyorum. Gerçi Suat Kılıç stadın bitiş tarihini söylerken ''zeminde bir problem olmazsa'' diye vurgulayıp durdu ama... bi bildiği mi var yoksa...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Abi niye bu kadar kötümsersin?

Galatasaray da birkaç sene öncesine kadar bizden farklı değildi, şimdi 52.000'i arttırmanın yollarını arıyorlar.

Yani 10-20-50 sene sonra herşey çok farklı olabilir, imkanımız varken niye büyük düşünmeyelim?

Eğer böyle bişey düşünülmüşse helal olsun diyorum kim düşündüyse ama pek inanamadım ben, kaynağı bi öğrenebilseydik...
                          bi aralar konusu geçiyordu.
                          Perde sistemi. kapasite küçük maçlarda düşürülüp büyük maçlarda normal seviyesine çıkabilecek şekilde yapılacak vs deniyordu. ama herhalde o iş yalan oldu.
                          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonun ekonomik durumunu tam bilmiyorum ama trabzonun 800 bine yakın nufusu mevcut

40 bin kşilik stadı doldurmamasının tek sebebi sporu sevmiyor olmalarından kaynaklanır

Önemli olan sporu sporu sevmek sevdirmek

Elin amerikalısında dededen toruna geçen bezbol kombinesi varken biZde neden spor sevgisi yok ta futbol tarftarlığı var

Neden basketbol başlığı bu kadar rağabet görmüyor bu forum dahil

Bjk tv de gecen 2 saat nba yayını yaptılar biZde ise alakamız yok

İstersen 60 bin kişilik stad yap sporu sevmeyip taraftar olduktan sonra
                            İspanyanın Valencia şehrine bağlı Villareal kasabasının nüfusu 60 bin!
                            Kasaba takımı Villareal'ın 25 bin kişilik stadyumu var.her sene 15 binin üzerinde kombine satıyorlar.

Bizim Trabzondan 14 kat küçük nüfuslu kasaba takımı Villareal'in ekonomiside Trabzon kentinden daha iyi değil.ama yoook Trabzonda iş yok ama her gencin cebinde kısa malbora!!!
                            En son Fatih Öztürk tarafından düzenlendi; 22.11.2013, 17:48.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ona da bi sormamız lazım o zaman, o kimden duymuş acaba?

Yani özet, buralarda hiç öyle bi bilgi paylaşılmadı, yanlış alarm olduğunu umuyorum. Gerçi Suat Kılıç stadın bitiş tarihini söylerken ''zeminde bir problem olmazsa'' diye vurgulayıp durdu ama... bi bildiği mi var yoksa...
                              söyleyen arkadaşta dolgu alanın limandan çıkan balçıkla doldurulduğunu bu yüzden çakılan kazıkların tutmadığını başbakanında bu yüzden albayrağa kızdığını söyledi. tabi bize rivayetin rivayeti şeklinde anlattıkları için bişey diyemiyoruz. yakında çıkar kokusu. her zamanki gibi beklemeye devam

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akşamları çocuklar,gençler,büyükler Yavuz Selim'de antrenman yapıyor...

Yüzlerce insanda onları izliyor..

Futbol heyecanı gece-gündüz şehrin içinde yaşanıyor...

bizi senelerce şampiyon yapan amatör ruhtan bahsediyorum....

Bu bağ ortadan kalkacak...

sonra 6-7 yaşında çocukları kışın denizden kulak kopartan soğukların eşliğinde antrenman yapmaya zorlayacaksınız.... Çünkü başka sahaları olmayacak..... Gençlerde üşütecek sürekli hasta olucak.... Çünkü orası sürekli rüzgar esen yazın bile geceleri insanların üşüdüğü bir yer....

Bunları kimse düşünüyormu bilmiyorum...

Sonra 19 mayısta basketbol,hentbol maçları da olmayacak artık..zaten şehrin diğer sporlara olan az olan ilgiside iyice azalıcak.....

üstelik tamamıyla modern bir stadyumumuzmu yoksa olimpiyat stadı gibi beton yığınımı olucak oda belli değil....

bilmiyorum ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdanda olucaz gibi geliyor.....

benim için olumlu bir gelişme. böylece kendini antrönör sanan binlerce insanın yavuz selimde böylesi çok var sözlerini ortadan kaldırmış oluruz. gerçekten isteyen gider ve izler orada maçını amatöre de destek olur.

haluk ulusoy tesisleri sahile yapılınca ne gerek vardı oraya kim gidip maç izler deniliyordu şimdi hem isteyen gidiyor hem de kapasitesi bile artık yetmiyor. şimdi akyazıya karşı olanlar da 10 yıl sonra iyiki burası yapılmış diyecek. çünkü kavşak noktası yazın hatta kışın binlerce insan sahile yürüyüş yoluna iniyor spor yapıyor geziyor oturuyor burdan akyazıya rahatlıkla geçip orayıda kullanabilir orası insansız bir yer olmaz. geleceği düşünerek ilk defa düzgün bir yapı kuruluyor akyazıda ama ona da çok uzak kim gidecek ne gerek vardı yerine yapılsaydı denilebiliyor..

ha bir de unutmadan şunu da söyleyeyim hani stadın oradan kaldırılmasına karşı olanlar var ya işte aynı kişiler yavuz selimin de kaldırılmasına karşı 19 mayısında.. ee üçü aynı yere nasıl sığacak? nereye yapılacaktı bu 3 yeni yapı.. artı yeni yollar otoparklar vs.. hep bir yerden eleştiriyosunuz ama sonra kendi içinizde çelişiyorsunuz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim