Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Siyasi ayaklara bedava kombine dağıtırsan boş kalır öyle biletler bitti denir bir çok maçta boş stadyumla karşılaşırsın sonra fazla bilet basalım dersin aynı koltuğa basarsın milleti ugraştırırsın yine de olmaz beceriksiz bir stad yonetimi.Bunlar Trabzonspor'a hafif kaldılar bakkal dükkanı yönetir gibiler.Şu avrupa başarısı sadri yönetiminde olsaydı stadyum full olurdu kim ne derse desin hatalar ayrı ama eski yönetimin bu konuda daha başarılı olduğu kesin.
    zaten Trabzon'daki seyircinin dip yapmasındaki en büyük etken kombineler 13 bin satılmış kombine var ama maçlarda ortalama 10 bin seyirci,taraftar grupları dışında toplu kombine satışı yapılmamalıdır, TC numarası karşılığı kombine satılmalı ve kombine sahibi dışında stadyuma giriş engellenmelidir, kalan biletlerde şehrimizin alım gücüne uygun fiyattan satışa sunulmalıdır.

Yorum

• calismalar ne durumda acaba hicbir yerde resimde yok
      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• Burası taraftar profili ile ilgili başlık mı yoksa yanlış yere mi giriyoruz ?

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzondakiler sıcak koltuklarından kalkıp avniaker'e gitmiyor..onların yüzünden takım her hafta sefilleri oynuyor, diyorsun ki kalkın Akyazı'ya gidin.ba ba ba hiç olacak iş mi? ....güldürme insanı allah aşkına...dua et ki yinede aralarından 3-5 kişi çıkıyor da foto paylaşıyor.
          benim gibi daha binlercesi var kardeşim projeyı takip etmeye çalışıpta uzakta kalanlar.trabzonlu değilim ama fanatik trabzonsporluyum.takıma sahip çıkmak sadece tribünleri doldurmak taraftar ürünü almak değil.kendi aralarındada birlik olmak haberdar etmektir.vizyonumuzu değiştirecek bi projeye taraftarın sahip çıkmaması çok vahim bi durum (((
          Fenerbahçeli birinin hakkımızla şampiyon olduk demesi,or..nun alın terimle para kazanıyorum demesi gibidir.

Yorum

• Kötü futbol + şike süreci taraftarı futboldan soğuttu trabzonspor sahada fırtına gibi olduğunda tribünlerin daha yoğun olacağından eminim.

Yorum

• Sevgili Arkadaşlar....

Kış geldi artık.....

Fotoğraf olayı çok zor olucak haberiniz olsun....

Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Akçaabat'a ilk yolum düştüğünde Fotoğraf çekip yüklerim Foruma, bunu görev kabul ediyorum.
                En son tkalkisim tarafından düzenlendi; 03.12.2013, 12:24.

Yorum

• Boş tribünleri görünce yüreğimiz yanıyor..Trabzonun nüfusu 130 bin iken 15 bin kişilik stadyum tıka basa dolardı..nüfusumuz 300 bini aştı 15 bin kişiyi görsek seviniyoruz..sorsan herkes oooo bizden iyi trabzonsporlu olamaz derler ..haydi maça gidelim deyince de ooo ne işimuz var maçta televizyon veriyy derler..bir arkadaşın dediği gibi malesef taraftar profilimiz çok değişti..şampiyonluk yıllarımızda cebimizde yol parası olmazdı ama bilet parasını mutlaka bir köşeye koyar, maç günü gelincede stadın yolunu tutardık...hiç kimse şike davasını bahane etmesin,hiç kimse takım kötü oynuyor diye bahane uydurmasın..yemin ediyorum rakip takımlar stada girdiklerinde taraftarın tezahüratıyla ıslıklarıyla ayakları titrerdi.,ya şimdi ?? maç başlayana kadar stad hopörlerinden pop müzik, başladıktan sonrada tribünde bir grup taraftarın öncülüğünde slogan adı altında arabesk müzik..arkadaşlar şartlar ne olursa olsun hem şehrimize hemde takımımıza sahip çıkalım..yeteri kadar düşmanımız var bari birbirimize düşman olmayalım.

Yorum

• Stadyumun dolmamasının 1. sebebi taraftar değildir.

Önce bunu anlamalısınız.
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Trabzonun yerel gazeteleri yalan yanlis haber yapip duracagina bi eleman gonderip resim cektirstse daha iyi olmazmi enazindan bi ise yararlar.
                      https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sevgili Arkadaşlar....

Kış geldi artık.....

Gidilen yer hem uzak hemde çok soğuk kimsenin kolay kolay oraya gidip fotoğraf çekeceğini zannetmiyorum...
                        Oho, okuyan da sanırki, antarktikaya keşif macerasının iptal nedenlerinden bahsediyorsun. James Cook abimize selam olsun.

Ayıp be
                        Ömer

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Stadyumun dolmamasının 1. sebebi taraftar değildir.

Önce bunu anlamalısınız.
                          kardeşim bana ne yöneticinin siyasetinden düşüncesinden benim için aslolan trabzonspor'dur ben o renklere aşığım başkanlarına yöneticilerine değil.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kardeşim bana ne yöneticinin siyasetinden düşüncesinden benim için aslolan trabzonspor'dur ben o renklere aşığım başkanlarına yöneticilerine değil.
                            Enayi durumuna düşmek hiçkimse istemez.

Peşkeş çekilen kombine ve biletler varken.

Adam gidip parasıyla istediği yere kombine alamazsa sezon başı çok beklersiniz stada o insanları.

Uzaktan gazel okumak çok kolaydır.
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• beyler konu gene amacından sapmış.. yeni resim yükleyen varmı?

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sevgili Arkadaşlar....

Kış geldi artık.....

Faik abi çok fenasın
                                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim